hassanbwa
Registered User
- نوشتهها
- 193
- لایکها
- 22
با سلام خدمت دوستای گلم
راستش اینکه یه مدتیه بیکارم
تو کار کامپیوتر و اینجور چیزا هم هی بلدم
راستش فکر کردم کارت چاپ کنم و خدماتی مثل نصب ویندوز و نرم افزار و ... رو در محل ( منزل) انجام بدم یعنی فقط رو کارت شماره بزارم (موبایل ) و اونجوری کار انجام بدم دیگه هزینه زیادی هم واسه خودم نداره
آخه دانشجو هم هستم و کار تمام وقت شرکت و اینا ووو نمیتونم برم و مغازه هم فعلا سرمایه کافی ندارم
به نظر شما چطوره
ببینم واسه این کار مجوزی چیزی که نمی خواد
کسی تا حالا این کارو کرده آخه تو اینترنت سرچ کردم بیشتر شرکتا این کارا رو تو محل انجام میدن -می خواستم ببینم یهو مشکلی نباشه ...
چون بیشتر شرکتا دفتر و ... و کلا یه جای ثابتی هم دارن به خاطر این میگم...
در ضمن آیا فقط مثلا نصب انواع ویندوز و نرم افزار ها کافیه یا در محل کارهای دیگه ای هم میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا چی؟؟
دمتون گرم لطفا کمکم کنید ...
منتظر راهنماییو نظراتتون هستم
راستش اینکه یه مدتیه بیکارم
تو کار کامپیوتر و اینجور چیزا هم هی بلدم
راستش فکر کردم کارت چاپ کنم و خدماتی مثل نصب ویندوز و نرم افزار و ... رو در محل ( منزل) انجام بدم یعنی فقط رو کارت شماره بزارم (موبایل ) و اونجوری کار انجام بدم دیگه هزینه زیادی هم واسه خودم نداره
آخه دانشجو هم هستم و کار تمام وقت شرکت و اینا ووو نمیتونم برم و مغازه هم فعلا سرمایه کافی ندارم
به نظر شما چطوره
ببینم واسه این کار مجوزی چیزی که نمی خواد
کسی تا حالا این کارو کرده آخه تو اینترنت سرچ کردم بیشتر شرکتا این کارا رو تو محل انجام میدن -می خواستم ببینم یهو مشکلی نباشه ...
چون بیشتر شرکتا دفتر و ... و کلا یه جای ثابتی هم دارن به خاطر این میگم...
در ضمن آیا فقط مثلا نصب انواع ویندوز و نرم افزار ها کافیه یا در محل کارهای دیگه ای هم میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا چی؟؟
دمتون گرم لطفا کمکم کنید ...
منتظر راهنماییو نظراتتون هستم
Last edited: