• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چیزی هست که توسطش از شر سر صدای بیرون خلاص بشیم ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
همین دیگه
چیزی هست که باعث بشه سر و صدای اطراف بطور کامل حذف بشه:f34r:

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
برو یه جایی که سر وصدا نباشه.:D
مثلا روستا وشهرهای کم جمعیتو.............

vahid7835

Registered User
لایک‌ها
0

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من از Foam Earplugs ها که دوستمون معرفی کردند استفاده کردم خیلی هم راضی بودم اکثر داروخانه ها هم دارند البته تو ایران بهش میگند در گوشی!!
بهش بگم چی میخام ؟
اینجوری که حالیشون نمیشه
قیمتش تو چه حدودیه ؟

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
منم از این فومها استفاده کردم تا حد زیادی جلوی صدا رو میگیره ولی ارزونهاش ممکنه تو گوش زیاد راحت نباشه

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
از "تکنولوژی ANC" می تونی استفاده کنی.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
آکاستیو بزن ب شیشه ها. ارزونه. اگر دیدی نمیشه 2 تا لحاف بزن ب هر شیشه. اگر بازم دیدی نمیشه، پایَتَم بریم روستا زندگی کنیم. منم بد جور صدا روی اعصابمه. مخصوصا اگه مثل من حاشیه ی بلوارِ شلوغی باشی.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من بخش عمده مشکلم با تلویزیون هستدارم به آرامبخش فکر میکنمروستا هم خوبه دوست دارماما با مردمانش نه زیادابم توی جوب نمیرهحوصله کسی ندارمشاید کوه و جنگل گزینه بهتری باشه برای منکه اونجا هم بدلایلی نمیشه ..

ali_kuchulu

Registered User
لایک‌ها
11
الان ديگه زندگى كردن تو شهراى بزرگ مخصوصا تهران تقريبا بدون سروصدا قابل تصور نيست. همه ي خونه ها تبديل شدن به آپارتمان هاي مرتفع و مجتمعهاى مسكونى پرجمعيت. دراكثر مناطق يه بزرگراه از نزديك خونه رد ميشه ( اگه از كنارش رد نشه!) . تو مناطق شمالغرب تهران مثل منطقه دو و پنج كه جديدسازتر هستن كهديگه همه جا بزرگراه شده. بزرگراهها هم كه متاسفانه يكى از آلوده كننده ترين منابع از لحاظ آلودگى صوتى هستن ( بخاطرعبور باسرعت خودروها) . تو مناطقى كه بزرگراه هم نباشه آنقدر حضور اتومبيل و موتورسيكلت پررنگه كه نگو و نپرس! تقريبا هيچ خانواده اى نيست كه موتور يا ماشين نداشته باشه و خوب طبيعيه كه ايننننننهمه موتور و ماشين ( كه خيلياشون عملا فرسوده و خارج از رده هستن ولى هنوز دارن استفاده ميشن) چه سروصدايى ايجاد ميكنه.
يادش بخير، يه زمانى كوچه پس كوچه هاى شميران تهران واقا به معناى واقعي كلمه تداعى كننده اوج آرامش و لطافت هوا بود. همه جا پر از باغ هاى وسيع و ساختمونهاي ويلايى ، و تك و توك ماشينايى رو ميديدى كه كنار كوچه پارك بودن. صبحها آدم باقدم زدن تو كوچه ها و گوش دادن به آواز پرنده ها و گنجشكا واقعا انرژى ميگرفت. اما حالا... فقط ساختمانهاى بلند و انبوه ماشيناى پارك شده تو كوچه ها، طورى كه اگه پاركينگ نداشته باشى بزرگترين دغدغه زندگيت ميشه پيداكردن جاى پارك وقتى خسته از سر كاربرميگردى...
تهران كه ديگه واقعا جاى " زندگى" نيست. هيچ نشانى از آرامش و آسايش توش وجود نداره. تا چشم و گوش كار ميكنه فقط استرس و نگرانى و سرصدا و آلودگىه. البت استرس جزئى از زندگى تو شهرهاى بزرگ همه دنياست چون ضرباهنگ زندگى تو شهرهاى بزرگ تو همه دنيا سريعه. اما تهران بخاطر عدم مديريت صحيح از ابتداى پيدايشش الان ديگه خيلى بد شده...
واقعا بقول شاعر " ايكاش من هم پرنده بودم / با شادمانى پر ميگشودم / ميرفتم از شهر به روستايى / آنجا كه دارد آب و هوايى" اما به اون دوستمون كه بالا گفت با مردم روستا سلوكمون نميشه هم موافقم، ماهايى كه عادت كرديم كار به كاركسى نداشته باشيم و خوشمون هم نمياد كسى كار به كارمون داشته باشه، از فضولى هاى بيجاى بعضى از اهالى روستا ( كه گاه حتى با نيت خير هست ولى ماهادوست نداريم) قطعا راضى نخواهيم بود.
خلاصه بدجورى گيركرديم، نه از شهرشلوغمون ميتونيم بريم بيرون و نه جايى هست كه بتونيم با آرامش توش هم كار كنيم و هم زندگى!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بعد کتاب میخام بخونم چی ؟

