• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاردانی علمی کاربردی پودمانی یا ترمی ؟؟؟

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان برای کسی که دیپلم کامپیوتر نداره، و میخواد کاردانی نرم افزار بخونه پودمانی بهتره یا ترمی؟

البته مطمئنا میدونید که برای شرکت در آزمون کاردانی ناپیوسته نرم افزار بایست دیپلم کامپیوتر داشته باشم،

واسه همین میخوام کاردانی رو علمی کاربردی بخونم.الان هم کاردانی پودمانی پذیرفته شدم ولی دیروز رفتم موسسه اش خیلی خرتوخر و بی نظم بود، کلا دوانشجوهاش هم خوب تعریف نمیکردن از پودمانی...

اگه میشه تفاوت این دو رو هم بگید ممنون میشم.

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
برو پودمانی کاردانی.بعد کارشناسی هرچی خواستی میتونی شرکت کنی.کاردانی برو پودمانی هم راحته هم مناسب.من کارشناسی دانشگاه اهوازم.ترمی

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
منم همین قصد رو دارم که کاردانی رو پودمانی یا ترمی علمی کاربردی بخونم بعد برا کارشناسی یه جای درست شرکت کنم،

اما همین بین پودمانی و ترمی موندم...

درموردشون هم زیاد اطلاعات ندارم.

میشه بیشتر توضیح بدی؟ منظورم تفاوتهاشون و مزیت هرکدومه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
کاردانی پودمانی چیزی حدود 3 سال طول میکشه .. اگر میتونی ترمی برو که سریع درس ات تموم بشه

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
کاردانی پودمانی چیزی حدود 3 سال طول میکشه .. اگر میتونی ترمی برو که سریع درس ات تموم بشه

آخه پودمانی رو الان پذیرفته شدم و از همین هفته میتونم شروع کنم، اما برا ترمی فکر کنم باید تا تیرماه صبر کنم.

با این وجود باز هم به نظرتون ترمی زودتر تموم میشه یا نه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
آخه پودمانی رو الان پذیرفته شدم و از همین هفته میتونم شروع کنم، اما برا ترمی فکر کنم باید تا تیرماه صبر کنم.

با این وجود باز هم به نظرتون ترمی زودتر تموم میشه یا نه؟

در پودمانی واحد زیادی به شما نمیدن 8-9 تا در هر پودمان اگر تابستون هم بگیری باز 3 سال طول میکشه D:

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
یکی از دوستان ما که از علمی کاربردی پودمانی امده بود دانشگاه ما می گفت بیشتر از 14 15 واحد نمیدن به ادم و نمره قبولی هم 12 هست زرشک.. با این شرایط یه کاردانی چند ترم می خوایی بخونی.. اما کیفیت درسشون میگفت بهتر از ازاد هست...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان برای کسی که دیپلم کامپیوتر نداره، و میخواد کاردانی نرم افزار بخونه پودمانی بهتره یا ترمی؟

البته مطمئنا میدونید که برای شرکت در آزمون کاردانی ناپیوسته نرم افزار بایست دیپلم کامپیوتر داشته باشم،

واسه همین میخوام کاردانی رو علمی کاربردی بخونم.الان هم کاردانی پودمانی پذیرفته شدم ولی دیروز رفتم موسسه اش خیلی خرتوخر و بی نظم بود، کلا دوانشجوهاش هم خوب تعریف نمیکردن از پودمانی...

اگه میشه تفاوت این دو رو هم بگید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز

رشته تون دبیرستان یا هنرستان چی بوده؟

تفاوت ترمی و پودمانی تو این هست که

ترمی، با آزمون پذیرفته میشید، قوانینش مثل سایر دانشگاه ها هست (غیر پیام نور !) تعداد واحدی که انتخاب می کنید دست خودتون هست... واحدهای پودمانی و ترمی اکثرا یکی هستن...

پودمانی، فرقش اینه که با معدل پذیرفته میشید، آخرش باید آزمون جامع بدید (کشکه، همه قبول میشن!) ... تو هر ترم 3 4 تا درس تخصصی + یه عمومی دارین... که معمولا حدود 12 واحد میشه مجموعش... برای همین تابستون ها رو هم باید برید که برسید تموم کنید تو این مدت... معمولا 7 پودمان هست که اگه شانس بیارید پودمان آخر که کارورزی هست رو با یکی مونده به آخری ادغام کنید همون دو ساله تموم می کنید وگرنه دو سال و نیم میشه...
پودمانی نمره قبولیش برای درسای تخصصی 12 هست... بیشتر به درد شاغل ها میخوره که به کارشون هم برسن... چون خیلی از واحدها جمعه هم کلاس میذارن و نهایتا یه روز از هفته رو به علاوه جمعه دانشگاه میرید که به کارتون برسید... البته اینم انتخابی هست که جمعه بخواین برین یا در طول هفته...

