• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی بخرم؟!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
راستش 5800 رو مدتیه فروختم و نمیدونم چی بخرم!

انتظاراتم :D
دوربین خوب هم عکس هم فیلم در هر دو مورد کمتر از ان 95 نباشه!
صداش توی اسپیکر بلند نبود هم عیبی نداره!! اما هندزفریش خوب بود چه بهتر!
باتریش شارژ خوب نگه داره!
تایپ مسیج باهاش راحت باشه! چون زیاد اس ام اس میدم!

و نکته اصلی اینکه قیمتش زیاد بالا نباشه و افت قیمتش زیاد نباشه چون من خیلی گوشی عوض میکنم!
حالا راهنمایی کنید که چی بخرم!!:D
یه بارم گوشی های که تابحال داشتم رو میگم! از همون اول!که در راهنماییتون موثر باشه!

3310 - 6630 - سامسونگ ایکس 100 - 1100 :D- دابلیو 700 -3220-جمین - پی 990 - پی 1 - 5700 - کا 800 - ان 95-تاچ کروز - ویوتی -5800 - الانم یه جیتی سی دو سیم کارت!:wacko:

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سامسونگ پیکسون دوربینش خیلی خوبه مخصوصا فیلمبرداریش که اچ دی میگیره.

البته اگه از بدون دکمه بودنه گوشی خسته نشدی...

5800 رو زود فروختی ، تازه داشت پیشرفت میکرد :D

من جای خودمون بودم اکسپریا میگرفتم، صرفنظر از دوربینش بقیه چیزاش با معیارات جور در میاد...

بزار مینم اینو بفروشم یه اکسپریبا بخرم.

بیا ازین به بعد باهم گوشی عوض کنیم ، دی !

اگه مسیج زیاد میدی حتما یه گوشی با کیبورد کامل و فیزیکی انتخاب کن...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بله اتفاقا خیلی خوبه ! ولی 5 مگ نیست.

کلا خیلی توصیه میشه ! همه چی داره دیگه ...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
پیکسون خوبه ولی فقط دوربین داره ، اگه گوشی میخواهی که فول امکانات باشه سامسونگ اومنیا یا اینویت بگیر !

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از نظرات دوستان ممنون
والا پیکسون به دلیل نداشتن سیستم عامل نظرمو جلب نمیکنه!
حالا بین i8510 و اومنیا آ اومنیا رو بیشتر میپسندم. اما عکاسی و فیلمبرداریه اومنیا در حدی هست که منو ارضا کنه!؟منظور از n95 مینیموم پایینتر نباشه!
و اینکه اومنیا به دلیل ویندوز موبایل بودن اون کاستی های فون در پی پی سی ها رو نداره؟ چون رو تاچ کروز اصلا تجربه خوبین دارم!
در مورد x1هم فک میکنم خیلی خز بشه و قیمتش بیاد پایین و زیاد روش ضرر کنم! درسته؟!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سامسونگ پیکسون دوربینش خیلی خوبه مخصوصا فیلمبرداریش که اچ دی میگیره.

البته اگه از بدون دکمه بودنه گوشی خسته نشدی...

5800 رو زود فروختی ، تازه داشت پیشرفت میکرد :D

من جای خودمون بودم اکسپریا میگرفتم، صرفنظر از دوربینش بقیه چیزاش با معیارات جور در میاد...

بزار مینم اینو بفروشم یه اکسپریبا بخرم.

بیا ازین به بعد باهم گوشی عوض کنیم ، دی !

اگه مسیج زیاد میدی حتما یه گوشی با کیبورد کامل و فیزیکی انتخاب کن...
سلام برادر آلفردو!
راستش نداشتن یه دوربین قابل قبول تو 5800 خیلی اذیتم میکرد! وگرنه تو بقیه موارد مشکلی نداشتم حتی تایپ و ... کلا گوشی راضی کننده ای بود اگه دوربینش خوب بود نگهش میداشتم فعلا رو ...

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
البته اساتید بهتر میدونند
اما دوست من 1 تومن x1 رو خرید!میگفت از دستم افتاد!(ارتفاع کم!) و بعد خداحافظ!8800 خرید!

دوست عزیز،روی innov8 هم تحقیق کردید؟
http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=911

به نظرم دوربینش خیلی خوب اومد
اگر قیمتش براتون خوبه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته اساتید بهتر میدونند
اما دوست من 1 تومن x1 رو خرید!میگفت از دستم افتاد!(ارتفاع کم!) و بعد خداحافظ!8800 خرید!

