• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چینی یا آمریکایی ؟

Focus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بعد از یه هفته زیرو رو کردن سایتا و مشورت گرفتن از دوستان PT و با توجه به اینکه تا 4 سال دیگه نمیخوام لپ تاپمو آپگرید کنم، راضی شدم بابته VAIO FW139 یه میلیونو چارصد پول بدم. اما بعداز 4 ساعت بالا پایین کردنه مغازه های پایتخت درست لحظه آخر که میخواستم برم برای خرید، یکی از دوستامو دیدم که میخواست XPS 1530 بخره. ازش در مورد این پرسیدم که؛ کدوم منطقیه: "اینکه 1.580 بدی بابته گارانتیه رهجو، یا 1.400 (ساخت چین) بدی بابته گارانتیه امرتات؟" اونم در جواب گفت؛ "هیچ کدوم! نه به گارانتیه رهجو پول بده، نه به لپ تاپه چینی!"
مدلی که مدنظر اون بود FW190 ساخت آمریکا با حدود 250 تومن اختلاف قیمت.
با توجه به اینکه میدونستم نظرش درباره ی لپ تاپای چینی بخاطر ذهنیت منفی ای هست که اکثر ماها از "جنس چینی" داریم، ولی اون لحظه انقدر خسته و دو دل شدم که یه راست از پایتخت دسته خالی اومدم خونه...

غرض از باز کردنه تاپیک این نبود که خاطره تعریف کنم، میخوام هرکی در این ضمینه (چینی-آمریکایی) اطلاعاته علمی، تجربی، خاطراتی! داره لطف کنه هرچی سریعتر بگه که من از این بلاتکلیفیه لعنتی خلاص شم.

نظر من: کیفیتشون فرقی نداره چون SONY نمیاد چشم بسته تو چین خط تولید راه بندازه و برندشو خراب کنه. ولی اگه واقعن تفاوتی باشه تو کیفیتشون، حاضرم باتوجه به بودجه محدودم، اختلاف قیمتشو بپردازم. چون منطقیه.

نظر شما: لطف میکنید اگه بیشتر و زودتر بفرمایید...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا به حرف بد من بکن ، XPS رو بردار ! حالا هی من خودمو بکوبونم به در و دیوار !

-----------------------------

این از نظر شخصی ، اما در مورد سوالتون یک جواب عمده وجود داره ، و اونم اینه که جنسای چینی در چند رده بندی عرضه میشن

درجه یک دو و سه ...

قطعا میشه گفت کیفیت آمریکایی از چینی بالاتره ! اما اون چینی هم لپ تاپ رو میزنه چیزی نیست که ما فکر کنیم بده !

الان خیلی از قطعات کامپیوتری در چین تولید میشن مثل همین دو تا کارت گرافیکی که روی سیستم من سواره ! قیمت مناسب

و کاربری خوب ...

اما بازم اون XPS رو بگیر !

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام

خوب ببین برادر ، الان دیگه خود آمریکایی ها هم جنس چینی رو قبول دارند ، اغلب قطعات کامپیوتری هم که داره در چین تولید میشه . بنابراین وقتشه ما هم از این چینی گریزی دست برداریم :D اینو واسه شما نمیگم ، خودم هم لپتاپم ساخت چین هست و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم ، از دیگرانی هم که لپتاپ های ساخت چین دارند اگر بپرسی بعید میدونم مشکل خاصی داشته باشند.

اما خوب بازم در مورد سونی اگر برات امکانش هست و زیاد بابت تفاوت قیمت بهت فشار نمیاد همون امریکایی رو بگیر که ته دلت هم آروم باشه
t5hq2u.gif

Focus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اول از Radian و navid_k که لطف کردنو وقت گذاشتن... ممنون.

این مطلب رو واسه کسایی میگم که این سوال (چینی یا آمریکایی) تو انتخابشون پیش اومده یا پیش میاد.
دیروز قبل از اینکه برم پایتخت به فکرم رسید از خود فرشنده ها بپرسم که چینی بهتره یا آمریکایی. برای اینکه جوابی که از فروشنده میگیرم به واقعیت نزدیک باشه، تمامه لیست هایی رو که جم کرده بودم زیرو رو کردم تا فروشنده ای رو پیدا کنم که تعداد مدلای آمریکاییش با تعداد مدلای چینی تقریبن یکی باشه... بهش زنگ زدمو ازش پرسیدم که تفاوتی هست تو مدل چینی و آمریکایی؟ اونم جواب داد "خیر". این سوالمو چند بار با جزئیاته مختلف پرسیدم تا مطمئن شم. آ خرشم بهش گفتم؛ من هیچ تعصبی ندارم که لپ تاپم "چینی نباشه" یا "آمریکایی باشه"... اونم برگشت گفت؛ "پس لازم نیست 200 تومن هزینه اضافی کنی."

و من همون کاری رو کرم که فک میکردم منطقی تره. من الان یه VAIO FW139 چینی دارم.

بالا