• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی برداشت از سواگ باکس !

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
من نزدیک اولین برداشت هستم !
از دو تا از دوستان هم پرسیدم ولی چون تا الان جواب ندادن و هر لحظه هم ممکنه که این سایت ایرانی های باقی مونه رو هم بن کنه برای همین اینجا نوشتم ،
510 sb دارم
rolleyessmileyanim.gif

میشه لطف بفرمایید بگید در سواگ باکس دقیقا از کجای سایت و چه جوری باید برداشت کنم ؟
با تشکر فراوان

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
ممنون ولی متاسفانه اون لینکی که شما دادید هیچ ، حتی این لینک هم کار نمی کنه ! :
http://www.sawg.ir/
حالا چراشو نمیدونم !
لطفا یکی بگه چجوری میشه برداشت کرد .

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193

ممنون ولی در این سایت هم چیزی به عنوان "چگونگی برداشت" از سواگ باکس وجود نداره .
من یک بار یک چیزی که معنی انگلیسیش رو درست نمیدونستم زدم (خیال کردم نوشته مثلا 20 تا sb جایزه میگیری ، بعد دیدم 300 تا ازم کم کرده برای شرکت در یک مسابقه !!! به خاطر همین دیگه ریسک نکردم و منتظر اینم که دقیقا ببینم چجوری باید برداشت کنم)
یعنی این همه آدم هایی که میگن ما از این سایت پول درآوردیم ، هیچ کدوم این تاپیک رو نمیبینن تا "یک خط جواب " برای این سوال بنویسن !

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
ممنون ولی در این سایت هم چیزی به عنوان "چگونگی برداشت" از سواگ باکس وجود نداره .
من یک بار یک چیزی که معنی انگلیسیش رو درست نمیدونستم زدم (خیال کردم نوشته مثلا 20 تا sb جایزه میگیری ، بعد دیدم 300 تا ازم کم کرده برای شرکت در یک مسابقه !!! به خاطر همین دیگه ریسک نکردم و منتظر اینم که دقیقا ببینم چجوری باید برداشت کنم)
یعنی این همه آدم هایی که میگن ما از این سایت پول درآوردیم ، هیچ کدوم این تاپیک رو نمیبینن تا "یک خط جواب " برای این سوال بنویسن !
تاپیکش هست!!چرا اونجا سوال نمیکنی عجیبه؟!!انگار قهری با کسی!!:happy:
این آدرسو برو...
menue bala -----REWARD=>REWARD stor=>menu samt rast DENOMENATIOS 5DOLLARI entekhab kon.BADESH AMAZON 5$
حواست باشه ممکنه یه سوال بپرسه که شماره وارد کن یا کد پستی(((ایمیل نیست منظورش وریفای پستیه!!))))ممکنه برای بار اول شماره نخواد ولی اگه خواست که دیگه بی خیال و باید وریفای بشی که فعلا کاربر تودی بازار اینکارو نجام میده.
موفق باشی.

Last edited:

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
تاپیکش هست!!چرا اونجا سوال نمیکنی عجیبه؟!!انگار قهری با کسی!!:happy:
این آدرسو برو...
menue bala -----REWARD=>REWARD stor=>menu samt rast DENOMENATIOS 5DOLLARI entekhab kon.BADESH AMAZON 5$
حواست باشه ممکنه یه سوال بپرسه که شماره وارد کن یا کد پستی(((ایمیل نیست منظورش وریفای پستیه!!))))ممکنه برای بار اول شماره نخواد ولی اگه خواست که دیگه بی خیال و باید وریفای بشی که فعلا کاربر تودی بازار اینکارو نجام میده.
موفق باشی.

سلام
ممنون ولی این ارور رو داد :
اول به این صفحه آومدم (طبق راهنمایی شما )

http://upload7.ir/images/17183569613959395373.png

بعد که " snag this " رو زدم ، این ارور رو داد:

http://upload7.ir/images/96302118987312236813.png

الان باید چی کار کنم ؟ راه رو درست رفتم ؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
آره راهو درست رفتی.این اولین بارمه که این خطا رو میبینم .میگه این گیفت در حال حاضر در دسترس نیست و گفته به ایمیل وریفای اسواگ پیام بدی. برو منو راست قسمت ستتینگ و مشخصاتتو چک کن .ببین کامل کردی یا نه؟!!به این سایتم سر بزن و طبق این اطلاعات این سایت ،پروفایلتو ویرایش کن.IP Address Geolocation to Identify Website Visitor's Geographical Location

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
آره راهو درست رفتی.این اولین بارمه که این خطا رو میبینم .میگه این گیفت در حال حاضر در دسترس نیست و گفته به ایمیل وریفای اسواگ پیام بدی. برو منو راست قسمت ستتینگ و مشخصاتتو چک کن .ببین کامل کردی یا نه؟!!به این سایتم سر بزن و طبق این اطلاعات این سایت ،پروفایلتو ویرایش کن.IP Address Geolocation to Identify Website Visitor's Geographical Location

دیس اکتیو شدم !
بیخیال

بالا