• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی پشتیبان گیری از هارد 1 ترابایت بیرونی

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان من یک هارد بیرونی (اکسترنال) 1 تراباتی دارم به نام MY BOOK که مارکش WD هست. با توجه به اینکه گزارش خراب شدن این گونه هارد ها رو بارها و بارها دیدم

1- چه کارهایی باید انجام بدم که از این خرابی ها و از دست رفتن دادها جلوگیری کنم؟
2- چگونه از این هارد پشتیبان گیری کنم تا اگر این رخداد پیش اومد داده ها رو بتونم برگردونم

با سپاس

code8

Registered User
لایک‌ها
8
با درود

دوستان من یک هارد بیرونی (اکسترنال) 1 تراباتی دارم به نام MY BOOK که مارکش WD هست. با توجه به اینکه گزارش خراب شدن این گونه هارد ها رو بارها و بارها دیدم

1- چه کارهایی باید انجام بدم که از این خرابی ها و از دست رفتن دادها جلوگیری کنم؟
2- چگونه از این هارد پشتیبان گیری کنم تا اگر این رخداد پیش اومد داده ها رو بتونم برگردونم

با سپاس

به نظر من 1 هارد دیگه باید خریداری کنید و همه اطلاعات رو منتقل کنید , اگه بودجه کافی مثل من ندارید حداقل فایلهای مهمتون رو بریزید روی dvd

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
گویا برخی شرکت ها هستند که هارد های از مان رفته و آتش گرفته و خراب شده و ... رو می گیرن و داده هاشونو با تا جایی که ممکن هست بازآوری می کنند.

شاه شبکه

Registered User
لایک‌ها
14
گویا برخی شرکت ها هستند که هارد های از مان رفته و آتش گرفته و خراب شده و ... رو می گیرن و داده هاشونو با تا جایی که ممکن هست بازآوری می کنند.

بله ولی بهایی گزافتر از یک هارد نو می گیرند !

:eek:

بالا