• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی کار باید کرد .. دوستای عزیز خواهشا کمک کنن

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستای گلم . از همه اونایی که استاد ای اس پی و دات نت هستن یه سوال دارم . این که اگه ما مثلا یه سایت داشته باشیم که از چندتا زبون مختلف اسفتاده می کنه و مثلا پی اچ پی و ای اس پی و دات نت و بخاییم از هر کدوم از دیتا بیسها یه اطلاعات رو وارد کنیم و در یک صفحه نشون بدیم چه راههایی وجود داره ؟ مثلا بخایم از دیتابیسی که با پی اچ پی و از دیتابیسی که با ای اس پی نوشته شده یه اطلاعات رو بگریم و در یک زمان در یه صفحه بخ صورو قرار بدیم چی کار باید بکنیم ؟

ممنون از همتون

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اگه منظور شما اینه که در یک صفحه میخواهید هم کد PHP بنویسید و هم کد ASP.net من تنها راهی که به ذهنم میرسه اینکه که یک صفحه html درست کنید و داخلش از 2 تا iframe استفاده کنید و در یکی از iframe ها یک صفحه ASP.net و در دیگری یک صفحه PHP را Load کنید به این ترتیب میشه این کار را انجام داد

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها ممنون .ببینیند من خودم یه نظری دارم شما بگید درسته یانه ؟ بینیند من میگم اگه مثلا 2 تا دیتابیس داریم که یکی با asp پروگرم شده و اون یکی با php اونوقت اگه بخوایم تو یه صفحه آماری اطلاعاتی از هر دو دیتا بیس داشته باشیم کافیه یه دیتا بیس سوم بسازیم که اطلاعات هر کدوم از دیتابیس هارو بریزیم تو اون سومی و بعد با یه زبون اون دیتا بیس رو (سومی)رو بخونیم . درسته ؟ کار منطقیه ؟
بعد یه سوال دیگه .. تو یه صفحه ای اس پی میشه 2 تا یا چندتا دیتا بیس رو باز کرد و دیتا گرفت ؟ (حتما اگه می تونید جواب بدید که خیلی برام مهمه )
بازم ممنون ....

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پیشنهاد میکنم اول یک مساله را روشن کنیم و اون اینکه دیتابیس و زبان برنامه نویسی دو تا مبحث مستقل از هم هستند. اینکه بگیم یک دیتابیسی با asp پروگرام شده و یکی دیگه با php خیلی درست به نظر نمیاد.

دیتابیس میتونه sql server ، mysql و یا چیزهای دیگه باشه زبان هم asp , php , ... با اکثر زبانها هم میشه به اکثر دیتابیس ها وصل شد.

حالا شما اول مشخص کن به چه زبانی برنامه میخوای بنویسی بعد از امکانات اون زبان برای اتصال به دیتابیسی که داری استفاده کن.

در ضمن اینکه پرسیدی : تو یه صفحه ای اس پی میشه 2 تا یا چندتا دیتا بیس رو باز کرد و دیتا گرفت ؟ بله میشه، شما 2 تا connection به دو تا دیتابیس مختلف درست کن و از هرکدوم برای خوندن دیتا از دیتابیس مربوط به خودش استفاده کن. ولی اگه میخوای با یک query از هر دو تا دیتابیس بخونی این فکر نکنم عملی باشه.

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از winter :
من پیشنهاد میکنم اول یک مساله را روشن کنیم و اون اینکه دیتابیس و زبان برنامه نویسی دو تا مبحث مستقل از هم هستند. اینکه بگیم یک دیتابیسی با asp پروگرام شده و یکی دیگه با php خیلی درست به نظر نمیاد.

دیتابیس میتونه sql server ، mysql و یا چیزهای دیگه باشه زبان هم asp , php , ... با اکثر زبانها هم میشه به اکثر دیتابیس ها وصل شد.

حالا شما اول مشخص کن به چه زبانی برنامه میخوای بنویسی بعد از امکانات اون زبان برای اتصال به دیتابیسی که داری استفاده کن.

در ضمن اینکه پرسیدی : تو یه صفحه ای اس پی میشه 2 تا یا چندتا دیتا بیس رو باز کرد و دیتا گرفت ؟ بله میشه، شما 2 تا connection به دو تا دیتابیس مختلف درست کن و از هرکدوم برای خوندن دیتا از دیتابیس مربوط به خودش استفاده کن. ولی اگه میخوای با یک query از هر دو تا دیتابیس بخونی این فکر نکنم عملی باشه.

