• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت شارژ رایگان هدیه بگیرید!(ایرانسل و همراه اول)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام.
با یه سایتی آشنا شدم که بسیار مطمئن هست.
توی PTC Investigation هم بهش درجه Legit رو داده،بیشتر از یک سال هست که پرداختی داره.
امروز عضو سایت شدم و دیدم قیمت هاش هم بسیار کمه.بهترین درجه Upgrade کردنش 18$ هست که بعد از یک ماه 20% سود می ده.
حالا بریم سراغ طرح:
هر کسی که با لینک زیر عضو بشه و مجموعه درآمد من از اون شخص به $1 برسه،یک کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل یا همراه اول به انتخاب خودش براش می فرستم.هر 1$ درآمد من از شما،یک کارت شارژ 1000 تومانی،محدودیت زمانی هم نداره.
ممکنه بگید خیلی طول می کشه به 1$ برسه،ولی اگر همین الان دست به کار بشید و زودتر عضو بشید،می تونم با درآمدم از زیرمجموعه هام هر چه زودتر Upgrade کنم و در نتیجه همه تون زودتر به کارت شارژ می رسید!
در اصل نمیشه با درآمد از خود سایت به صورت مستقیم Upgrade کرد،اما به مناسبت تولد ادمین سایت،این قابلیت رو موقت گذاشته. ;)
فعالیت توش کار سختی نیست،عضو می شید،روزانه حدود 2 تا 3 دقیقه وقت می ذارید و روی تبلیغ ها کلیک می کنید.
یکی از خوبی های این سایت اینه که لازم نیست صبر کنید تا تبلیغ کامل لود بشه،یعنی در حالی که تبلیغ داره لود میشه،خط زمانی تبلیغ هم پر میشه.
علاوه بر جایزه ای که من بهتون می دم،درآمد کلیک های خودتون،برای خودتون هم هست که می تونید به حساب Paypal,Payza و Egopay خودتون،برداشت کنید! ;)

توجه کنید: بین تبلیغ ها،یه تبلیغی هست که ضد تقلبه و اگه روش کلیک کنید،حسابتون بسته میشه،پس حواستون باشه روش کلیک نکنید!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
الان دیدم که برای برداشت حتی از طریق اگوپی باید پی پال یا پیزای وریفای شده داشته باشی...
خب منم که ندارم! ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
الان دیدم که برای برداشت حتی از طریق اگوپی باید پی پال یا پیزای وریفای شده داشته باشی...
خب منم که ندارم! ;)
من خوندم فقط پیپال باید وریفای باشه.چون قوانین سخت گیرانش رو خودتون می دونید...کجا نوشته پی زا و ایگو پی هم باید وریفای باشه؟آخه اصلا ایگوپی به پیپال ربطی نداره! :D

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
تو قسمت برداشت که میری جلوی برداشت با پیپال نوشته باید مدرک وریفای پی پال نشون بدی، جلوی پیزا و اگوپی نوشته پی پال یا پیزا...
نه به خاطر ربط داشتنش که ب خاطر اینکه طرف نیاد چندتا اکانت درست کنه این کار رو کرده...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تو قسمت برداشت که میری جلوی برداشت با پیپال نوشته باید مدرک وریفای پی پال نشون بدی، جلوی پیزا و اگوپی نوشته پی پال یا پیزا...
نه به خاطر ربط داشتنش که ب خاطر اینکه طرف نیاد چندتا اکانت درست کنه این کار رو کرده...
منظورش از Payza ID چیه؟ چون فقط نوشته اسکرین شات پیپال وریفای شده یا Payza ID

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عاغا رفتم توی فرومش دیدم چند نفر رو به خاطر Refback بن کرده! اینجا هم بخواد بخونه یه گوگل ترانسلیتور می خواد... :D
لطفا تاپیک قفل شود! :p

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا