ژله ی آلوئه ورا که خیلی بد مزه است ، بعدشم این چند طبقه ژله مثل بقیه ی ژله ها از تو همچین لیوانی قالبی بیرون میاد ؟
میتونی از این دستور استفاده کنی و اینکه ژله الوده ورای مارک دراژه اصلا بد مزه نیست
بعدم قرار نیست از لیوان بیرون بیاد با قاشق بزن به رگ
دستور :
شير 2 ليوان
شكر 8 قاشق سوپخوري
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
خامه 3 قاشق سوپخوري
پودر ژلاتين 18 گرم معادل 1 و 5/3 قاشق سوپخوري
آب سرد 2/1 ليوان
طرز تهيه:
پودر زلاتين را با آب سرد مخلوط كرده روي بخار آب قرار ميدهيم تا حل شود .
شير و شكر را مخلوط كرده روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا شكر حل شود .سپس خامه و وانيل را افزوده خوب مخلوط ميكنيم تا يكدست شود حالا ميگذاريم كمي خنك شود . ژلاتين را هم كنار ميگذاريم تا داغي بيافتد حالا شير و زلاتين را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم تا خنك شود .