• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگي سيو لوگو !!

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به دلايلي نياز دارم لوگوي سايت http://www.asus.com رو داشته باشم( عكس لوگو رو پايين گذاشتم
2.jpg

يعني ميخوام رو سيستمم سيو كنم و روي يه پرژه ازش استفاده كنم چه جوري ميتونم اين لوگو رو براي خودم داشته باشم ؟ ( سيوش كنم دقيقا به همين صورت متحرك كه تو سايت خود asus هست !! )

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اين لوگو به صورت فلش است!!!!
براتون آپلودش كردم!!!

فایل های ضمیمه

• asus_interface.zip
    28.2 KB · نمایش ها: 1

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وايييييييييييييييييييييييييي
دستتون درد نكنه خيلي خيلي ممنون نميدونيد چقدر لازم داشتمش
شما هم كه ديگه همه زحمتاش رو كشيدي ( همه كار لقمه رو شما كردي من فقط قورتش دادم )!!!:D
دستتون درد نكنه
فقط اگر ميشه اموزششم بديد كه دفعه ديگه مزاحمتون نشيم البته همين جوري كه خودتون دريافتش كرديدا به صورت كامل البته اگر ممكنه
بازم ممنون از لطف شما

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از mahsa rahimi :
وايييييييييييييييييييييييييي
دستتون درد نكنه خيلي خيلي ممنون نميدونيد چقدر لازم داشتمش
شما هم كه ديگه همه زحمتاش رو كشيدي ( همه كار لقمه رو شما كردي من فقط قورتش دادم )!!!:D
دستتون درد نكنه
فقط اگر ميشه اموزششم بديد كه دفعه ديگه مزاحمتون نشيم البته همين جوري كه خودتون دريافتش كرديدا به صورت كامل البته اگر ممكنه
بازم ممنون از لطف شما
دوست عزيز اين كار شما اصلا درست نيست كه يك سوال ساده را در چند فروم مطرح مي كنيد!!!
وقتي شما در يك فرومي تاپيكي مي زنيد عده اي ميان وقت مي زارند آن را مي خوانند و درصدد حل مشكل بر مي آميند !!!
ولي وقتي كه شما مي تواني جوابت را از يك فروم بگيري ، چرا در دو فروم تاپيك زدي(منظورم p30world است)!!!
وقتي يك تاپيك را در چند فروم مي زنند كه مشكل بسيار حادي باشه كه بايد روش خيلي كار بشه يا اينكه با مطرح كردن اين سوال در يك فروم پس از مدتي جوابي نگرفته باشي!!!!

به هر حال
براي دانلود اينجور فايلها دو راه وجود دارد:
1- وقتي يك فلش در بروزر شما لود ميشود به صورت خودكار در پوشه internet temporary قرار مي گيرد(البته در ie بهتر است) كه شما مي توانيد بعد از لود شدن كامل فلش آن را بريد و از آن پوشه كپي كنيد.
2- روش دوم يك روش اصولي تر است. شما ابتدا در سورس صفحه رفرنس فلش را پيدا مي كنيد و با يك دانلودر آن را دانلود مي كنيد.

بالا