• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ژله چند طبقه لیوانی

yasman.yk

Registered User
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2013
نوشته‌ها
403
لایک‌ها
294
سن
34
له مورد نظر رو درست کنید و توی لیوان بریزید لیوانارو تو یه ظرف یا مثل عکس قالب مافین بزارید جوری که کج بشه و بزارید یخچال وقتی ژلتون تقریبا بسته شد ژله بعدی که رو برید و دوباره کج بزارید و تا اخرین طبقه ژله بستگی ب خودتون داره .

به همین سادگی



منبع: دون دون
 

قوی سیاه

Registered User
تاریخ عضویت
3 فوریه 2015
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
96
محل سکونت
Tehran
ژله ی آلوئه ورا که خیلی بد مزه است ، بعدشم این چند طبقه ژله مثل بقیه ی ژله ها از تو همچین لیوانی قالبی بیرون میاد ؟
margarita1-smiley.gif
hamburgersmile3f-vi-smiley.gif
cauldron-smiley.gif
brod-kavelarg-smiley.gif
apple-smiley.gif
 

yasman.yk

Registered User
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2013
نوشته‌ها
403
لایک‌ها
294
سن
34
ژله ی آلوئه ورا که خیلی بد مزه است ، بعدشم این چند طبقه ژله مثل بقیه ی ژله ها از تو همچین لیوانی قالبی بیرون میاد ؟
margarita1-smiley.gif
hamburgersmile3f-vi-smiley.gif
cauldron-smiley.gif
brod-kavelarg-smiley.gif
apple-smiley.gif
میتونی از این دستور استفاده کنی و اینکه ژله الوده ورای مارک دراژه اصلا بد مزه نیست

بعدم قرار نیست از لیوان بیرون بیاد با قاشق بزن به رگ :D

دستور :

شير 2 ليوان
شكر 8 قاشق سوپخوري
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
خامه 3 قاشق سوپخوري
پودر ژلاتين 18 گرم معادل 1 و 5/3 قاشق سوپخوري
آب سرد 2/1 ليوان
طرز تهيه:
پودر زلاتين را با آب سرد مخلوط كرده روي بخار آب قرار ميدهيم تا حل شود .
شير و شكر را مخلوط كرده روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا شكر حل شود .سپس خامه و وانيل را افزوده خوب مخلوط ميكنيم تا يكدست شود حالا ميگذاريم كمي خنك شود . ژلاتين را هم كنار ميگذاريم تا داغي بيافتد حالا شير و زلاتين را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم تا خنك شود .
 

قوی سیاه

Registered User
تاریخ عضویت
3 فوریه 2015
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
96
محل سکونت
Tehran
سلام ، مرسی . ولی الوئه ورا بد مزه است هم ژله اش هم آدامسش ، به جاش طالبی (واسه سبزشدن) یا البالو میزنم . بابت این دستورم ممنون .اصلا هم حواسم نبود لیوانش بلنده ، قالبی هم از توش در بیاد لیز میخوره میفته میپُکه تو ظرف بند نمیشه !! :D:general504::)
velho-smiley-face.gif
trampoline-smiley-face.gif
 

yasman.yk

Registered User
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2013
نوشته‌ها
403
لایک‌ها
294
سن
34
سلام ، مرسی . ولی الوئه ورا بد مزه است هم ژله اش هم آدامسش ، به جاش طالبی (واسه سبزشدن) یا البالو میزنم . بابت این دستورم ممنون .اصلا هم حواسم نبود لیوانش بلنده ، قالبی هم از توش در بیاد لیز میخوره میفته میپُکه تو ظرف بند نمیشه !! :D:general504::)
velho-smiley-face.gif
trampoline-smiley-face.gif
این دیگه زائقته اونم خوبه ولی طالبی یا موز بهتره باز رنگش به سفید نزدیک تره اما البالو صورتی میشه
 
بالا