• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار با سایت های خارجی یا ایرانی؟

adadad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه میخوام وارد دنیای شما بشم. بخاطر همین از شما که تجربه دارید میخوام که راهنماییم کنید که ایا سایتها و بانک های مجازی خارجی وجود دارند که بدون دردسر (بدون نگرانی از اینکه نکنه بفهمن من ایرانیم و تمام پولام بپره) بشه باهاشون کار کرد؟ یا برم سمت سایت های ایرانی که هرچند سود خیلی کمتری دارن ولی خیالت راحت هست که همون مقدار کم رو بدون مشکل دریافت میکنی. یک نکته: اصلآ بحثی درباره سایت های کلاهبردار ندارم بصورت کلی درنظر بگیرید. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :heart:

golro

Registered User
لایک‌ها
67
سلام
به نظر من ابتدا می تونی با سایت های ایرانی شروع کنی ولی خوب سایتهایی خارجی هم هستند که معتبر هستند و به شما پرداخت می کنند

adadad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اولویتم سایتهای خارجی هست و دقیقا مسئله همینجاست می خوام ببینم میشه از سایت های خارجی بدون مشکل بن شدن بخاطر فهمیدن ملیت کسب درامد کرد یا نه؟ الان من اکثر تاپیک ها اینجا که مربوط به سایت های خارجی هستند رو دیدم بچه ها از فیلپر شکن و... استفاده میکنند. به زبان ساده سایت و بانک های اینترنتی خارجی وجود دارند که با ایرانی بودن ما مشکل نداشته باشن؟ اگر نه که برم سراغ سایت های ایرانی

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
یه راهنمایی مهم و پس از کسب تجربه

ایرانی ها : اول خوب و عالی - بعد کیفیت و محاسبه ی سود شما میشه افتضاح

خارجی ها : یا کلا دزد اند یا کمی دزد اند و سود ثابت بدون تغییر در محاسبه ی سود شما

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوست عزیزاگرمیخوای بری توباکس ایرانی ها همشون نامرداکلاه بردارن توخارجی هاشم بعضیا کلاه بردارن بنده توتئوباکس 500هزارت سرمایه گذاری کردم دزدازاب دراومددیگه خوددانی

بالا