• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار با Persits AspEmail

mpst

Registered User
لایک‌ها
0

من چطور میتونم با کامپوننت AspEmail شرکت Persits کار کنم !

من این کامپوننت رو نصب کردم اما هنگامی که می خوام باهاش میل ارسال کنم اررور میده ، مثلآ میگه Error occurred: Host not found.اینم بگم من هاست SMTP رو smtp.mahdi.com قرار دادم ! (Mahdi اسم کامپیوترمه)

اصلآ میشه با این کامپوننت تو لوکال هاست میل ارسال کرد ؟ اگه میشه چجوری ؟

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد لوکال هاست شما باید شرایطی مثل سرور را راه اندازی کنی یعنی یک میل سرور داشته باشی الان من رو کامپیوتر خودم یک Mdeamon دارم که شده میل سرور کامپیوتر من و من هم با استفاده از آن کار میکنم . این اشتباهه که شما اسم کامپیوتر دات کام رو SMTP کردی همچین آدرسی چون نیست ارور Host Not Found می یاد . در چند پست قبلی دوستی در مورد ارسال ایمیل html توضیح خواسته بود که من در آنجا یک توضیح کامل در مورد نصب Mdeamon و راه اندازی و استفاده از آن بر روی لوکال هاست دادم . توصیه می کنم که Mdeamon رو نصب کنی . آن موقع خودت متوجه میشی که آدرس SMTP را چی باید بدی . ولی در حالت کلی روی لوکال هاست من میزنم 127.0.0.1 کار میکنه ولی برای شما کار نمیکنه چون همچین چیزی هم وجود نداره که بعد از نصب Mdeamon بوجود می آد .

سوال داشتی مطرح کن اگه بلد بودم جواب میدم

پست در مورد ارسال ایمیل html و جواب پنجم مربوط به روند کار که بدرد شما هم میخوره :
http://forum.persiantools.com/t58465.html

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
mpst جان اون دات کام رو از کجا اوردی اونقت ؟ همنطوری که mehdivk هم گفت باید IP بدی تا بتونی میل ارسال کنی . اول باید وقتی به اینترنت یا شبکه وصل میشی IP خودت رو بدونی البته وقتی به هیج جا وصل نیستی IP پیش فرض 127.0.0.1 اه .

در آخر باید بدونی که متاسفانه (یا خوشبختانه ! ) اکثر ISP ها مخصوصا توی ایران این امکان رو از شما میگیرن که بخوای به عنوان SMTP سرور روی اینترنت میل بفرستی چون اسپم با این روش زیاد فرستاده میشه و اونا مسئول شناخته میشن .

mpst

Registered User
لایک‌ها
0
منم خودم گیج شده بودم که چرا تو مثالای خود نرم افزار .com گذاشته !!؟

بهر حال به خاطر پاسخ ممنون

MDaemon POP3/SMTP server حالا اینو دانلود کنم ببینم چی میشه .

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
در صورتیکه شما Mdeamon را دانلود کنی + نصب کنی دیگه نیازی به شبکه و اینترنت نیست چون رو لوکال خودت دیگه همه چیز هست میشه مثل یک سرور درست .

چون من هم الان از طریق http://localhost:3000 میتونم لاگین کنم و میل چک کنم و میل بزنم به یکی دیگه رو لوکال هاست هم از Outlook می تونم استفاده کنم . تازه از طریق همین داستان میتونی به ایمیل های واقعی هم ایمیل بزنی چون من این کار را با ایمیل واقعی خودم کردم و جواب داد . لازمه حتما رو کامپیوترت را بنداز.

موفق باشی

بالا