• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی طراحی ظاهر سایت در دات نت

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سری سوال داشتم در مورد طراحی ظاهر سایت در asp.net
1-چطوری لوگو رو میذارین تو سایت؟ من از table استفاده میکنم ، چند تا مشکل بزرگ داره! اول اینکه مثلا اگه سایزشو بخواین طوری باشه که وقتی مونیتور رو 1024*800 تنظیمه کل صفحه رو بگیره ، حدودا باید اندازشو 1000 پیکسل بگیرم و اونوقت اگه یکی با تنظیمات 800*600 بازش کنه کل صفحه رو نمیبینه و دیگه هم اینکه وقتی مثلا صفحه رو کوچکتر از حالت maximize میکنم سایته سایزش هیچ تغییری نمیکنه !! میخوام مثل بعضی سایتا خودشو جمع کنه طوریکه تا یه حدیکه کوچیک میشه صفحه هنوز همه اطلاعاتش دیده بشه
2-اگه یه توضیحی هم در مورد css بدین و اینکه چطوری از فایلای آمادش که تو سایتا هست استفاده کنم ممنون میشم ، کلا در مورد استفاده از css در دات نت
3-در ضمن این انتهای سایتا که لینکهای قسمتهای مختلف سایتو با فونت خیلی ریز میذارن با چی اینکارو میکنن ؟ من تو دات نت با کوچکترین سایزم که مینویسم به اون تمیزی در نمیاد!:blink:
4- اینم برام شده معزل ! اگه بخوام تو سایت از بلاک استفاده کنم باید چیکار کنم؟ فرضا میخوام آخرین خبر رو بذارم تو یه بلاک که بسته به کوتاه و بلند بودن خبر خودش تغییر سایز بده
tabel نه ها ، لااقل مثلا بشه به کناره هاش یه انحنایی داد
خلاصه ببخشید اگه زیادی تازه کارم!:blush:
ممنون میشم راهنمائیم کنین

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
یکی از راه هاش اینه که اندازه رو بر حسب درصد بدی....که فکر نکنم زیاد جواب بده
یکی دیگه استفاده از کنترل فریم هست...الان دقیقا یادم نیست اسمش تو دات نت چیه ولی یه چیزی شبیه فریم که میتونی کنترل هاتو توش بزاری و اندازشو تعیین کنی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از edris :
سلام دوستان
یه سری سوال داشتم در مورد طراحی ظاهر سایت در asp.net
1-چطوری لوگو رو میذارین تو سایت؟ من از table استفاده میکنم ، چند تا مشکل بزرگ داره! اول اینکه مثلا اگه سایزشو بخواین طوری باشه که وقتی مونیتور رو 1024*800 تنظیمه کل صفحه رو بگیره ، حدودا باید اندازشو 1000 پیکسل بگیرم و اونوقت اگه یکی با تنظیمات 800*600 بازش کنه کل صفحه رو نمیبینه و دیگه هم اینکه وقتی مثلا صفحه رو کوچکتر از حالت maximize میکنم سایته سایزش هیچ تغییری نمیکنه !! میخوام مثل بعضی سایتا خودشو جمع کنه طوریکه تا یه حدیکه کوچیک میشه صفحه هنوز همه اطلاعاتش دیده بشه
2-اگه یه توضیحی هم در مورد css بدین و اینکه چطوری از فایلای آمادش که تو سایتا هست استفاده کنم ممنون میشم ، کلا در مورد استفاده از css در دات نت
3-در ضمن این انتهای سایتا که لینکهای قسمتهای مختلف سایتو با فونت خیلی ریز میذارن با چی اینکارو میکنن ؟ من تو دات نت با کوچکترین سایزم که مینویسم به اون تمیزی در نمیاد!:blink:
4- اینم برام شده معزل ! اگه بخوام تو سایت از بلاک استفاده کنم باید چیکار کنم؟ فرضا میخوام آخرین خبر رو بذارم تو یه بلاک که بسته به کوتاه و بلند بودن خبر خودش تغییر سایز بده
tabel نه ها ، لااقل مثلا بشه به کناره هاش یه انحنایی داد
خلاصه ببخشید اگه زیادی تازه کارم!:blush:
ممنون میشم راهنمائیم کنین

سوال اولت راهش اینه که یه قسمتی لوگو باشه و بقیه رنگ پس زمینه هماهنگ با لوگو
سوال دومت :css استایل شیت های بیرونی هستند که به ما کمک میکنن شکل و ظاهر و اندازه ها و رنگها و فونتهای سایتمون رو معرفی کنیم
سوال سومت برای اینه که میخوام رتبه سایتشون بره بالا
سوال چهارمت برو توی سایت dynamicdrive.com یه سری چیزهایی ممکنه پیدا کنی .