دوست عزیز،روی innov8 هم تحقیق کردید؟
http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=911

به نظرم دوربینش خیلی خوب اومد
اگر قیمتش براتون خوبه
سلام متشگرم از توجهتون
راستش یکی از گزینه هام همین 8510 هست.
اما گفتم شاید کیس بهتری هم واسه من باشه.

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا هیچی نیست..من الان همین مشکل رو دارم..الان یه عدد N95 8GB دارم...هرچی این ور اون ور تحقیق و بررسی کردم دیدم بهتر از این گوشی برای عکس و فیلم موجود نیست..من خودم مرض گوشی بازی دارم..متاسفانه هیچی بهتر نیست..فقط یه I8510 رو میشه روش حساب کرد که اونم به درد من نمیخوره..چون دقیقا مثل گوشی خودم کشویی هست و هم قیافه هم هست و کلا ارزش نداره این رو بدم اون رو بگیرم...چون الان رو این کلی بازی N-gage هم نصبه که رو اون نمیشه..در نتیجه چیزی که خودم بهش رسیدم رو بهت میگم:

شما 2 تا راه داری:

یا به یه دوربین ضعیف تر رضایت بدی که همون 5800 خب بوده و گفتی نمیخوام...البته I8510 میتونه خوب باشه ولی خب تکراریه برای من ...شما رو نمیدونم...

یا صبر کنی..N97 بخری یا Idou...همین..اگه نه هرچی دیگه الان بخری 2 ماه دیگه پشیمون میشی...بد موقعی شده الان..چون از یه طرف امثال N85 و N96 چیزهای مالی نیستن نسبت به N95 8GB ..از طرفی چیز بهتر هم موجود نیست...

یه نصیحت دوستانه از طرف یه گوشی باز پیر! :

اگه برای دوربین میخوای پاکت پی سی بخری بی خیال شو...البته الان باز بعضی هاشون مثل امنیا و X1 و HD دوربین های به نسبت خوبی دارن ولی مطمین باش سیمبین همیشه تو دوربین جلوتره...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اقا هیچی نیست..من الان همین مشکل رو دارم..الان یه عدد N95 8GB دارم...هرچی این ور اون ور تحقیق و بررسی کردم دیدم بهتر از این گوشی برای عکس و فیلم موجود نیست..من خودم مرض گوشی بازی دارم..متاسفانه هیچی بهتر نیست..فقط یه I8510 رو میشه روش حساب کرد که اونم به درد من نمیخوره..چون دقیقا مثل گوشی خودم کشویی هست و هم قیافه هم هست و کلا ارزش نداره این رو بدم اون رو بگیرم...چون الان رو این کلی بازی N-gage هم نصبه که رو اون نمیشه..در نتیجه چیزی که خودم بهش رسیدم رو بهت میگم:

شما 2 تا راه داری:

یا به یه دوربین ضعیف تر رضایت بدی که همون 5800 خب بوده و گفتی نمیخوام...البته I8510 میتونه خوب باشه ولی خب تکراریه برای من ...شما رو نمیدونم...

یا صبر کنی..N97 بخری یا Idou...همین..اگه نه هرچی دیگه الان بخری 2 ماه دیگه پشیمون میشی...بد موقعی شده الان..چون از یه طرف امثال N85 و N96 چیزهای مالی نیستن نسبت به N95 8GB ..از طرفی چیز بهتر هم موجود نیست...

یه نصیحت دوستانه از طرف یه گوشی باز پیر! :

اگه برای دوربین میخوای پاکت پی سی بخری بی خیال شو...البته الان باز بعضی هاشون مثل امنیا و X1 و HD دوربین های به نسبت خوبی دارن ولی مطمین باش سیمبین همیشه تو دوربین جلوتره...

اره در این مورد با شما هم عقیدم!
الان اختلاف قیمت n95 8gb با i8510 فک کنم حدود 50 60 تومن بیشتر نباشه. با این اوصاف شما کدوم یک از این دورو پیشنهاد میدین؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من باشم N95 8GB میخرم...چون اولا نوکیا هست دوما بازی های N-Gage به راحتی روش نصب میشه..سوما به راحتی هک میشه...و کلا به نظر من همه جی اش بهتره...فقط دوربین عکاسی در I8510 بهتره...همین...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من شنیدم Innov8 باتری خوبی نداره.این نکته رو هم بررسی کن ببین درسته یا نه.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من باشم N95 8GB میخرم...چون اولا نوکیا هست دوما بازی های N-Gage به راحتی روش نصب میشه..سوما به راحتی هک میشه...و کلا به نظر من همه جی اش بهتره...فقط دوربین عکاسی در I8510 بهتره...همین...

