• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار نکردن دکمه Home آیپد۱

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
درود به دوستان خوبم
دوستان من امروز متوجه شدم دکمه ی هوم(HOME)آیپدم مشکل پیدا کرده یعنی یا کار نمیکنه یا باید کلی فشار بدین تا کار کنه...حالا باید چیکار کنم؟
iOS 5.1.1 نصب هست...کسی جایی رو میشناسه که وارد و قابل اعتماد باشه برای تعویض؟هزینش چقدر میشه؟کسی راهی بلده خودم درستش کنم؟
دوستان ممنون از توجهتون

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
ممکنه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری باشه (که به جز اینا مگه چیز دیگه ای میشه ؟؟ :D )
این روشایی که میگمو به تر تیب انجام بده ببین کدوم جواب میده
1 - کالیبره کن : برو تو برنامه آبو هوا یا ساعت یا یه برنامه سیستمی که از اول رو ایپدت بوده بعد دکمه پاورو نگه دار تا slide to power off بیاد بعد ول کن و دکمه هوم رو 10 15 ثانیه دگه دار تا بیاد بیرون از او قسمت
2 3 بار این کارو بکن ایشالا که جواب میده اگه نشد کار دومی که الان میگو انجام بده .... فعلا برو این کارو انجام بده .......

2- احتمال داره انقدر محکم فشار میدادی که برد دکمه هومت جابجا شده ، کابل یو اس بی رو وصل کن به ایپد فقط کابل 30پین منظورمه و نیازی نیست به کامپبوتر وصلش کنی و همونطور که ایپدو گرفتی دستت اون قسمتی از کابل که رفته تو ایپدتو فشار بده رو به پایین چندبار اینکارو بکن تا فشار بیاد به برد دکمه هومت بلکه درست بشه بازم اگه نشد روش سه رو با دقت بیشتر انجام بده

3- ممکنه دکمه هومت کثیف شده باشه، ایپدو خاموش کن و الکل ایزوپروپیل 99 درصدی تهیه کن و چند قطره (2 .3 قطره) فقط بریز رو درز دکمه هوم بعد هی دکمه هومو پشت سر هم فشارش بده 15 . 20 بار کافیه بعد ولش کن دیگه بعد 15 دقیقه ایپدو روشن کن ببین اوکی شده یا نه

اگه نشده بود بیخیالش شو و تعمیر اینا نکن از دکمه هوم نرم افزاری استفاده کن و بیخیال تعمیر شو

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان کالیبره کردم تملم و کمال جواب داد
ممنون از راهنماییتون

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
بعد از کالیبراسیون هم بعد از مدتی مشکل پیدا می کنه ... من 35 تومن دادم عوض کردم به کل

MEGATRON0X

Registered User
لایک‌ها
34
ایپاد منم همینجوری شده بود...البته با این تفاوت که بجای دکمه home دکمه های ولووم کار نمیکردن.
با استفاده از روش سوم مشکل رفع شد.

بالا