با سلام خدمت دوستان
من اهل بازی نیستم .میخوام بدونم تبلت تا چه حد به درد خواندن ebook میخوره ؟
اکثرebook های من از نوع PDF هست و یه سری هم epub هست .تا الان عادت داشتم که اونا رو پرینت بگیرم و بخونم چون رو کامپیوتر راحت نبودم .میخوام بدونم الان رو تبلت چطور هست ؟
ظمنا میخوام بدونم این نرم افزارهایی که باهاش در تبلت ایبوک میخونند چه امکاناتی داره ؟ مثلا میشه مثل کتاب معمولی جایی را هایلایت کرد یا گلچین کرد و زیرش خط کشید یا مثل خوندن ebook در کامپیوتر خشک هست ؟
بنظر من یکی از مزیت هایی که فقط خواندن کتاب رو کامپیوتر داره اینه که میشه از یه سری دیکشنری های اکتیو مثل نارسیس استفاده کرد که وقتی رو به لغت کلیک کنیم معنیش رو همونجا در یک پنجره شناور میده .آیا مثلا در تبلت های اندرویدی چنین دیکشنریهایی داریم ؟
عزیزم من پیشنهاد میکنم یه طوری برا خودتون یک تبلت رو تست کنید. چون من هم چشمام از خوندن کتاب با وسایل الکترونیکی خسته میشه .
پس حتما تست کنید . راستی یه سری به کتابخوانهایی مثل آمازون و... هم بزنید.
-------------------
اما در جواب استارتر عزیز . خدایی من خیلی دوست دارم یک تبلت خوب داشته باشم و ... اما یک هفته دارم دقیق تحقیق میکنم ؛ کامل به این نتیجه رسیدم یک طمع اضافی بیش نیست و واقعا به درد من نمیخوره. و به این نتیجه رسیدم که یک ultra book اگرچه با هزینه خیلی بیشتر اما کارایی 100 برابر بهتر و مفید تر برام خواهد داشت. اگه هم میبینید یه چیز جمع و جور میخواید بجای تبلت به سراغ نوت بوک یا مینی لپ تاپ برید باز از تبلت بهتر هست.
ممکن هست دلتون بخواد تبلت رو تجربه کنید. پیشنهاد میکنم یه تبلت چینی ارزون بگیرید یکی دو هفته باهاش کار کنید ، مطمئنم از چشمتون میفته، بعد با 30-40 تومن پایین تر همینجا بدید بره . این پیشنهاد کاملا عطش شما رو به تبلت رفع خواهد کرد :دی