• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چینج کردن دلار به یورو در حساب وبمانی

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان یه سوال داشتم میخواستم تو حساب وبمانیم یه مقدار به یورو احتیاج دارم و یکم از کیف پول دلاریمو چینج کنم تو کیف پول یورو ولی انگار طبق قانون جدید وبمانی نمیشه! هر کاری کردم نتونستم البته قبلا میشد ولی انگار جدیدا بر اساس قانون جدیدشون یسری کشورا نمیتونن کیف پول یورو داشته باشند فقط کاربرای حوزو یورو انگار میتونن..باز کسی چیزی میدونه لطفا اینجا اعلام کنه،نوع ارورم تو عکس مشخصه که گفته موقتا این سرویس غیر فعالهScreenshot_20161011-211528_1.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام

بله امکان اینکار نیست .. دلیلشم مشخص نیست ( لااقل برا من ) نمیدونم چه آسیبی به وبمانی میزد :دی

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
متاسفانه وبمانی اومده یه سری از کشورها رو از داشتن کیف پول یورو وبمانی محروم کرده که اگه دقت کنید میبیند اکثرا کشورهایی با اقتصاد متزلزل و ارزش پول پایین هستن البته بغیر امریکا که خب اون بحثش جداست.

2. Restricted Countries

Residents of the following countries are not permitted to use a WME purse: American Samoa, Afghanistan, Algeria, Angola, Bosnia and Herzegovina, Ecuador, Guam, Guyana, Indonesia, Iran, Iraq, Laos, Libya, Mali, Mauritania, Myanmar, North Korea, Northern Mariana Islands, Panama, Papua New Guinea, Somalia, Sudan, Syria, Yemen, Uganda and the USA

بر اساس بند دو قانونشون که البته فک کنم یه سالی میشه این قانون رو وضع کردن چون من قبلا استفاده میکردم از کیف پول یورو و واقعا نمیدونم باید به وبمانی خرده بگیریم یا به اقتصاد خودمون ،شاید حق با اونا بوده باشه ولی در هرصورت مثل اینکه فقط این وسط ما باید به مشکلاتمون افزوده بشه،اینم لینک سایت وبمانی خدمت دوستان عزیز

http://wiki.wmtransfer.com/projects...ements_for_WME_Purse_owners_(Natural_Persons)

بالا