• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاربران حرفه تشخیص بدن سایت اسکم هست؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام یه سایت پیدا کردم که اگه اسکم نباشه واقعا عالی میشه کار این سایت اینه که با بدست آوردن زیر مجموعه به وسیله دلخواهت میرسی(موبایل،تبلت،لپتاپ و...) که هر چقدر وسیله انتخابیت گرونتر باشه به تعداد زیر مجموعه بیشتری احتیاج داری دوستان بگید این سایت Xpango - Welcome to the Free Generation | Xpango.com اسکم هست یا نه؟
سایتش ف-ی-ل-ت-ر-ه
ممنون میشم جواب بدید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خوب وقتی ف*ی*ل*ت*ر*ه مشکوک می زنه،ولی من تجربه ای توش ندارم بهتره کسایی که باهاش کار کردن جواب بدن.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بالای چندین ساله این سایت رو میشناسم ولی ندیدم کسی تونسته باشه ازاین سایت موبایلی لب تابی چیزی گیر بیاره... حالا یا اسکمه یا اینقدر شرایطش سخته که از اسکم بدتره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بالای چندین ساله این سایت رو میشناسم ولی ندیدم کسی تونسته باشه ازاین سایت موبایلی لب تابی چیزی گیر بیاره... حالا یا اسکمه یا اینقدر شرایطش سخته که از اسکم بدتره
آره تا اونجایی که من یادمه هرکسی رو که زیر مجموعه ات می کنی باید چند تا Survey کامل کنه که کار خیلی خیلی خیلی سختی هست و در اکثر مواقع جواب نمی ده،به طور کلی باید انقدر Survey کامل بشه تا مدیر سایت پول اون جنس موردنظر+هزینه ارسالش رو به دست بیاره،بعد براتون بفرسته.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز.
نه این سایت اسکم نیست.
کاملا درست کار میکنه.
ولی راه بدست آوردن جنس همونطور که بچه ها گفتن اینه که شما کردیت به دست بیاری و برای به دست آوردن این کردیت ها ، میتونی زیر مجموعه گیری کنی ، یا یه سری آفر رو انجام بدی.

ولی چیزی که اینجا بیشتر یوزر ها مخصوصا یوزر های ایرانی متوجه نمیشن اینه که شما برای اینکه حساب خودت و حساب اون افرادی که زیر مجموعت میشن فعال بشه ، باید حداقل یه آفر رو انجام بدی که معمولا خرید عضویت تو یه سایت یا حتی ثبت نام برای یه سرویس مجانی هست. و تقریبا همه این سرویس ها و آفر ها برای ثبت نام نیاز به یه کارت اعتباری مثل ویزا کارت دارن که تو ایرانی ها افراد زیادی ندارن و در نتیجه فکر میکنن این سایت الکی و اسکم هست.
شما نمیتونی فقط از راه زیر مجموعه گرفتن به کردیت های مورد نظرت برسی ، چون 100 تا زیر مجموعه هم که بگیری میان زیر In-Active Refferals تا وقتی که یه آفر انجام بدن و حساب شون فعال بشه.

جدیدا هم یه سرویس گذاشته که شما میتونی پکیج های تبلیغاتی این سایت رو بخری. مثلا این سایت تو سایت Beauty.com یه بنر گذاشته ، شما میتونی این رو بخری و لینکت رو اونجا قرار بدی که هرکسی از طریق اون سایت وارد ایکس پنگو شد ، زیر مجموعه شما بشه.
از لحاظ درست کارکردنش کاملا مطمئن هستم چون حدود 8 سالی فکر کنم میشه که سرپاست و تو خود سایتش و تو یوتوب خیلی ویدئو گذاشتن از کسایی که جایزه هاشون رو گرفتن ;)

موفق باشید :D

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
ممنون دوستان پس بدرد ما ایرانیا نمیخوره

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
آره احتمالا بدرد نخور هست

بالا