• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی به اشتراک گذاری خط adsl

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من یک خط adslدارم با مودم huaweiمیخواستم اینترنت را به یک کامپوتر دیگر هم بدهم (share)حالا ارزونترین راه چه راهی است؟
توضیح:هرکدام از کامپیوترها یک کارت شبکه دارن وکابل کراس هم دارم در ضمن مودم ethernet وusb دارد
با تشکر از دوستان جهت راهنماییشان
چگونگی به اشتراک گذاری خط adsl

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اول بگو آی پی دانیامیک هست یا استاتیک تا ببینم اصلا میتونی اینکار رو بکنی یا نه

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای پی دینامیک است

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
نه متاسفانه نمیشه
آی پی داینامیک قابلیت شیر شدن رو نداره
اصلا کلا به همین دلیل آی پی رو داینامیک کردن شرکت به میزانی به شما پهنای باند داده که بتونید با یک سیستم از اینترنت استفاده کنید و چون این پهنای باند رو برای چندین نفر تقسیم کرده اگر آی پی استاتیک میداد شما با شیر کردن بین کامپیوترها باعث میشدید سرعت افراد دیگه کمتر بشه
اگر تعرفه های شرکت مورد نظر رو نگاه کنید میبینید که سرویسهای با آی پی استاتیک گرانتر هستند

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنیدم اگر یک کارت شبکه دیگه برای کامپیوتر اول بگیرم میتونم اینترنت به کامپیوتر دوم برسونم..یعنی کامپیوتری که مودم به اون متصله دوتا کارت شبکه داشته باشه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid.z :
نه متاسفانه نمیشه
اصلا کلا به همین دلیل آی پی رو داینامیک کردن شرکت به میزانی به شما پهنای باند داده که بتونید با یک سیستم از اینترنت استفاده کنید و چون این پهنای باند رو برای چندین نفر تقسیم کرده اگر آی پی استاتیک میداد شما با شیر کردن بین کامپیوترها باعث میشدید سرعت افراد دیگه کمتر بشه
اگر تعرفه های شرکت مورد نظر رو نگاه کنید میبینید که سرویسهای با آی پی استاتیک گرانتر هستند
فکر نمیکنم به آی پی دینامیک یا استاتیک ربطی داشته باشه من خودم الآن adsl با آی پی دینامیک دارم و با یک کارت شبکه بین دو کامپیوتر اینترنتم را شیر کردم، البته مودمم یو اس بی هست

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اینی که شما میگی با یه کارت شبکه و ICS کارت راه میفته که فکر کنم تا حالا حدود n بار راجع بهش صحبت شده

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا بگید ای سی اس چیه؟

MSN_Golden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز
خود من از مودم هاوايي استفاده ميكنم و ADSL كه دارم هم IP ديناميك داره و اينترنت توي شبكه Share شده
شما بايد از پورت Ethernet واسه اين كار استفاده كنيد
با USB هم ميتونين Share كنين ( مثل Dialup يك Connection ميسازه ) ولي نقصي كه داره اينه كه هميشه سيستمي كه كنار مودم هست بايد روشن باشه

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اول باید هر دو کامپیوتر کارت شبکه داشته باشه و share باشه
و باید وارد قسمت Control Panel بشوی و بعد Network Connections و کانکشن مربوط به adsl که داری استفاده میکنی را انتخاب کن و سمت راست موس را بزن و properties را بزن و بعد از منو های که آمده است باید گزینه advanced را بزنی و بعد در قسمت internet connection sharing تیک allow other network users ... را بزن و بعد
از منوی کشابی پائین که فعال میشود باید همان کانکشنی که مربوط به کامپیوتر دوما است را انتخاب کنی مثلا
Local Area Connection 2 و بعد ok میزنی و ریستارت میکنی دو کامپیوتر خودت را و دو کامپیوتر بهم متصل میشوند
البته بعضی موقها خیلی گیر میده
اگر باز هم نصب نشد بهمون جائی که adsl گرفتی بگو بیان برات share کنن دو کامپیوتر را
موفق باشی

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saeid.z :
نه متاسفانه نمیشه
چه ربطی به IP یه دینامیک یا استاتیک داره عزیز من . شما یه کانکشن دایل آپ رو هم میتونی بین چند تا کامپیوتر به اشتراک بزاری .

اطلاعات اشتباه به مردم تحویل ندید لطفاً .