اقا این اینو 8 هم هک میشه یادمه یه زمانی میخواستم بگیرم تحقیق کردم اینکار شدنی بود و n-gage هم روش نصب کرده بودن یه سر به تاپیکش بزنید فک کنم پست من باشتش لینکشو گذاشته بودم

اما بگم سامسونگ سخت افزار بهتری نسبت به ان های حاضری داره ها

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
یه گوشی بخر که یکم تنوع داشته باشه واست... من که یکم دلم زده شده از سیمبین، هرچند خیلی کار راه بندازه...

همون اکسپریا و امنیا حداقل ویندوز دارند یکم آدم رو بیشتر سرگرم میکنند...

کیفیت عکاسی هردوشون هم خوبه فقط فیلمبرداریشون به نوکیاها نمیرسه ...

میتونی یه اکسپریا و یا امنیا دست دوم بخری که زیاد هم ضرر نکنی... (توی HTC ها هم یه چیزایی پیدا میشه)

اگه راه نداره که فیلمبرداری رو بیخیال شی خوب بنظر من هم همون N95 هشت گیگ خوبه ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا این اینو 8 هم هک میشه یادمه یه زمانی میخواستم بگیرم تحقیق کردم اینکار شدنی بود و n-gage هم روش نصب کرده بودن یه سر به تاپیکش بزنید فک کنم پست من باشتش لینکشو گذاشته بودم

اما بگم سامسونگ سخت افزار بهتری نسبت به ان های حاضری داره ها

اره یه چیزهایی شنیدم..ولی خب میدونید نوکیا و سونی اریکسون به نظرم کلا رادست تر هستن..از نظر کلی...

البته فکر میکنم که I8510 میشه هک بشه و N-gage هم نصب بشه ولی کلا این جور موارد دستکاری رو خودت که دیگه استادی نوکیا مثل HTC میمونه تو دنیای اونور:D یعنی اول همه هرچی کلک و دستکاری و...میاد اول برای نوکیا..بعد اگر حال کنن و وقت کنن برای سامسونگ و سونی اریکسون شاید خیلی ها هم اصلا فقط برا نوکیا بیاد...در حالک کلی دارم میگم ها

...اینه که من ترجیحا سامسونگ زیاد راغب نیستم...

بعد هم سخت افزارش شاید نسبت به سری های جدید N بهتر باشه مثل N85 و N96 ولی مساله اینه که سخت افزار N95 8GB که مال 2 سال قبله هنوز بهترین سخت افزار سری N هست :blink:...یعنی سخت افزار N95 8GB هنوز هیچ ایرادی که نداره هیچ از تمام سری N بهتره...اینه که از نظر سخت افزاری هم من نقطه برتری نمیبینم :)

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
صاحب تاپیک گوشی اگه خریدی ممنون میشم بگی چی خریدی، چون من هم شبیه شمام.

آخرین گوشیم هم G810 سامسونگ بود که یک هفته اس فروخته ام و نمیدونم چی بخرم جاش.

باز اگه دوستان به منم کمک کنن ممنون میشم ;)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
راستش منم هنوز گوشی نخریدم
البته روی 8 گیگ نظرم بیشتر جلب شده!
اما کمی هم به ایکسپریا فکر میکنم!
کلا هنوز مرددم و نخریدم!

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
بچه ها یک نصیحت به همتون
در مورد اکسپریا اگر برتون داشتن دکمه مهم نیست بخرید
اما در کل میگم اومینیا خیلی عالیه
هم سریعه و هم کارایی وبالا و ظاهر مناسبی پردازنده قوی داره و نسبت به قیمتش میشه با دیاموند مقایسش کرد که خیلی بصرفه و شیکتر هست
شیک و زیبا
کارا و سریع
ویندوز موبایل
طرح گرافیکی و کارکرد عالی
موس اوپتیکال بیار جالب
صفحه لمسی عالی
نگه داری مناسب باتری
در کل بهترین گزنه هست و اینو وا نخرید بهتره
این نظر منه البته من خودم ان 96 دارم اما که از لحاظ دوربی هیچ وقت نه اینو وا و نه اکسپریا و نه اومینیا به پاش نمیرسه

بالا