• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی مدیریت مجموعه‌ها در محیط جوملا

nooshin88

Registered User
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2015
نوشته‌ها
87
لایک‌ها
18
سن
36
مدیریت مجموعه‌ها (Categoriese)
joomla.png
منوهایی در قسمت‌های بالا و سمت چپ محیط جوملا طراحی شده‌اند تا شما را برای رسیدن به خواسته‌ها و تغییرات مد نظرتان کمک کنند.

در قدم اول به بررسی نحوه‌ی ایجاد مجموعه‌ها می‌پردازیم.

این مجموعه‌ها برای نظم دادن به محتوای سایت شما طراحی شده‌اند.

برای ایجاد مجموعه‌های جدید و یا اعمال تغییرات بر روی مجموعه‌های موجود کافی است به قسمت مدیریت دسته بندی‌ها بروید. برای این‌کار:

۱- درقسمت بالای صفحه، به زیر منوی Categories (مجموعه‌ها) از منوی Content (محتوا) بروید.
category.png

۲-از منوی طراحی شده در سمت چپ تصویر، از زیر مجموعه Content (محتوا)، گزینه Categories (مجموعه‌ها) را انتخاب کنید.
category2.png

با توجه به سایت، می‌بایست مجموعه‌های خود را شناسایی کرده و سپس اقدام به ایجاد آن‌ها نمایید.

پس از انتخاب گزینه Categories (مجموعه‌ها)، صفحه‌ای همانند صفحه زیر برای شما باز خواهد شد.
categories3.png
این صفحه شامل جدولی است که سطرهای آن مجموعه‌های موجود در سایت را نشان می‌دهند. از روی این جدول به راحتی می‌توان فهمید هر دسته بندی در چه وضعیتی می‌باشد: انتشار /عدم انتشار، هر دسته بندی مجموعه اصلی است و یا زیر مجموعه‌ای از یک مجموعه بزرگتر و اطلاعاتی بیشتر.
چنانچه قصد ویرایش مجموعه را دارید کافی است بر روی نام آن کلیک نمایید، اما برای ایجاد مجموعه جدید، برروی گزینه سبز رنگ New (جدید)در قسمت بالا-سمت چپ صفحه کلیک کنید.
categories4.png
با زدن این دکمه صفحه‌ای باز خواهد شد که از شما اطلاعاتی را سوال می‌کند.
category5.png
بخش مجموعه‌ها (Categoriese) شامل تب‌های متعددی از قبیل
Category (مجموعه)
Publishing (انتشار)
Permission (دسترسی‌ها)
Options (انتخابها)

می‌باشد که عموما برای مدیریت سایت با بخش اول یعنی همان Category (مجموعه) کارداریم.
تب ‌Category (مجموعه):
category5_1.png
گزینه Title (عنوان): که با علامت ستاره در بالای صفحه خودنمایی می‌کند باید حتما توسط نامی مرتبط پرشود. در غیر اینصورت با پیغامی مواجه خواهید شد که الزام این‌کار را به شما یادآوری خواهد کرد.
گزینه Alias (مستعار): معمولا باید هم‌نام با عنوان انتخاب شده پر شود.
بخش Editor (ویرایشگر): چنانچه توضیحی درباره مجموعه موردنظرتان دارید، در این قسمت تایپ کنید.
Parent (والد): اگر مجموعه شما، مجموعه اصلی است، بگذارید در همان حالت No parent (بدون والد) باقی بماند. اما اگر مجموعه‌ای از یک مجموعه بزرگتر است منوی کشویی این قسمت را باز کنید. در این منو کلیه ‌مجموعه های ایجاد شده نمایش داده‌خواهند شد. از میان آن‌ها مجموعه والد را انتخاب کنید. بدیهی است که می‌بایست نخست مجموعه‌های والد ایجاد شوند و سپس به ایجاد زیر مجموعه‌ها بپردازید.
Status (حالت): شما می‌توانید در این قسمت مشخص کنید که مجموعه شما در مرحله منتشر شده باشد و یا منتشر نشده، آرشیو شده و یا زباله.
‌‌Access (دسترسی): اگر دسترسی‌های مختلفی برای کاربران سایت شما تعریف شده‌است شما به راحتی می‌توانید در این قسمت مشخص کنید این مجموعه در دسترس کدام یک از کاربران شما قرار بگیرد. به صورت پیش‌فرض در دسترس public (عموم) قرار دارد.
Language (زبان): اگر سایت شما چند زبانه است می‌بایست مشخص کنید این مجموعه که در حال ایجاد آن هستید به کدام زبان متعلق است.
تب‌ Publishing (انتشار) :مواردی از قبیل تاریخ انتشار مجموعه‌، اینکه مجموعه توسط کدام کاربر ایجاد شده‌، تعداد بازدیدها از مجموعه، نویسنده و غیره، قابل کنترل است.
تب Permission (دسترسی‌ها): در این قسمت اجازه دسترسی‌ها برای کاربران مختلف صادر می‌شود. در این بخش لیستی از کاربران ایجاد شده را به صورت فهرست‌وار در بخش سمت چپ صفحه دارید. برای هریک از آن‌ها می‌توانید تعریف کنید در حیطه مجموعه‌ها چه نوع دسترسی دارند.برای مثال برخی تنها می‌توانند آن را ایجاد کنند برخی دیگر اجازه ویرایش و تغییر ‌آن را دارند. برخی دیگر امکان پاک کردن مجموعه را خواهند داشت و غیره.
تب Options (انتخابها): در این تب اگر عکسی را برای مجموعه خود در نظر گرفته‌اید، معرفی خواهید کرد. هم‌چنین متن جایگزین عکس را که در زمان لود نشدن کامل صفحه و عکس برای مخاطبین نشان داده خواهد شد را مشخص می‌کنید.
پس از اعمال تغییرات، حالا کافی است برروی گزینه سبز رنگ در بالا سمت چپ صفحه که با برچسب Save (ذخیره) مشخص شده است کلیک کنید.
category_save.png

منبع: قالب سایت ستروکیت
 
بالا