• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته ؟؟؟؟؟؟

Sorena_74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
باسلام
دوستان من ترم آخر کاردانی مکانیک خودرو و ساکن کرج هستم ، قصد دارم سال بعد تو کنکور سراسری ریاضی شرکت کنم و برم دانشگاه آزاد کرج و تو یه رشته دیگه (احتمالا الکترونیک ) و در مقطع کارشناسی پیوسته ادامه تحصیل بدم . اگر ظرف 4 سال این دوره رو تموم کنم ، نسبت به کسی که از اول تو دبیرستان ریاضی فیزیک خونده ، 1 سال عقب میفتم اما در عوض دوتا مدرک دارم (فوق دیپلم مکانیک و لیسانس الکترونیک ) .
دلایل اصلی من برای این انتخاب :
1- دانشگاه محل تحصیل(برای کارشناسی مکانیک خودرو فقط 4تا دانشگاه سراسری هست که اونا هم شهرستان هستن و من اصلا نمیتونم برم )
2- عدم علاقه به مکانیک خودرو ( چون در آخر باید بریم تو چال تعمیرگاه و روغنی بشیم !!!) .

حالا بنظرتون این کار درسته ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من خودم از ابتدا عاشق برق و الکترونیک بودم و رشته تحصیلیم از دوم هنرستان همینه
ولی هیچی نشدم . از برق هم خیلی سر در نمیارم متاسفانه
آدم دیدم دیپلم انسانیه مخه الکترونیکه لامصب .....
بس ربطی به مدرک و... نداره . وخت و پولتو تو این دانشگاه آزاد مادر ###ــه حروم نکن

Sorena_74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من خودم از ابتدا عاشق برق و الکترونیک بودم و رشته تحصیلیم از دوم هنرستان همینه
ولی هیچی نشدم . از برق هم خیلی سر در نمیارم متاسفانه
آدم دیدم دیپلم انسانیه مخه الکترونیکه لامصب .....
بس ربطی به مدرک و... نداره . وخت و پولتو تو این دانشگاه آزاد مادر ###ــه حروم نکن
البته هنوز به طور قطعی رشتمو انتخاب نکردم و فعلا سه چهار ماه وقت هست و دارم تحقیق میکنم ،
هر رشته ای که ببینم بازار کار بهتری داره میرم همون رشته . (واسه من که اگه پول توش باشه ، بعدا علاقه هم بوجود میاد :) )
از شما چه پنهون تا الان از هر کسی پرسیدم ، گفتش رشته من خوب نیست و بازار کار نداره و . . .
در مورد هزینه دانشگاه آزاد هم بگم که خب اگر بخوام برم دانشگاه شهرستان هم باید کلی هزینه رفت و آمد و خونه و غذا و ... بدم پس دانشگاه آزاد شهر خودم بهتره
درثانی شنیدم دانشگاه آزاد کرج دانشگاه خوب و معتبریه و مثل جاهای دیگه نیست .

شیطونه میگه کلا درس و دانشگاه رو ول کنم و برم سراغ کار آزاد :general210::general210:

بالا