• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار با مدرک شبکه!!

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان

میدونم جای درستی برا تاپیک نیست ولی تاپیک مربوطه خیلی خلوته!

من کلا به کامپیوتر خیلی علاقه دارم و بعد گذراندن دوره های اپراتوری دوره های MCITP و دروس امنیت شبکه رو گذروندم و مدرک دارم! البته از فنی حرفه ای! و یه لیسانس غیر مرتبط هم دارم ! میخواستم

ببینم میشه به صورت پاره وقت کار پیدا کرد چون خودم شاغل یه شرکتی هستم که حقوقش هزینه های اولیه رو هم کفاف نمیده! من تهران نیستم وگرنه تهران باز بازار کارش خوبه! من تبریزم! تا حالا تجربه کار

نداشتم ! میشه با این مدرک جایی کار کرد ؟؟ کجاها و پیش کیا برم؟؟

ممنون

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
از نیازمندی های شهرتون کمک بگیرید برای مثال از رو روزنامه لیست مشاغل اونهایی که نیازمند متخصص شبکه یا حتی مهندس نرم افزار هستند برید دنبالشون که کدوم شرایطش خوبه و شما تو اون زمینه اطلاعات دارید و بعدش هم بحث حقوق رفت و آمد و ... به هر حال وقتی الان شاغل شرکتی هستید پس چطور ممکنه این سابقه کار نباشه؟ این مدارک تخصصی و حتی یه مدرک ساده فنی حرفه ای می ارزه به این کاغذ پاره هایی که دانشگاه ها بعد از چهار سال میدن دست ادم،

بالاخره کار پیدا میشه اگه واقعا مهارت کار کردن داشته باشید و سطح اطلاعاتتون در مورد شبکه بالا و کارامد باشه، اگه دوستانی ساکن تبریز هم هستند اینجا میتونند کمک کنند.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
از نیازمندی های شهرتون کمک بگیرید برای مثال از رو روزنامه لیست مشاغل اونهایی که نیازمند متخصص شبکه یا حتی مهندس نرم افزار هستند برید دنبالشون که کدوم شرایطش خوبه و شما تو اون زمینه اطلاعات دارید و بعدش هم بحث حقوق رفت و آمد و ... به هر حال وقتی الان شاغل شرکتی هستید پس چطور ممکنه این سابقه کار نباشه؟ این مدارک تخصصی و حتی یه مدرک ساده فنی حرفه ای می ارزه به این کاغذ پاره هایی که دانشگاه ها بعد از چهار سال میدن دست ادم،

بالاخره کار پیدا میشه اگه واقعا مهارت کار کردن داشته باشید و سطح اطلاعاتتون در مورد شبکه بالا و کارامد باشه، اگه دوستانی ساکن تبریز هم هستند اینجا میتونند کمک کنند.

ممنونم !! راستش کارمن مرتبط با شبکه نیست یه کار فنیه و چون علاقه داشتم رفتم دنبال این ها! تبریز فرصت کاریش کمتره ولی باز ممنون میرم دنبالش!

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
می تونی بری یه شرکت که شبکه کار می کنه بگین می خوام کارآموزی کنم ( برای اینکه بتونی راه پیدا کنی داخل اونجا ) و بعد هم نیرو بخوان تو رو می گیرن و یا شرکت های آی اس پی مثل شاتل (در سایتش اعلام نیاز نیرو می کنه) یه سر بزنید . بهتره به صورت حضوری بری و با رئیس صحبت کنی ..
من خودم با اینکه رشتم اصلا به کامپیوتر ربط نداشت سال پیش رفتم شاتل شیراز و موافقت کردن (چون خیلی در کامپیوتر مهارت داشتم ) و حقوقش هم 450 ثابت بود فک کنم .. روی هر نصبی هم یه پولی بهت می دادند .
اما باید بری مستقیم صحبت کنی .. به اینکه چه رشته ای می خوان رو کاغذ اکتفا نباید کرد .. باید کار بلد باشی

موفق باشید

بالا