• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی ثبت نام درسایتهای اتوسورف

BABASH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا بفرمایید در فرم ثبت نام سایتهای اوتوسورف در مستطیل آدرس سایت در خواستی چی باید نوشت
باتشکر

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ادرس لينكي كه ميخواي با استفاده از كرديتهايي كه سايت بهت ميده ميخواي تبليغ كني اگر جايي نداري براي تبليغ يه چيز الكي بزن چون اگه بعدا تاييدش نكني كار نميكنه در ضمن حيفه حتما استفاده كن مثلا ميتوني در يك سايت عضو بشي و از اين طريق براي جذب زير مجموعه تلاش كني
مثلا من در لينك زير كه قبلا دربارش گفتيم عضو شدم و از راههاي مختلف تبليغش ميكنم كه اين همه يكي از اون راهها است

http://www.autumnfund.com/?own=saeid.z

BABASH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
ادرس لينكي كه ميخواي با استفاده از كرديتهايي كه سايت بهت ميده ميخواي تبليغ كني اگر جايي نداري براي تبليغ يه چيز الكي بزن چون اگه بعدا تاييدش نكني كار نميكنه در ضمن حيفه حتما استفاده كن مثلا ميتوني در يك سايت عضو بشي و از اين طريق براي جذب زير مجموعه تلاش كني
مثلا من در لينك زير كه قبلا دربارش گفتيم عضو شدم و از راههاي مختلف تبليغش ميكنم كه اين همه يكي از اون راهها است

http://www.autumnfund.com/?own=saeid.z

سلام
با تشکر از عنایت آقا سعید درصورت امکان لطف کن بیشتر توضیح بده

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
Your name: نام
Your E-mail address: آدرس ايميل
Confirm your E-mail address: تكرار
Password: پسورد
Confirm Password: پسورد
Payout Details: E-Gold شماره حساب ايگولد
Your site name: نام سايت : هر چيزي ميتونيد بزاريد و اگر سايت داريد نام سايتتون
Your site URL: آدرس لينكي كه قصد تبليغ اون رو داريد
Click here to test your URL
Your site language: زبان سايتتون كه فرقي نميكنهEnglishArabicChineseCzechDanishDutchEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHungarianIcelandicItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedishTurkish
You have been referred by member number: None - upgraded member will be assigned
Allow my referrer to contact me via email اگر اين رو تيك بزنيد معرف شما از ايميلتون باخبر ميشه
Please keep my email private اگر اين رو تيك بزنيد ايميلتون مخفي ميمونه

I agree with the Terms and Conditions
Important: Your site MUST NOT have any pop-up windows, must not break out of frames and must not use any forwarding or redirection!

Privacy Policy​

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
سوالتون روبگيد راحتتر جواب ميدم در چه مورد ميخوايد بدونيد؟

BABASH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
سوالتون روبگيد راحتتر جواب ميدم در چه مورد ميخوايد بدونيد؟

با تشکر از توضیحاتتون مشکل حل شد

بالا