اطلاعی ندارم منم خودم از بازار خریدم رو سیستم نصب نیست تو اینترنت بگردی جوابش رو پیدا میکنیدsalam.fan o hetsink ta hala baz nashode?dama da load chand darajast?mamnoon
کیلویی چش رو بازکنید میفهمیدداداش چجوری حساب کردی رمش 1.7؟
عکس جعبش رو ندیدیدمیشه توضیح بدید چون من بلد نیستم واقعا
اقا مجید دوال چیپه.انگار دوتا کارت گرافیکه که هر کدوم 800 و خورده ای رم دارن و مجموعا میشه اون مقدار که رو جعبه هم زده.میشه توضیح بدید چون من بلد نیستم واقعا
مگه برای هر چیپ جدا رم گذاشته؟ پهنای باند ممکنه جمع بشه ولی رم که دیگه دوبرابر نمیشهاقا مجید دوال چیپه.انگار دوتا کارت گرافیکه که هر کدوم 800 و خورده ای رم دارن و مجموعا میشه اون مقدار که رو جعبه هم زده.
گفتم که اینجوری تصور کن دوتا کارته....وقتی باز میکنی گرافیک رو بصورت سخت افزاری هم مشخصه.دوتا برد دارن معمولا. دوتا پردازنده گرافیکی که هرکدوم جداگانه کنارشون رم خورده و این دوتا برد حالت اس ال ای یا کراسفایر به هم وصلن.مگه برای هر چیپ جدا رم گذاشته؟ پهنای باند ممکنه جمع بشه ولی رم که دیگه دوبرابر نمیشه
همینجوریه:general105:! برنامه جمع نمیزنه...اگه اون کشوی پایین تو همین برنامه رو بزنی نشون میده یه گرافیک دیگه هم هست! مشخصاتش تو سایتها هست میتونی سرچ کنی.بعید میدونم همچین چیزی باشه که شما میگی،په چرا نرم افزار gpu z اینجوری مشخصاتو نشون میده