از نظر آموزشی هیچ فرقی با هم ندارن... در کل اگه عجله ندارین پودمانی رو برین خوبه... ولی تو انتخاب رشته خیلی دقت کنید...

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز

رشته تون دبیرستان یا هنرستان چی بوده؟

تفاوت ترمی و پودمانی تو این هست که

ترمی، با آزمون پذیرفته میشید، قوانینش مثل سایر دانشگاه ها هست (غیر پیام نور !) تعداد واحدی که انتخاب می کنید دست خودتون هست... واحدهای پودمانی و ترمی اکثرا یکی هستن...

پودمانی، فرقش اینه که با معدل پذیرفته میشید، آخرش باید آزمون جامع بدید (کشکه، همه قبول میشن!) ... تو هر ترم 3 4 تا درس تخصصی + یه عمومی دارین... که معمولا حدود 12 واحد میشه مجموعش... برای همین تابستون ها رو هم باید برید که برسید تموم کنید تو این مدت... معمولا 7 پودمان هست که اگه شانس بیارید پودمان آخر که کارورزی هست رو با یکی مونده به آخری ادغام کنید همون دو ساله تموم می کنید وگرنه دو سال و نیم میشه...
پودمانی نمره قبولیش برای درسای تخصصی 12 هست... بیشتر به درد شاغل ها میخوره که به کارشون هم برسن... چون خیلی از واحدها جمعه هم کلاس میذارن و نهایتا یه روز از هفته رو به علاوه جمعه دانشگاه میرید که به کارتون برسید... البته اینم انتخابی هست که جمعه بخواین برین یا در طول هفته...

از نظر آموزشی هیچ فرقی با هم ندارن... در کل اگه عجله ندارین پودمانی رو برین خوبه... ولی تو انتخاب رشته خیلی دقت کنید...

از شما و سایر دوستان خیلی متشکرم.

راستش رشته ام برق بوده (فنی و حرفه ای)،ولی خوب نرم افزار رو خیلی دوست داشتم واسه همین بصورت غیر آکادمیک شروع به یادگیریش کردم.

الان هم بیشتر نیاز دارم که مدرکشو داشته باشم و البته سطح دونسته هام هم بالاتر بره...

این دانشگاهی که پودمانی پذیرفته شدم شرایطش واسم خوب نیست: هم خیلی خیلی دوره ، هم خیلی بی نظمه یعنی کلاساش فردا شروع میشه ولی هنوز برنامه درسی ندادن!

امروز با بدبختی رفتم پیش مدیر آموزشش گفت: 4 روز در هفته واسه پودمان اول کلاس دارن و اینجوری با کارم تداخل پیدا میکنه!

راستش خودم یه تحقیق کردم دیدم دانشگاههای معتبر علمی کاربردی اینجا اکثرا فقط ترمی پذیرش دارن

با این شرایط فکر کنم برای تیرماه ترمی شرکت میکنم.

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان اگه کسی در مورد پذیرش کاردانی ترمی اطلاعات کاملی داره، ممنون میشم لطف کنه بگه؟

مثل:
منابع دروسی که آزمون میگیرن؟ (البته عناوینش رو توی دفترچه زده اما اینکه از کتابهای چه سالی و چه مقطع و رشته ای است رو نمیدونم)
شانس قبولی توی آزمون برای دیپلم های غیر مرتبط مثل برق توی نرم افزار (چون میدونید که اولویت با دیپلم همون رشته است)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان اگه کسی در مورد پذیرش کاردانی ترمی اطلاعات کاملی داره، ممنون میشم لطف کنه بگه؟

مثل:
منابع دروسی که آزمون میگیرن؟ (البته عناوینش رو توی دفترچه زده اما اینکه از کتابهای چه سالی و چه مقطع و رشته ای است رو نمیدونم)
شانس قبولی توی آزمون برای دیپلم های غیر مرتبط مثل برق توی نرم افزار (چون میدونید که اولویت با دیپلم همون رشته است)
اول اینکه خیالت راحت اصلی کاری به رشته ی مرتبط و غیر ندارن...!

منابع هم... یه سرچی بکنی پیدا می کنی... ولی خب فروم کارشناسی انجمن بچه های کنکوری ! • صفحه فهرست عالی هست... اختصاصی برای نرم افزار هست...

من منابع کاردانی به کارشناسی رو می دونم اما کاردانی رو نه متاسفانه...

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
اول اینکه خیالت راحت اصلی کاری به رشته ی مرتبط و غیر ندارن...!

منابع هم... یه سرچی بکنی پیدا می کنی... ولی خب فروم کارشناسی انجمن بچه های کنکوری ! • صفحه فهرست عالی هست... اختصاصی برای نرم افزار هست...

من منابع کاردانی به کارشناسی رو می دونم اما کاردانی رو نه متاسفانه...

بازهم ممنون، خیلی کمک کردین;)

بالا