جواب سوال تاپیکت ؟!؟ توی دات نت 2 با استفاده از مسترپیج ها و اسکین ظاهر سایت به راحتی طراحی میشه و قابلیت انعطاف پذیری فوق العاده ای داره !

edris

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از H_R :
سوال اولت راهش اینه که یه قسمتی لوگو باشه و بقیه رنگ پس زمینه هماهنگ با لوگو
سوال دومت :css استایل شیت های بیرونی هستند که به ما کمک میکنن شکل و ظاهر و اندازه ها و رنگها و فونتهای سایتمون رو معرفی کنیم
سوال سومت برای اینه که میخوام رتبه سایتشون بره بالا
سوال چهارمت برو توی سایت dynamicdrive.com یه سری چیزهایی ممکنه پیدا کنی .

جواب سوال تاپیکت ؟!؟ توی دات نت 2 با استفاده از مسترپیج ها و اسکین ظاهر سایت به راحتی طراحی میشه و قابلیت انعطاف پذیری فوق العاده ای داره !

سلام H_R عزیز
ممنون از راهنمائیتون
امیدورام نظر لطف شما به این فروم و اعضای اون مستدام باشه ، و همیشه در سایه عنایت حق سربلند باشید

میشه در مورد سوال اول یه خورده بیشتر توضیح بدین؟
مثلا دو تا عکس برای دو طرف بذارم تو یه table و وسطش یه رنگ بک گراند متناسب؟ برای پائینتر از لوگو چیکار کنم؟
مثلا برای طراحی یه قالب شبیه سایت iranasp باید چیکار کنم؟ البته اونجا یه مشکل هست که وقتی سایزشو تغییر میدیم لوگوی بالا خودشو جمع میکنه و متنای سایت هم جمع میشه ،میخوام اگه بشه لوگو خودشو جمع کنه ولی برای متن اون فضای اضافی دو طرف حذف بشه و متن جمع نشه

ممنون میشم راهنمایی کنین

edris

Registered User
لایک‌ها
0
البته اگه بخوام دو طرف خالی نباشه و از کل فضای صفحه استفاده کنم لازمه که همه قسمتا خودشو جمع کنه!
اگه لطف کنین هر دو موردو توضیح بدین خیلی عالیه!
باز هم ممنون از توجهتون

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ای بابا این حرف ها چیه خجالتمون نده دیگه :blush:

ببین http://iranasp.net/ دوتا عکس این طرف و اون طرفش داره و اون قسمت خط خط یه بک گراند خیلی کوچولوی دورنگه که هی تکرار شده (کنار هم چیده شده ) بهترین راه برای اینکه دقیقا بفهمی چطوری باید این کار رو بکنی اینه که یه صفحه ای رو که خوشت میاد رو سیو کنی و با فرانت پیج یا یه چیزی شبیه اون باهاش ور بری و بررسیش کنی ، عکس ها رو پاک کنی و ببنی که کجا ها بک گرانده ، تیبل های تو در تو رو مطاعله کنی و خلاصه برای خودت تحلیلش کنی اینجوری کاملا قلقش میاد دستت .

edris

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از H_R :
ای بابا این حرف ها چیه خجالتمون نده دیگه :blush:

ببین http://iranasp.net/ دوتا عکس این طرف و اون طرفش داره و اون قسمت خط خط یه بک گراند خیلی کوچولوی دورنگه که هی تکرار شده (کنار هم چیده شده ) بهترین راه برای اینکه دقیقا بفهمی چطوری باید این کار رو بکنی اینه که یه صفحه ای رو که خوشت میاد رو سیو کنی و با فرانت پیج یا یه چیزی شبیه اون باهاش ور بری و بررسیش کنی ، عکس ها رو پاک کنی و ببنی که کجا ها بک گرانده ، تیبل های تو در تو رو مطاعله کنی و خلاصه برای خودت تحلیلش کنی اینجوری کاملا قلقش میاد دستت .

