• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت اعتباری برای کار با google adwords

temper

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

برای پرداخت هزینه های goole adwords به کارت اعتباری نیاز دارم ولی به چند تا شرکت که زنگ زدم اکثرا گفتند که گوگل سخت گیر هست و کارت اعتباریشان معلوم نیست برای پرداخت پول به گوگل جواب بدهد و بعضی ها هم گفتند که اصلا برای گوگل نمیشه از کارت اعتباری که ارائه میدهند استفاده کرد .

میخواستم بپرسم برای کار با google adwords و پرداخت هزینه به گوگل کارت اعتباری باید چه ویژگی داشته باشه و از کجا میتونم تهیه کنم ؟

ممنون

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

برای پرداخت هزینه های goole adwords به کارت اعتباری نیاز دارم ولی به چند تا شرکت که زنگ زدم اکثرا گفتند که گوگل سخت گیر هست و کارت اعتباریشان معلوم نیست برای پرداخت پول به گوگل جواب بدهد و بعضی ها هم گفتند که اصلا برای گوگل نمیشه از کارت اعتباری که ارائه میدهند استفاده کرد .

میخواستم بپرسم برای کار با google adwords و پرداخت هزینه به گوگل کارت اعتباری باید چه ویژگی داشته باشه و از کجا میتونم تهیه کنم ؟

ممنون

سلام
به نظر من برای اینکار ازشرکتایی که این خدماتو میدن استفاده کن. و آگهیت رو در اکانت اونها ثبت کن.
دیگه دردسر اکانت هم نداری :)
موفق باشی

temper

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز من میخوام خودم با استفاده از دانشی که در زمینه سئو و سرویس ad words دارم اینگونه خدمات رو به مشتریان ارائه بدم برای همین به یک کارت اعتباری مطمئن نیاز دارم که بتونم باهاش عملیات پرداخت رو انجام بدم .
ممنون

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
فقط کارت اعتباری نیست
خیلی از موارد دیگه هم هست که احتمال زیاد شما ازشون خبری ندارید و باعث می شه اکانت suspend بشه

temper

Registered User
لایک‌ها
1
فقط کارت اعتباری نیست
خیلی از موارد دیگه هم هست که احتمال زیاد شما ازشون خبری ندارید و باعث می شه اکانت suspend بشه

به نظرم تنها مورد دیگری که گوگل میتونه منو بشناسه ip ایران هست که خوب اون هم راهش استفاده از vps هست .اگه دلیل دیگه برای مشکلات احتمالی هست بفرمایید .
ممنون

بالا