• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه یک کنفرانس 20 نفره صوتی راه بیندازم؟

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من میخوام به کمک dial up یه کنفرانس 20 نفره صوتی راه بندازم که برای ورود به اوون پسورد لازم باشه و ایمنی کافی هم داشته باشه (یعنی نشه اسباب بازی بعضی ها ) یه چیزی مثل یه کلاس مجازی، که یه معلم یا دو معلم داره و مثلا 18 شاگرد آیا میتونم یه چت روم اختصاصی در یاهو درست کنم؟ یا باید از خود مسنجر و امکان کنفرانسش استفاده کنم . اینطوری به اندازه کافی ایمن هست؟ بینید آنطور که من امتحان کردم اگه در کنفرانس حتی 3 نفر با هم صحبت کنند با این اینترنت افتضاح ما به ناچار باید صدا قطعی پیدا کنه. البته من نمیخوام هر 20 نفر با هم حرف بزنن ولی مثلا بتونن سؤال کنن و یا فایلی رو رد و بدل کنن و یک نفر به کل جمع مدیریت داشته باشه.در این زمینه نرم افزاری به غیر از یاهو مسنجر هست که ایمن تر از اوون باشه این روزا دیگه همه یاد گرفتن یاهو مسنجر رو هک کنن. یه نرم افزار فرعی که مثل مسنجر عمل کنه یا تخصصی کنفرانس باشه؟
(یه بار من خودم داشتم off میزدم آخرش دیدم یکی با من خداحافظی کرد من شوکه شدم چون 100 % مطمئن بودم طرف مقابلم اوون ساعت آنلاین نبود.)

از دوستانی که زحمت میکشن منو راهنمایی میکنن ممنونم.​

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد،
بابا بچه های اینجا که خیلی با صفا هستن!:happy: لطف کنید منو راهنمایی کنید برام مهمه که در این مورد بدونم، دیروز 12 نفر این سؤالو دیدن یه نفر هم چیزی نگفته؟ یا سؤالم خیلی بی معنیه یا اینکه دوستان کم لطفی کردند:( . من واقعاً راهی میخوام که جواب بده اگه نرم افزار خاصی برای این کار میشناسید معرفی کنید یا

بهتر بپرسم بهترین راه برای ایجاد یک کنفرانس حدود 20 نفره صوتی با پسورد و مدیریت ورود کاربران چیست؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید حتی اگه به نظرتون خیلی ساده هست. خوب پرسیدن که عیب نیست:blush: :blush: .

با احترام.موفق باشید و باز هم پیشاپیش ممنون.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
قبلا یادم تو رومه یاهو میشد این کارو کرد یعنی یه روم درست می کردی و پسوردشو به کسایی که میخواستی میدادی. الانو نمیدونم برو یه تستی بکن.

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی متشکرم از جوابتون محبت کردید.

اما اگر اشکال نداره بیشتر توضیح بدید.:blush: بعدش هم اینکه مشکل اصل یاهو اینه که خیلی راحت به اوون نفوذ میکنن و مسئله پسورد رو احساس میکنم بیشتر یه شوخیه . نرم افزار خاصی برای این کار نمیشناسید؟. یا اینکه بهتر نیست از همون کنفرانس مسنجر استفاده کنم؟ که خودم دیگران رو دعوت کنم؟ اینجوری کسی میتونه بهش نفوذ کنه؟ یا نه؟
بهتر توضیح بدم این یجور کلاسه مجازیه که میخوام امتحانی باچند تا از بچه ها پیاده کنیم برا دانشگاه نمیخوام ضایع بشه یا خراب بشه شاید برا دفعه های اول مشکلی نباشه ولی وقتی بقیه بفهمن ممکنه بخوان شیطنت کنن اوون وقت آبرو ریزی میشه:( :wacko: .

از اساتید میخوام که اگر میشه یه جوری خوب منو توجیه کنن به قضایای مربوط به این کار ، از لطفتون متشکرم.

با احترام.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خوب , سعی کنید کسی از تاریخ برقراری کلاس اطلاع پیدا نکنه , یاهو کنفرانس هم خوبه.

نرم افزار دیگه ای رو نمیشناسم. فکر نکنم از یاهو استفاده کنید مشکلی پیش بیاد.مگر اینکه اعضای کلاس خودشون مشکل ایجاد کنن.

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار متشکر از پاسختون.

اگر تشکیل دهنده کنفرانس از خط پرسرعت مثلا ای دی اس ال استفاده کنه در کیفیت کار تأثیری داره یا نه؟

و اگر تعدادی از شاگردان هم خط پرسرعت داشته باشند میشود برای آنها از وب کم هم استفاده کرد؟

امکان استفاده همزمان از اسمارت برد نیز وجود داره یا نه؟ یعنی استاد مطالب رو روی اسمارت برد بنویسه و در حالتی که بعضی از اعضا اینترنت پرسرعت داشته باشند آنها همزمان آن را دریافت کنند.

به جای وب کم میشه از دوربین های حرفه ای تری استفاده کرد؟ چنین دوربینی باید چه خصوصیاتی داشته باشه.

برای کنفرانس تصویری حداقل پهنای باند اینترنت باید چقدر باشه.

معذرت میخوام که اینقدر سؤال میکنم ولی باید زودتر بتونم به جواب نهایی برسم که از اصل برنامه عقب نیفتم از زحمتی که میکشید و پاسخ میدهید ممنون . سایر دوستانی که در این زمینه ها اطلاعاتی دارند لطف میکنند اگر پاسخ بدهند.

قربان صفای دوستان پی تی

بالا