• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارخانه معروف، آبلیموی تقلبی تولید می کرد

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
حکم امحا بیش از 224 تن آبلیموی غیرقابل مصرف انسانی امروز - چهارشنبه - در محل کارخانه تولید کننده که 30 سال قدمت در تولید دارد، اجرایی شد.

به گزارش ایرنا در اجرای این حکم، امید شهرآبادی، رییس شعبه 46 اداره کل تعزیرات استان تهران و سرپرست گشت مشترک این استان با همراهی کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نیروی انتظامی در کارخانه تولید کننده محصولات خانگی در پاکدشت استان تهران حضور داشتند و 224 تن و 400 کیلو آبلیموی تقلبی را امحا کردند.

تخلف این کارخانه تولید کننده که با چند عنوان تجاری و بدون مجوزهای لازم بیش از 30 سال اقدام به تولید محصولات خانگی همچون رب گوجه فرنگی، آبلیمو، مربا، آبمیوه و غیره کرده بود، مهر ماه سال جاری در گشت مشترک کشف و پس از بررسی برابر قانون حکم این پرونده صادر شد.

میزان کشف از این کارخانه مشهور، 224 تن و 400 گرم آبلیموی تاریخ مصرف گذشته و بیش از 30 تن خیارشور، سرکه، مربا، آبمیوه بوده است که بنا به آزمایش های انجام شده توسط بهداشت آبلیموی کشف شده غیرقابل مصرف انسانی است اما سایر محصولات قابل مصرف انسانی است و باتوجه به نداشتن مجوز قانونی برای تولید و براساس حکم رییس شعبه تعزیرات به نفع دولت ضبط می شود.

امحای این آبلیموها از امروز آغاز شد، ولی با توجه به میزان زیاد آن و خطرات برای محیط زیست، بر لزوم هماهنگی با دستگاههای مسئول تاکید شد.
www. tabnak. ir

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
من نمیفهمم چرا اسم کارخونه رو نمیگن ملت دیگه نرن بخرن.
اگه محصولاتش امحا شده یعنی از نظر قانونی مجرم بوده پس باید اسمش اعلام شه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
من نمیفهمم چرا اسم کارخونه رو نمیگن ملت دیگه نرن بخرن.
اگه محصولاتش امحا شده یعنی از نظر قانونی مجرم بوده پس باید اسمش اعلام شه

به خاطر اینکه همه محصولاتش را امحا نکنن و قاچاقی بیارن تو بازار بفروشن

HomeFront

Registered User
لایک‌ها
92
آقا من دیگه واقعا داره حالم از هر چی خواراکی بهم میخوره:general108:,دیگه به کارخونه های معروف و غیره هم نمیشه اعتماد کرد.
طرف 30 سال معلوم نیست چی داره به خورد این مردم بینوا میده
فکر کنم دیگه یواش یواش باید برگردیم به عصر انسان های اولیه,خودمون آماده شکار کنیم و مواد اولیه از طبیعت بدست بیاریم.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
قيمت هر كيلو ليمو ترش 8000 تومان است و قيمت هر كيلو آبليمو 5000 تومان؛ درحالي كه كه براي توليد يك ليتر آبليمو، 4 كيلو ليمو لازم است.
فکر میکنم خیلی واضح باشه که هیچکدوم از آبلیموهای بسته بندی شده ، چه معروف و چه غیر معروف ، هیچکدومشون آبلیموی واقعی نیستن
کاه رو در آب میجوشونن. به رنگ آبلیمو در میاد. مقداری اسید سیتریک و نمک و شاید هم مقداری آبلیمو بهش اضاف میکنند و محصول نهایی به دست میاد
پایه و اساسش آب و کاه و اسیده

خودتون 1 کیلو لیمو ترش تهیه کنید و آبش رو بگیرید. با نمونه ی شرکتی مقایسه کنید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
هر کی آبلیمو اصل و واقعی میخواد یه سر به امضام بزنه . هیچ کارخونه ای آبلیمو واقعی دست مردم نمیده

Respectful

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باید رو بیاریم به تولید خانگی
مثل قدیم از تولید به مصرف

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
هر کی آبلیمو اصل و واقعی میخواد یه سر به امضام بزنه . هیچ کارخونه ای آبلیمو واقعی دست مردم نمیده
لینک امضات خرابه.
باید رو بیاریم به تولید خانگی
مثل قدیم از تولید به مصرف
نمیخواد خودت بگیری. ما همیشه آبلیمو رو خودمون میخریم. مثلا 20 کیلو بعد میدیم یه سری مغازه ها (همه جا هستن بیشتر نزدیک میدون های تره بار) دستگاه دارن آبش رو جلو چشت میگیرن و میریزن تو شیشه. خیلی خوبه.
اینطوری هم خودت لیمو رو میخری و کیفیتشو میبینی. هم دردسر آب گرفتن نداری. هم طبیعیه

بالا