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
منم دقیقا مشکل این دوستمون رو پیدا کردم از شانس بدم خونم درست افتاد بر اتوبان حالا میخوام ببینم آیا ارزشش رو دار
در و پنجره ها بکنم upvc دوجدارِِ اصلا تاثیری داره ؟ اساتید لطفا راهنمایی کنن

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
دلیل اینکه صداهارو میشنوی یا حساس هستی بهشون اینه که خودت اینطوری میخوای. رو درس تمرکز کن.بارها شده انقدر غرق کار یا درسم بودم که اومدن تکونم دادن تا حرفشونو بگن. یعنی نمیشنیدم صداشونو! یه هدست بذار گوشت. آهنگم نمیخواد . صدای پرنده هارو دانلود کن گوش بده. اما اول تمرکز
از زندگی لذت ببر

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
ببین بهترین گزینه اینه اگر تهران هستی بری خ حسن اباد بورس لوازم ایمنی و اتشنشانی اگر شهرستانی برو جایی که این چیزها رو بفروشه اونجا همه جور گوشی وصداگیری دارن چند وقت پیش من رفتم گوشی داشت شبیه گوشی استخر 2500 تومن گوشی بود از جنس یک نوع ماده صنعتی شبیه فیلتر سیگار 3000 تومن و گوشی های صنعتی و حرفه ای هم بود که از 80 هزار تا300 تومن شبیه هدفن که میزان الودگی صوتی رو به اندازه قابل توجهی کم میکنند و دسیبل اون روی جعبه درج شده اما یک نکته رو هم در نظر داشته باشین استفاده طولانی مدت از تمام اینها سخت و ازار دهنده واحتمالا دارای عوارض جانبی و شنوایی هست

pedramzand

Registered User
لایک‌ها
29
بهترین راه برای خلاص شدن از صدای بیرون پنجره های upvc میباشد البته این پنجره ها هم عایق صوتی هستند و هم عایق حرارتی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نه عزیزم هیچ راهی نداره ، یه هدست بذار توی گوشت، یه آهنگ خوشگل هم بذار بشین صفا کن . فارغ از هر گونه آلودگی صوتی و صداهای مزاحم !

اقا استفاده نکنید من به حرف دیگران گوش نکردم اخر عصبای گوش راستم به فنا رفتن الان شنوایی گوش راستم خیلی پایین اومده سنگین هم هست

----------

منم مثل شما با صدای تلویزیون و این جور چیزا خیلی مشکل دارم

فکر میکنم بیشتر جنبه عصبی داره این مورد

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من برای کنکورم سونوماف استفاده کردم و دوتا وسیله هم تو گوشم میذاشتم یکمی بگذره عادت میکنی...تلفن و زنگ در خونه رو که میزدن نمیشنیدم...عالی بود. سونوماف همونیه که کارگرها رو گوششون میذارن..دوتا ابر. مخصوص هم بگیر از ابزار فروشی و لوازم امنیت کارگر باهم استفاده کن

بالا