• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه یک ویدئو پلایر در سایت بذارم؟

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
اساتید محترم.
من چند تا فایل تصویری دارم که می خوام اونا رو طوری توی سایت بذارم که پلایر داشته باشه.یعنی بشه مستقیم دیدش و نیازی به دانلود نباشه.مشیه راهنماییم کنید چطوری این کارو کنم؟
مرسی

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
نظر من:

پیشنهاد اول:
upload در سایت youtube و استفاده از کد embed
مشکل: ممکنه هر لحظه این سایت ف ی ل بشه

پیشنهاد دوم:
استفاده از اسکریپت های flv player یا silverlight
http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/
مشکل: فایل روی سایت شما قرار داره و میتونه پهنای باند شما رو در صورت داشتن کاربر زیاد، خیلی کاهش بده!

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
نظر من:

پیشنهاد اول:
upload در سایت youtube و استفاده از کد embed
مشکل: ممکنه هر لحظه این سایت ف ی ل بشه

پیشنهاد دوم:
استفاده از اسکریپت های flv player یا silverlight
http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/
مشکل: فایل روی سایت شما قرار داره و میتونه پهنای باند شما رو در صورت داشتن کاربر زیاد، خیلی کاهش بده!
مرسی.
این سایت ها هر کدوم لوگوی تبلیغاتی خودشونو میندازن رو ویدئو.نمیشه فایلی رو با پسوند mpeg یاdat در سایت گذاشت کهتوسط پلایر قابل دیدن باشه؟(که درصورت نیاز کاربر اونو دانلود هم بتونه بکنه)
یعنی اینقد ناممکنه؟!

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
jw flv player لوگو نشون نمیده، میده ؟؟ :-؟
یه اسکریپت که شما باید فایل هاش رو نصب کنی و طبق اون راهی که گفته، توی سورس ، بهش پارامترهای لازم رو بدی

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
مرسی.
این سایت ها هر کدوم لوگوی تبلیغاتی خودشونو میندازن رو ویدئو.نمیشه فایلی رو با پسوند mpeg یاdat در سایت گذاشت کهتوسط پلایر قابل دیدن باشه؟(که درصورت نیاز کاربر اونو دانلود هم بتونه بکنه)
یعنی اینقد ناممکنه؟!

هیچ چیزی غیرممکن نیست ولی توسعه فعالیت تو صفحات استاتیک یه مقدار با مشکل مواجه می شه.

الزامی وجود داره که حتما فایلتون MPEG یا DAT باشه؟

این ساختارها اصلا آنلاین پخش می شن؟:)

شما دو راه دارین , یا فایل هارو به ساختار .FLV تبدیل کنین و از یکی از نرم افزارها مثل چیزی که Graveworm گفت استفاده کنین یا اینکه کلا از یک برنامه ای مثل وردپرس استفاده کنین و بوسیله افزونه ای که برای همینکار وجود داره مثل افزونه Embedded Video یا Vlog و امثال اون استفاده کنین.

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
jw flv player لوگو نشون نمیده، میده ؟؟ :-؟
یه اسکریپت که شما باید فایل هاش رو نصب کنی و طبق اون راهی که گفته، توی سورس ، بهش پارامترهای لازم رو بدی

آخه خود سایت یه نمونه گذاشته که لوگوشم زیرشه.همون آدرس سایتی که بهم دادین.
http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player
بازم مرسی:)

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
هیچ چیزی غیرممکن نیست ولی توسعه فعالیت تو صفحات استاتیک یه مقدار با مشکل مواجه می شه.

الزامی وجود داره که حتما فایلتون MPEG یا DAT باشه؟

این ساختارها اصلا آنلاین پخش می شن؟:)

شما دو راه دارین , یا فایل هارو به ساختار .FLV تبدیل کنین و از یکی از نرم افزارها مثل چیزی که Graveworm گفت استفاده کنین یا اینکه کلا از یک برنامه ای مثل وردپرس استفاده کنین و بوسیله افزونه ای که برای همینکار وجود داره مثل افزونه Embedded Video یا Vlog و امثال اون استفاده کنین.

نه خوب wmv هم میشه.الزامی برا mpeg داره.اما خوب چون بینندگان این فایل خاصه ممکنه بعد از دانلود نرم افزار های flv player و غیره رو نداشته باشند که ببینند.
می خواستم راحت باشند.هم از طریق پلایر بتونند آنلاین ببینند هم از طریق لینک دانلود بتونند دانلود کنند.

بالا