با سلام
من یک جوان 23 ساله هستم که تا آذر ماه خدمتم طول میکشه !
دیپلمه هستم و پیش دانشگاهی نخوندم ! میدونم که سنم زیاده و سال های زیاد و با ارزشی رو هدر دادم و خواهش میکنم در مورد اینکه چقدر دیر شروع کردم و ... صحبت نکنیم !
حالا تصمیم گرفتم که ادامه بدم !
من در زمینه کامپیوتر تخصص خوبی دارم و با زبان های برنامه نویسی متعددی سروکله زدم !
در مورد کسب و کارهای آنلاین هم تخصص خوبی دارم !
حالا یک سوال دارم :
میخوام ادامه تحصیل بدم ، اما کجا و چی بخونم ؟
میخوام مدرکش معتبر باشه و بتونم بعد از کارشناسی به دانشگاه های خوب اروپا و امریکا برم !
اما فعلا پول زیادی ندارم و میخوام یه جای ارزون و معتبر درس بخونم !
انگیزه قویی دارم که خوب درس بخونم تا بتونم بعدا بورسیه بشم (داری اعتماد به نفس رو ؟)
بسوزه پدر بی پولی ! خلاصه که وقت ادامه تحصیل(بعد از کارشناسی و برای کارشناسی ارشد و دکتر منظورمه !) برنامه دارم بورس بشم که پول دادنو بپیچونم و میدونم اگه دوران دانشجویی خوب و موفقی داشته باشم ، میشه ! (مقاله بنویسم و نمرات خوبی داشته باشم !)
علاقه زیادی به کامپیوتر و علوم کامپیوتر دارم !
این کشور ها مد نظرم هست :
1 ) آذربایجان
2 ) ارمنستان
3 ) اکراین
4 ) بلاروس
5 ) روسیه
6 ) هند
7 ) مالزی
ولی فکر میکنم این دو تای آخری خیلی گرون در بیاد !
این رشته ها مد نظرم هست :
1 ) فن آوری اطلاعات
2 ) مهندسی نرم افزار
3 ) هوش مصنوعی
4 ) مدیریت فن آوری اطلاعات
5 ) بقیه مهندسی های مرتبط با نرم افزار از قبیل مدیریت پروژه و ...
از سخت افزار هم خوشم نمیاد !
البته اگه فکر میکنید رشته ای آینده خوبی داره اونم بگید !
کلا هر رهنمودی دارید بهم بگید ! من نیازمند کمک شما هستم . هر چند که کوچک باشه ولی میتونه راه گشا باشه !
من یک جوان 23 ساله هستم که تا آذر ماه خدمتم طول میکشه !
دیپلمه هستم و پیش دانشگاهی نخوندم ! میدونم که سنم زیاده و سال های زیاد و با ارزشی رو هدر دادم و خواهش میکنم در مورد اینکه چقدر دیر شروع کردم و ... صحبت نکنیم !
حالا تصمیم گرفتم که ادامه بدم !
من در زمینه کامپیوتر تخصص خوبی دارم و با زبان های برنامه نویسی متعددی سروکله زدم !
در مورد کسب و کارهای آنلاین هم تخصص خوبی دارم !
حالا یک سوال دارم :
میخوام ادامه تحصیل بدم ، اما کجا و چی بخونم ؟
میخوام مدرکش معتبر باشه و بتونم بعد از کارشناسی به دانشگاه های خوب اروپا و امریکا برم !
اما فعلا پول زیادی ندارم و میخوام یه جای ارزون و معتبر درس بخونم !
انگیزه قویی دارم که خوب درس بخونم تا بتونم بعدا بورسیه بشم (داری اعتماد به نفس رو ؟)
بسوزه پدر بی پولی ! خلاصه که وقت ادامه تحصیل(بعد از کارشناسی و برای کارشناسی ارشد و دکتر منظورمه !) برنامه دارم بورس بشم که پول دادنو بپیچونم و میدونم اگه دوران دانشجویی خوب و موفقی داشته باشم ، میشه ! (مقاله بنویسم و نمرات خوبی داشته باشم !)
علاقه زیادی به کامپیوتر و علوم کامپیوتر دارم !
این کشور ها مد نظرم هست :
1 ) آذربایجان
2 ) ارمنستان
3 ) اکراین
4 ) بلاروس
5 ) روسیه
6 ) هند
7 ) مالزی
ولی فکر میکنم این دو تای آخری خیلی گرون در بیاد !
این رشته ها مد نظرم هست :
1 ) فن آوری اطلاعات
2 ) مهندسی نرم افزار
3 ) هوش مصنوعی
4 ) مدیریت فن آوری اطلاعات
5 ) بقیه مهندسی های مرتبط با نرم افزار از قبیل مدیریت پروژه و ...
از سخت افزار هم خوشم نمیاد !
البته اگه فکر میکنید رشته ای آینده خوبی داره اونم بگید !
کلا هر رهنمودی دارید بهم بگید ! من نیازمند کمک شما هستم . هر چند که کوچک باشه ولی میتونه راه گشا باشه !
Last edited: