• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاربرد کانتر گرم چیست؟

melinaa

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2018
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
37
سن
36
یکی از اصلی‌ترین مراحل در آشپزی سرو غذا می‌باشد که آشپزان حساسیت ویژه‌ای بر روی این موضوع دارند. چراکه کیفیت سرو غذا تأثیر زیادی در رضایت مشتریان را دارد.کانتر گرم برای گرم نگه‌داشتن چند نوع غذا با همدیگر می‌باشد که ابعاد متفاوت دارد و اندازه آن با توجه به فضای موردنیاز آن مشخص می‌شود. نحوه کارکرد آن به این صورت است که ظروف بن ماری داخل حوضچه‌ای از آب گرم به‌صورت غیرمستقیم گرم می‌شود. بیشترین کاربرد دستگاه کانتر گرم در خطوط سلف‌سرویس می‌باشد و همچنین کانتر گرم به سه شکل گازی، برقی، گازی برقی (دوحالته) تولید می‌شوند و بدنه تولیدشده آن از جنس استیل‌های ضخامت 0.6 میل، 0.8 میل و یا 1 میل می‌باشد.
-گرم3.jpg

انواع کانتر گرم در تجهیزات صنعتی آشپزخانه کدامند؟

در این مقاله انواع کانتر گرم و نقش آن در تجهیزات صنعتی آشپزخانه را متذکر می‌شویم. در خطوط سلف‌سرویس یکی از اصلی‌ترین دستگاه‌ها کانتر گرم می‌باشد.
این تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل دو مدل برقی و گازی می‌باشد. در سرویس‌ها و تالارهای پذیرایی کاربرد زیادی دارد. قرار گرفتن کنار هم مدل‌های سرد و گرم باعث ایجاد یک خط سلف‌سرویس کامل می‌شود.کانتر گرم گازی و مشخصات فنی آن چیست؟

برای سرو غذا در رستوران‌ها یا فست فود ها گرم بودن غذا امری مهم است برای اینکه اگر غذا سرد باشد مشتری را از دست می‌دهیم.تجهیزات صنعتی آشپزخانهمی‌تواند برای حل این مشکل از کانتر گرم گازی استفاده کند. کانتر گرم گازی جهت گرم نگه‌داشتن کباب و برنج و خورشت برای مدت طولانی مورداستفاده قرار می‌گیرد.
دستگاه کانتر گرم گازی شامل یک وان آبگرم است که همین باعث تازه ماندن و خشک نشدن برنج، خورشت و کباب میشود. همچنین به‌صورت برقی، گازی، برقی گازی و چهار لگن و پنج لگن می‌باشد.
-گرم2.jpg

کانتر گرم رومیزی چیست ؟

نوع دیگر کانتر رومیزی می‌باشد که درجاهایی با فضاهای کم و فست فودها کاربرد دارد و برای قرارگیری در میز کار و خطوط سلف‌سرویس مناسب می‌باشد. بر این اساس برای نگهداری انواع غذاهای گرم بسیار مناسب می‌باشد. کانتر گرم رومیزی برای حجم کم و تعداد بن ماری لازم مورداستفاده قرار می‌گیرد.تلفیق کانتر گرم و سرد به چه صورت است ؟

از تلفیق کانترگرم و سرد خطوط سلف‌سرویس به وجود می‏آیند. کانتر گرم برای امور سلف‌سرویس و نگهداری غذاهای گرم مورداستفاده قرار می‌گیرد. کانتر سرد برای نگهداری غذای سرد و تهیه پیتزا مورداستفاده قرار می‌گیرد. که هر دو آن یعنی کانتر گرم و کانتر سرد از تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستند.
 
بالا