درسته حق داری من یکم بد منظورم رو گفتم ....منظورم همون داشتن دوتا دیتا بیس است که کار بکنه و دقیقترش همون استفاده از دو تا دیتابیس تو یه صفحه بود ...
که جوابشو دادی .. اما یه چیزی در مورد جوابت . بعد از باز کردن هر کانکشن (تو اون صفحه ای که می خوایم چندتا دیتابیس رو باز کنیم ) باید به ترتیب کانکشن اول رو ببندیم و بعد کانکشن بعدی رو برای استفاده از دیتا بیس دوم باز کنیم یا اینکه میشه خیلی راحت در یک زمان دو تا یا چنتا کانکشن رو باز کرد بدون این هیچ کدوم رو مجبور بشیم ببنیدم .؟
بعد این که اینکار یعنی باز کردن چنتا دیتابیس تو یه صفحه از نظر برنامه نویسی مشکلی مثل سرعت لود شدن یا غیره رو ایجاد نمی کنه و کلا یه کار عرفه تو برنامه نویسی تحت وب ؟
ممنون

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mo_ra1379 :
درسته حق داری من یکم بد منظورم رو گفتم ....منظورم همون داشتن دوتا دیتا بیس است که کار بکنه و دقیقترش همون استفاده از دو تا دیتابیس تو یه صفحه بود ...
که جوابشو دادی .. اما یه چیزی در مورد جوابت . بعد از باز کردن هر کانکشن (تو اون صفحه ای که می خوایم چندتا دیتابیس رو باز کنیم ) باید به ترتیب کانکشن اول رو ببندیم و بعد کانکشن بعدی رو برای استفاده از دیتا بیس دوم باز کنیم یا اینکه میشه خیلی راحت در یک زمان دو تا یا چنتا کانکشن رو باز کرد بدون این هیچ کدوم رو مجبور بشیم ببنیدم .؟
بعد این که اینکار یعنی باز کردن چنتا دیتابیس تو یه صفحه از نظر برنامه نویسی مشکلی مثل سرعت لود شدن یا غیره رو ایجاد نمی کنه و کلا یه کار عرفه تو برنامه نویسی تحت وب ؟
ممنون
کانکشن ها اگه از دیتابیس های مختلف باشند میتونند با هم باز بشن ولی چند تا کانکشن از یک دیتابیس به صورت همزمان امکان پذیر نیست .

اینکه بخواهیم از چندتا دیتابیس برای برنامه نویسی استفاده کنیم امکان پذیره و گاهی به دلایلی برنامه نویس مجبور میشه این کا رو بکنه ، حتی خود من هم این کار رو کردم ولی این کار نه تنها عرف نیست ، بله توصیه هم نمیشه ! بهترین کار اگه امکاناتش رو دارید اینه که دیتابیس ها رو یکی کنید .برای سازگاری دات نت با mySQL که دییتابیس سفارش شده PHP هست خیلی کار شده و دات نت میتونه با یک کامپوننت واسطه با اون مثل یک دیتابیس اکسز رفتار کنه .که اگه مجبورید دیتابیستون هم با asp.net و هم PHP پربشه و حجم اطلاعتتون هم خیلی بالا نیست ( به چندصد هزار رکورد نمیرسه ) همون MYSQL دیتابیس واقعا کارا و عالیه اه . در غیر این صورت میتونید از MS SQL (یا به زبان عامیانه همون SQL SERVER ) استفاده کنید .

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخه بعضی جاها دیگه نمی شه دیتابیس رو یکی کرد. مثلا اگه از یه vBulletin استفاده کنی و بعد بخوای از این دیتابیس و یه دیتابیس دیگه تو یه صفحه ای اس پی اطلاعات اماری گرفت خوب نمی تونی که بانک رو یکی کنی می تونی ؟

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mo_ra1379 :
ممنون
والا تا اونجا که یادم میاد من قبلاً با 2 تا connection که در یک زمان هردوشون باز باشند کار کردم و مشکلی هم نداشتم. فکر کنم بیشتر از 2 تا هم مشلکلی به وجود نیاره. البته من با asp.net کار میکنم ولی فکر نکنم تو اینجور مسائل تفاوتی بین asp و asp.net باشه.

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا دستت درد نکنه . حالا ممکنه با این کار مشکلی پیش بیاد یا نه امکانش کمه ؟

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم. چه جور مشکلی منظورته؟ من فکر میکنم اگه میتونست باعث مشکل بشه خود زبان اجازه همچین کاری را نمیداد. به هر حال من که به مشکلی بر نخوردم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mo_ra1379 :
آقا دستت درد نکنه . حالا ممکنه با این کار مشکلی پیش بیاد یا نه امکانش کمه ؟

یه ساعت که برات توضیح دادم من خودم این کار رو کردم و مشکلی هم پیش نمیاد مطمئن باش !

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها ممنون خیلی کمک کردین . حالا بازم سوال داشتم مزاحم میشم !!!

بالا