سلام H_R جان
ممنون
حتما اینکارو میکنم
سوال اینکه : میشه تو دات نت 2 ، masterpage طراحی کنیم و اون پائین بجای footer لینکهای صفحات مهم رو بذاریم؟
یه سوال دیگه هم اینکه تو دات نت کنترل خاصی نیست که مثلا وقتی وارد یه صفحه شدیم اون بالا یا هر جا نشون بده که الان کجائیم؟ مثلا مثل حالتی که تو این فروم هست اون بالا؟
یک سوال دیگه هم اینکه چطوری یک عکس کوچیک رو در دات نت بعنوان بک گراند تکرار کنم ( این فکر کنم خیلی ابتدائیه ! شرمنده! :blink: ) برای یه table خاص مثلا لوگو و همینطور برای کل زمینه سایت ( بیشتر منظورم همون بک گراندای یکی در میون یا خط خط هست که خودتون هم فرمودین)

ممنونم از توجهتون

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
H_R عزیز منتظر پاسخ شما هستم
و پیشاپیش ممنونم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از edris :
سلام
H_R عزیز منتظر پاسخ شما هستم
و پیشاپیش ممنونم.
آقا شرمنده که جواب شما کمی دیر شد من این اواخر خیلی سرم شلوغ شده !
سوال اینکه : میشه تو دات نت 2 ، masterpage طراحی کنیم و اون پائین بجای footer لینکهای صفحات مهم رو بذاریم؟
چرا که نشه ، هرچی دلت میخواد هرجا که دلت میخواد میتونی بذاری !

یه سوال دیگه هم اینکه تو دات نت کنترل خاصی نیست که مثلا وقتی وارد یه صفحه شدیم اون بالا یا هر جا نشون بده که الان کجائیم؟ مثلا مثل حالتی که تو این فروم هست اون بالا؟

چرا اتفاقا SiteMapPath توی قسمت navigation اه toolbox هست که تین کار رو میکنه
یک سوال دیگه هم اینکه چطوری یک عکس کوچیک رو در دات نت بعنوان بک گراند تکرار کنم ( این فکر کنم خیلی ابتدائیه ! شرمنده! ) برای یه table خاص مثلا لوگو و همینطور برای کل زمینه سایت ( بیشتر منظورم همون بک گراندای یکی در میون یا خط خط هست که خودتون هم فرمودین)
یه عکس خیلی کوچیک رو بذار بک گراند یک table و ببین که چطوری کنار هم چیره میشه ، کار خاصی لازم نیست بکنید !

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
H_R جان ممنونم:)
امیدوارم بتونم جبران کنم
انشاالله کاراتون به بهترین نحو پیش بره ، حتما هم همینطور خواهد شد چون کار بقیه رو راه میندازین

سپاسگزارم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خواهش میکنم

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام H_R جان :)
خسته نباشید
چرا اتفاقا SiteMapPath توی قسمت navigation اه toolbox هست که تین کار رو میکنه
میشه یه خورده در این مورد توضیح بدین؟
اینو تو master page میشه گذاشت ؟ و اونوقت چطور تنظیماتشو انجام بدم که برای هر صفحه مسیر درستشو بده ؟

شرمنده میدونم سرتون شلوغه

با سپاس فراوان

edris

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Persianit :
راه حل بهتر
شما کدتو بنویس بره
طراحی را بده یک کسی با dreamwaver درست کنه
سلام دوست عزیز
من اصلا مثل شما فکر نمیکنم
به نظر من وقتی یک وب سایت میتونه جذاب باشه که برنامه نویسش حتما یه سررشته ای از طراحی هم داشته باشه
فکر میکنم دوست خوبمون H_R هم همین نظرو دارن
اگر دقت کنید هیچ جا در این تاپیک از طراحی (با نرم افزارهای خاص خودش ) صحبت نشده ! صحبت از طرز قرارگیریش تو سایت هست
در ضمن سوال آخرم مربوط به طرز استفاده از یک کنترل میشه!

با تشکر

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

zabihian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و سروران ازيز
دوران سايت نويسي توست (بخانيد توسط) برنامه نويس مدتي است كه گزشته. پورتال ها جاشو گرفتن. توي پورتال برنامه نويس كار خودشو مي كنه تراه هم كار خودشو.
اينهم يكي سايت كه با dotnetnuke ساخته شده و سرويس ايميل رايگان با ايميل هم داره: www.farashahr.com
زت زياد

بالا