• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی قرار دادن یک فایل sql بر روی سرور

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه دیتابیس sql با asp ساختم می خوام دیتابیشی رو تو سایت بگذارم. و با odbc با اون ارتباط برقرار کنم باید فایل mdf و لوگش رو تو قسمت دیتابیس های سایت بگذارم.نمی دونم چیکار کنم یه دیتابیس با یه یوزر معرفی کردم اما چطوری فایل دیتابیسش رو معرفی کنم.آیا یه روش کلی برای تمام هاست ها وجود داره یا با هم فرق دارن.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
جهت ایجاد یکDatabase دو تا کار باید بکنی اول اینکه بر روی کنترل پنل سايت که یا HELM هست یا Hosting Controller در قسمت Domains و سپس بعد از کلیک بر روی دامین خودتون در بخش Database Manager یک Database از نوع SQL Server 2000 درست کن .

در Hosting Controller شما در یک مرحله Database و Username و Password را Set می کنی ولی در HELM این کار در 2 مرحله انجام میشه یعنی اول Database درست می کنی بعد با برای Database یک User درست میکنی.

بعد از درست کردن Database بهمراه Username و Password برای اتصال به آن باید از طریق Import Export Data به سرور وصل بشی و اطلاعات را انتقال بدی

اگه از Hosting Controller استفاده میکنی بعد از ایجاد Database خود بر روی سرور از دیتابیس خود در کامپیوتر خودت یک Backup بگیر بعد آن را روی هاست Upload کن بعد در قسمت Database Manager در Hosting Controller برو و Database را Restore کن که دیگه لازم نباشه از DTS یا همون Import Export Data استفاده کنی و کارت سریعتر پیش میره

من چند تا آموزش برات میزارم .

اولی لینک یک فایل فلش هست که در آن یاد داده که چه جوری میشه یک Database در HELM درست کرد .

http://www.sendspace.com/file/d0h5fj

لینک دوم هم مربوط به انتقال Database از روی کامپیوتر خودتون به روی سرور با استفاده از DTS می باشه که یک مقاله فارسی خوبه !

http://www.sendspace.com/file/woap5t

بازم سوالی بود مطرح کن در اگه بلد بودم حتما پاسخ میدم .

موفق باشی

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایتبا کنترل پنل من cp یه نام دیتابیس ساختم و odbc اونو
هم معرفی کردم ورژن sql من هم 2000 هست اما فکرکنم مشکلم تو همین بخش import export data باشه که
گفتی امتحان می کنم ببینم متوجه شدم یا نه.

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه این کارا رو انجام دادم اما با asp این ارور رو میده HTTP 500 - Internal server error وقتی می خوام یه جدول رو بخونم.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه شما موفق شدی که اطلاعات Database را بر روی سرور انتقال بدی لطف کن و با ابزار Query Analayzer وصل بشو به Database روی سرور و چند تا SELECT ساده بزن ببین جدول ها حاوی اطلاعات هستند و چند تا INSERT و UPDATE و DELETE هم انجام بده با استفاده از Query Analayzer تا مطمئن بشیم که خود Database مشکلی ندارد .

در مورد Error هم خدمتون عرض کنم که از اینکه Error 500 میده نمیشه متوجه شد که چه Errorی هست ببین درتنظیمات پنل شما تیکی برای نشان دادن Error به کاربر هست یا خیر چون در IIS این تیک وجود داره بعد از Admin سرور بخواه که وقتی Remote به سرور وصل میشه این صفحه را از روی خود سرور Request کنه و چون این Request بصورت Local خواهد بود Error را نشان میده و یک shot از اون Error میتونه ما رو به سمت جلو حرکت بده .

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من همينه ميدونم که ارور 500 اگه داشته باشم معني اون اينه که نمي تونم ارور asp رو ببينم .يه چيزهايي هم راجع به اينکه مربوط به تنظيمات اينترنت اکسپلورر و قسمت advance اون که بايد يه چيزي رو enable کنم مي دونم اما تو سيستم خودم هم در در اين رابطه مشکل دارم حالا هم که شما گفتيد تو iis بايد يه تيک رو بردارم اما هرچي مي گردم تو iis خانگي خودم چيزي پيدا نمي کنم (تو سایت هم چیزی پیدا نکردم) اگه راهنماي کنيد ممنون ميشم.يه sql sarver group داخل کامپيوتر خانگي خودم ساختم به نام اوني که تو سايت دارم و بهش کانک شدم (یعنی به دیتابیس نیم تو سایت) با asp راحت جدول رو خوند اما تو سايت هنوز مشکل دارم.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
بر روی Virtual Dir خود Right Click کن برو به قسمت Properties و در تب اول که اسمش Directory هست بر روی Configuration بکلیک . در پنجره ای که باز میشه برو به قسمت Debugging و تیک مربوطه را بتیک . اما این مشکل شما را یحتمل حل نمی کنه چون به IIS سرور که یقینا دسترسی نداری و روی کامپیوتر مبارک خودتون هم که برنامه هیچ ایرادی نداره

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مشکلم حل شد دستت درد نکنه.
برای نشون دادن ارور باید تو اینترنت اکسپلورر قسمت advance تیک show frindly error رو براداریم.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدا را شکر این وسط ما هم یه چیزی یاد گرفتیم . :p

بالا