• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی فروش کالا ی ایرانی در سایت های amazon وebuy

tabriz411

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باسلام خدمت دوستان وبرنامه نویسان عزیز.اگر کسی میداند چگونه میشود کالا ی ایرانی در سایت های amazon وebuy بروشم راهنمایی کند؟چگونه میشود حساب درamazon وebuyداشته باشم؟چگونه پول به حسابم در amazon وebuyواریز میشود؟چگونه کالای ایرانی را ارسال کنم؟لطفا راهنمایی کنید.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
باید اول بفرستی یه کشور دیگه و از انجا ارسال کنی...
برای باز کردن حساب هم همینجوری هست با آدرس خارج از کشور اینکار را باید بکنی...
ebay که می ریزه به پی پال آمازون هم حساب بانکیت

tabriz411

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منظورتان رو متوجه نشدم.من قصد فروش کالای ایران دارم چطور به خارج بفرستممن که کسی رو در خارج ندارم.چطور به کشور دیگه بفرستم.
چطور پی پال و حساب بانکی افتتاح کنم در ایران

tabriz411

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر سایت و فروشگاه پرداخت آنلاین به زبان انگلیسی بزنم باز هم تحریم هستیم برای واریز به حسابم و ارسال با پست؟
نگفید چطور حساب برای واریز آنلاین به حسبم افتتاح کنم؟

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
دردسرش زیاده

بهترین راه اینه که خودت خارج از ایران باشی.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
فدات شم خود ما ایرانیا از کالای ایرانی دوری میکنیم :D فکر نکنم تو اینجور سایتا که خریداراشون خارجی ان زیاد مشتری پیدا کنی ...

روش فروش هم اگه اونور آشنا نداشته باشی خیلی سخت هست .... چون تحریمیم ..

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
الان نفت داره بزور صادر میشه شما انتظار دارید بتونید کالا تو آمازون بفروشید؟ کلا این سایتها بخاطر تحریم بین الملل نمی تونید فعالیت (از داخل ایران) داشته باشید.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چه فرقی میکنهo_O
حالا فرض کن پسته یا گوشی ایرانی:-D

حتما یه فرقی داره که می پرسم دیگه. هر کالایی شرایط فروش خودش رو داره. من روی 50 نوع کالا فرضا اشراف دارم ، اگر از کالایی که مد نظر ایشونه ،اطلاع نداشته باشم میگم نمیدونم ! ضمنا وقت ندارم که همه اون 50 کالایی که اشراف دارم را هم ریز به ریز توضیح بدم... یعنی نمیتونم به کسی مشاوره بدم که چی به کجا و چگونه صادر کن تا سود کنی ! فقط اگر کسی تمام تحقیقاتش رو کرده باشه و روی یک یا دو محصول توانایی داشته باشه ، میتونم در حدی که آدم برای یک غریبه در اینترنت وقت میذاره ، وقت بذارم و راهنماییش کنم:) .ضمنا به افرادی که اشتهار به اسلام دارن راهنمایی نمیکنم:D

tabriz411

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باسلام.من محصولاتی میخوام بفروشم که تولید ایران هست.خشکبار وآجیل وتابلو فرش که تولید ایران هست.قرار نیست که بدونن ایرانی هستم.شماره خارجی میخرم با دامنه خارجی

tabriz411

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باسلام.لطفاچگونگی صادرات چمدانی را برایم توضیح دهید؟و حداکثرتا چه میزان میتوان زعفران ,پسته ,خاویار ,تابلوفرش ,فرش,خشکبار را میتوان به کشورهای خارجی برد؟اگر بیش ازحد مجاز باشد چه باید کرد؟جریمه بار این اقلام چه مقدار میباشد؟

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
چی شد کسی نگفت اخر چرا؟

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
فکر نکنم این کار شدنی باشه

چون ما حتی نمیتونیم به صورت مستقیم از این سایت ها خرید کنیم ، چه برسه بخوایم یه چیز رو بفروشیم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
توی آمازون صرف نظر از تحریم چی جوری جنس میشه فروخت ؟ شرایط خاصی دارن یا هرکس خواست ثبت نام می‌کنه و ....
مثل علی اکسپرس و ایبی ؟

بالا