• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی پاک کردن 100 در 100 یک قالب از سایت !

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
من یه قالب روی سایتم نصب بود ، آومدم یه بخشیش رو حذف کنم ، یه بخش دیگه ای هم حذف شد !
یه این خاطر کلا پاکش کردم و دوباره نصبش کردم بعد دیدم باز همون تنظیمات قبلی روش هست !
یعنی کاملا پاک نشده بوده و فقط از دید ما پاک شده بوده .
حالا میخواستم بپرسم چطوری میشه یه قالب رو به صورت 100 در 100 از سایت پاک کرد ؟
با تشکر فراوان

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سلام
من یه قالب روی سایتم نصب بود ، آومدم یه بخشیش رو حذف کنم ، یه بخش دیگه ای هم حذف شد !
یه این خاطر کلا پاکش کردم و دوباره نصبش کردم بعد دیدم باز همون تنظیمات قبلی روش هست !
یعنی کاملا پاک نشده بوده و فقط از دید ما پاک شده بوده .
حالا میخواستم بپرسم چطوری میشه یه قالب رو به صورت 100 در 100 از سایت پاک کرد ؟
با تشکر فراوان
زیاد خودت رو نگران نکن.
در واقع به صورت کلی برای پاک کردن قالب وردپرس، همون پاک کردن پوشه قالب کفایت می کنه. ولی تنظیمات قالب (که فضای بسیار کمی اشغال می کنه) در دیتابیس ذخیره میشه که درحالت عمومی نیازی به پاک کردن این تنظیمات نیست.

beroozniaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
از داخل فایل منیجر پوشه قالب رو حذف کنی قالب کاملا حذف میشه تنطیمات هم ربطی به حذف کردن نداره

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
زیاد خودت رو نگران نکن.
در واقع به صورت کلی برای پاک کردن قالب وردپرس، همون پاک کردن پوشه قالب کفایت می کنه. ولی تنظیمات قالب (که فضای بسیار کمی اشغال می کنه) در دیتابیس ذخیره میشه که درحالت عمومی نیازی به پاک کردن این تنظیمات نیست.
کجای دیتا بیسه داداش ؟!
دیوونه شدم از این همه ارور ...

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
این فقط قالب رو پاک میکنه و تنظیمات قالب به قول دوستان در دیتابیسه به خاطر همین ارور های قبلی فرقی هنوز نکرده !

شما نصب کردی یا حدس میزنید که فقط قالب رو پاک میکنه ؟‌ :D
این پلاگین مخصوص دیتابیس هست

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
آره داداش نصب کردم دو بارم ازش استفاده کردم . اگه شک داری آدرس سایتمو بدم که ببینی آرشیو سایتو وقتی کلیک میکنی هیچی رو نشون نمیده !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
مثلا میخواهید تنظیمات پلاگین یا قالب هایی که قبلا نصب کردید رو پاک کنید , برای اینکار باید جدول wp_options رو ریست کنید و به بقیه جداول کاری نداشته باشید

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دقیقا همین کارو انجام میدم ! قالب پاک میشه ولی بعد از نصب دوباره ، ارور هاش باز سرجاشه !

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
کسی میدونه تنظیمات قالب ها ، کجای دیتا بیس ذخیره میشه ؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کجای دیتا بیسه داداش ؟!
دیوونه شدم از این همه ارور ...
معمولاً در یکی از سطرهای wp_options قرار داره. حواست باشه با احتیاط با این جدول کار کن که کل تنظیمات بهم نخوره.

ضمناً ارورهای دریافتی شما فکر نکنم ربطی به تنظیمات قالب داشته باشه. شاید وردپرس رو آپدیت کردید و قالب شما با ورژن جدید وردپرس سازگار نیست.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
معمولاً در یکی از سطرهای wp_options قرار داره. حواست باشه با احتیاط با این جدول کار کن که کل تنظیمات بهم نخوره.

ضمناً ارورهای دریافتی شما فکر نکنم ربطی به تنظیمات قالب داشته باشه. شاید وردپرس رو آپدیت کردید و قالب شما با ورژن جدید وردپرس سازگار نیست.
نمیدونم
فک کنم دست نزنم بهتر باشه !
تشکر از همه

بالا