• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار نو یه نگاه بنداز

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام
تا آخر بخوان بد نیست
من الان حدود 4 ساله تو کار شرط بندی هستم اونم همجورش هر چی شما بگی بلدم تو بعضی از اونام شگرد خاصی دارم خوب این تا این جاش من میخوام یه گروه تشکیل بدم و باهم سرمایه گذاری کنیم و کار کنیم اونایم که بلد نیستن 2 تا 3 ماه یادشون میدم یا اینکه می تونند فقط سرمایه گذاری کنند رو بقیه من می خوام با 1000$ برای اول کار شروع کنم البته برای پول دوستان تا حداکثر ماه اول پس میدیم و با سود کار میکنیم تا تو مرحله بعد به بانک اصلی 1000$ دیگه اضافه کنیم و اینکارو ادامه میدیم تا با پول بانک یه شرکت شرطبندی راه بندازیم .این تا اینجا اینم بگم من هم از فارکس اطلاع دارم و هم از هایپ و ... خودتونم میدونید که اینا پوله درست درمونی به ادام نمیدن یا هایپ جمع میشه یا فارکس انقدر پر ریکس و یا باسرمایه کم نمیشه کار کرد ولی ما تا ماه اول که پوله همه رو ندادیم رو چیزایهای که بالایی 90% از برد اونامطئن نیستیم سرمایه نمیذاریم منظوروم اونایی که کار کردن میفهمند اگه خواستید بگید مثال بزنم تا قشنگ بگرید. میدونم سوالا تون زیاد شد من چند تا از اونا رو که بنظرم میرسه میگم بفیه رو هم بپرسید جواب میدم.
1.آیا شما خودتون به نتیجه رسید و پولی بدست آوردید؟
بله من الان 2 ساله که دارم خوب پول در میارم به طور میانگین
2.چرا میخواهید با ما شریک شیدمگه دیونید؟
نه . به چند دلیل
1.با این کار با چند نفر که مثل خودم حرفه ای هستند آشنا میشم و یا خود شما حرفهای میشد و این جوری پولی که بدست می ارم چند برابر میشه و هم برای آخر که میخوایم شرکت بزنیم بهتره
2.امکان من نتونم کار کنم مسافرت و از این قبیل ولی این طوری همیشه من پولمو در میارم
3.پولی که باهاش کار میکنیم چند برابر میشه
اگه بازم میخواید میگم چرا
3.چه جوری تقسیم میشه؟
هر کسی که کار کنه 20% برمیداره و بقیه ام بندازه که پول گذاشتن بر میدارند
اگه بازم سوالی بود من جواب میدم .
تو یاهو هم هستم ای دیم که هست

Last edited:

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
من برای اولین نفر 100$ میزارم .
هرکس پول بزاره اضافه میکنم.
900$ میخوایم

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
من برای اولین نفر 100$ میزارم .
هرکس پول بزاره اضافه میکنم.
900$ میخوایم

حاج آقا من پوكر 5 كارتي خوب بلدم يعني تقريبا حرفه ام اما كو پول!!!!!
ميخواي روم 900 دلار سرمايه گذاري كن :D:D

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
حاج آقا من پوكر 5 كارتي خوب بلدم يعني تقريبا حرفه ام اما كو پول!!!!!
ميخواي روم 900 دلار سرمايه گذاري كن :D:D

اولا کی گفت شما 900 بذاره هرکس میتونه 50 یا 100 بذاره نه بیشتر که تعداد زیاد بشه
دوما من بازی شما رو ندیدم ولی اگه انقدر خوبه بیا تو گروه میخوام یه تیم از ایران تو مسابقات بدم ولی فقط هولدم هست
سوما من انقدر تاونایی دارم چه تو پوکر چه تو sportbettin و چه تو تخته و... ودارم به اندازه کافی کار میکنم مقصود چیزه دیگه است اگه خوب خونده باشی میفهمید قصدم جیه

Last edited:

پتان

Registered User
لایک‌ها
66

omid_safari

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من چندماهی هست که پوکر آنلاین بازی میکنم. البته نه با پول واقعی چون شرایطش رو ندارم و شاید هم برام زود باشه.
میدونم هنوز حرفه ای نشدم ولی بازیم بد نیست
www.vcpoker.com
سایتهای دیگه رو ایران مشکل دارن.

Last edited:
بالا