ولی علت این که سرویس ها با IP یه استاتیک در بعضی از شرکت ها گرانتر هستند به این دلیله که شما همیشه با یه IP وارد اینترنت میشی و میتونی یه سرور فکستنی مجازی برای خودت داشته باشی . البته با پهنای باند محدود به سرویسی که خریداری کردی . و یه سری مسائل دیگه که جای بحث نداره .

در مورد شیر کردن Beh_Madonna توضیحات کامل داد و اگر باز هم اطلاعات بیشتر می خوای به بخش Network مراجعه و اونجا جستجو کن تا دلت بخواد در باره این موضوع تاپیک هست

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MSN_Golden :
سلام دوست عزيز
خود من از مودم هاوايي استفاده ميكنم و ADSL كه دارم هم IP ديناميك داره و اينترنت توي شبكه Share شده
شما بايد از پورت Ethernet واسه اين كار استفاده كنيد
با USB هم ميتونين Share كنين ( مثل Dialup يك Connection ميسازه ) ولي نقصي كه داره اينه كه هميشه سيستمي كه كنار مودم هست بايد روشن باشه

لطفا درباره این روش کمی بیشتر توضیح دهید. وایا در این روش هر کدام از کامپیوترها یک کارت شبکه داشته باشند کافیست؟کابل usbازهمین مدلی که به پرینتر وصل میشود مناسب است یا مدل خاصی باید باشد؟
با تشکر

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از star555 :
لطفا درباره این روش کمی بیشتر توضیح دهید. وایا در این روش هر کدام از کامپیوترها یک کارت شبکه داشته باشند کافیست؟کابل usbازهمین مدلی که به پرینتر وصل میشود مناسب است یا مدل خاصی باید باشد؟
با تشکر
یک سر بزنید بخش شبکه کلی در این مورد تاپیک هست و دربارش بحث شده
در ضمن اینتر نتو بین دو کامپیوتر با کابل usb شیر نمیکنند، منظور از usb تو پست این دوستمون مودمهای usb هستند

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از star555 :
با تشکر
شما سوالتو در قسمت Network باید مطرح میکردی . ولی اشکالی نداره شما از اون بالای صفحه گزینه جستجو رو انتخاب کن و جستجوی پیشرفته رو بزن . بعد هر مطلبی که می خوای رو اونجا وارد کن و از قسمت سمت راست صفحه انجمن مورد نظر همون Network رو انتخاب و اینتر کن . کاملاً تفهیم میشی

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من فروم رو گشتم ویک سری جواب هم گرفتم .فقط اینجا دوستان بگن با توجه به مشخصات مودم ایا اگه هر کامپیوتر یک کارت شبکه داشته باشه برای به اشتراک گذاشتن اینترنت کافی است یا یکی از کامپیوترها باید دو تا کارت شبکه داشته باشه؟
با تشکر

amin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی داره چگونه بخوای شیر کنی اگه سویچ یا حاب داری هر کامپیوتر یک کارت شبکه براش بس هست
وگرنه برای اونی که مودم بهش وصل دو تا کارت میخوای یکی برای مودم یکی برای وصل کردن یه یک کامپیوتر دیگه
اگر تازه بخوای از انترنت مودم استفاده کنی ولی اگر بخوای از usb استفاده کنی مودم رو با usb به کامپیوتر اول وصل میکنی و دو تا کامپیوتر را با سیم شبکه بهم بعد تو کامپیوتری که مودم بهش وصله connection رو شیر میکنی

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amin4545 :
بستگی داره چگونه بخوای شیر کنی اگه سویچ یا حاب داری هر کامپیوتر یک کارت شبکه براش بس هست
وگرنه برای اونی که مودم بهش وصل دو تا کارت میخوای یکی برای مودم یکی برای وصل کردن یه یک کامپیوتر دیگه
اگر تازه بخوای از انترنت مودم استفاده کنی ولی اگر بخوای از usb استفاده کنی مودم رو با usb به کامپیوتر اول وصل میکنی و دو تا کامپیوتر را با سیم شبکه بهم بعد تو کامپیوتری که مودم بهش وصله connection رو شیر میکنی
دست شما درد نکنه.همینو میخاستم بدونم
فقط یک سوال دیگه ایا اتصال از طریق پورت انترنت یا یو اس بی به کامپیوتر اول ازلحاظ سرعت اتصال به اینترنت فرق میکنه
با تشکر

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اگر پورت usn داشته باشی و با اون وصلش کنی نیازی به داشتن دو تا کارت شبکه نیست کافیه همون روال ICS رو طی کنی

بالا