• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت گرافیک اکسترنال

arashforus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان . امیدوارم خوب باشید . می‌خوام واسه لپ‌تاپم که VAIO VPCF11CGX هست کارت گرافیک اکسترنال بخرم ...
خیلی‌ تحقیق کردم آخرش به این نتیجه رسیدم که یه PE4H V3.2 بگیرم که روش گرافیک Sapphire R9 280x vapor نصب کنم ...
گرافیک PCIe ۳ هست اماPE4h PCIe2 هست ... تو سرعتش خیلی‌ افته می‌کنه ؟؟
کسی‌ اصلا تجربه‌ای داره یا چیزی می‌دونه ؟

PE4H V3.2 (PCIe x16 Adapter)
Sapphire R9 280x vapor

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
اول اینکه گرافیک PCIe 3 به 2 بکوارد میشه و اجرا میشه.
دوم اینکه برای سوالت این مقاله رو نگاه کن شاید حل شه موضوع برات
Ivy Bridge PCI-Express Scaling with HD 7970 and GTX 680 Review | techPowerUp
سوم من جای شما بودم این کار رو نمی کردم با خوندن Notice های Lenovo که در مورد آداپتور نوشته
چهارم اگر واقعا دیگه میخوایید انجام بدید شمارتون رو برام پ.خ بزارید اگر از تهران هستید تا با هم بریم دنبالش

[h=1]Notice: [/h]
  1. PE4H V3.2 is PCIe 1-Lane 5.0Gbps bandwidth limit passive adapter in compliance with Expresscard 2.0 specification
    [*]PE4H V3.2 design for engineering test. NOT for home or office use.
    [*]Basically, PCIe add-on card designed for desktop. We can’t guarantee it compatibility with your laptop. Depends on OS version, notebook’s BIOS, device driver,
    [*]Almost PCIe 16x video card can’t get enough memory resource are allocated. Can’t work in your laptop.
    [*]External Power (ATX Power or AC-DC12V adapter) required.
    [*]All of interoperability is not guaranteed

arashforus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سالم دوست خوبم ..
مرسي‌ از اينکه جواب دادي
آره خودمم يه سرچي کردم ديدم PCIe ? زياد فرقي‌ نمي‌کنه با PCIe ? تو کارکرده کارت گرافيک
آره اون نکته رو خوندم ميدونم ... اونارو محض اطمينان نوشتن وگرنه يکم اين‌ور اونور سرچ کني‌ ميبيني‌ معمولاً کار مي‌کنه
تو تهران زياد رفتم دنبال اون قطعه اما پيدا نکردم اصلا ... اصلا به هرکي‌ ميگي‌ هنگ مي‌کنه
من که به دوستم که آمريکاس گفتم واسم بگيره اينارو بياره ... تا يه ماه ديگه ميرسه دستم
ديگه بقيش با خدا

niegrau

Registered User
لایک‌ها
10
امیدوارم که کار کنه برات ... میدونم محض اطمینان گفتم که احتمالات رو لحاظ کنی. شمارتو برام بفرست و آی دی ف.ب اگر داری که در ارتباط باشیم

بالا