• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار کردن با سیستم کلیکی خوبه یا همکاری در فروش ؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام من یه بلاگ دارم روزی 2000 الی 3000 بازدید داره فعلا

سیستم کلیکی اینها را امتحان می کنم :

زر کلیک : روزی 2 کلیک ثبت میشه

ادز سنتر : روزی 2 الی 5

اما همکاری در فروش : به نظر من فقط سودش برای صاحب سیستمه
وقتی روی آمار کلیک سیستم نگاه کلیک خوبی داره ولی دریغ از خرید

سیستم همکاری در فروش : ایران امیر خان - برمودا - اکسین اذز

دوستان اگه راهی روشی راهنمائی چیزی دارند دریغ نفرمایند. باتشکر

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
كليكي بهتره . (پيشنهاد : ادزسنتر24)
همكاري در فروش همونطور كه گفتي كليك ميشه ولي دريغ از 1 خريد !

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
آخه کلیکی هم کلیکی قدیم زر کلیک با بازدید 3000 روزی 30 تا می زد ادز سنتر هم همینطور الان اخه روزی 2 :blink: فقط

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
چجوری با این همه بازدید کلیکش اینقدر کمه؟

شاید تبلیغات رو خوب نمیچینی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من به شخصه همكاري در فروش رو به كليكي ترجيح ميدم

البته بستگي به موضوع بلاگت هم داره

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
همکاری در فروش که فایده نداره :) با 5000 تا بازدید ip روزانه حدود 300 تا 400 تا کلیک ثبت میشه ولی دریغ از یک خرید !! و کلا مفت مفت داریم برای همکاری در فروش تبلیغ می کنیم :دی

نهایتش هم 70 یا 50 هزارتومن در ماه پورسانت برات ثبت میشه که یک ماه هم طول میکشه تا این پول رو بگیری چون سفارش ها یک ماهی در وضعیت های مختلف ... ارسال شده ! منتظر وصول .. فلان فلان سرکار میزارنت تا پول رو بهت بدهند ...

تجربه من از دو تا سیستم همکاری در فروش همین بوده :)

کلیکی را هم جدیدا امتحان نکردم :) حالا تست میکنم کلیکی رو میگم قیما که کلیکی هم یه اب باریکه بود چیز بدرد بخوری توش نبود....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
همکاری در فروش که فایده نداره :) با 5000 تا بازدید ip روزانه حدود 300 تا 400 تا کلیک ثبت میشه ولی دریغ از یک خرید !! و کلا مفت مفت داریم برای همکاری در فروش تبلیغ می کنیم :دی

نهایتش هم 70 یا 50 هزارتومن در ماه پورسانت برات ثبت میشه که یک ماه هم طول میکشه تا این پول رو بگیری چون سفارش ها یک ماهی در وضعیت های مختلف ... ارسال شده ! منتظر وصول .. فلان فلان سرکار میزارنت تا پول رو بهت بدهند ...

تجربه من از دو تا سیستم همکاری در فروش همین بوده :)

کلیکی را هم جدیدا امتحان نکردم :) حالا تست میکنم کلیکی رو میگم قیما که کلیکی هم یه اب باریکه بود چیز بدرد بخوری توش نبود....
باید با فروشگاهی کار کنی که محصولات پرفروش داشته باشه. مگه میشه با 300-400 کلیک هیچی خرید نشه؟

ضمنا من خودم منتظر وصول نمیشم. هرچی سفارش ثبت شده باشه پورسانتشو میدم به همکارام. بعدا اگر هرکدومش برگشت خورد کسر میکنم از حساب بعدیش. نمیدونم جای دیگه ای هم این کارو میکنن یا نه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام من یه بلاگ دارم روزی 2000 الی 3000 بازدید داره فعلا

سیستم کلیکی اینها را امتحان می کنم :

زر کلیک : روزی 2 کلیک ثبت میشه

ادز سنتر : روزی 2 الی 5

اما همکاری در فروش : به نظر من فقط سودش برای صاحب سیستمه
وقتی روی آمار کلیک سیستم نگاه کلیک خوبی داره ولی دریغ از خرید

سیستم همکاری در فروش : ایران امیر خان - برمودا - اکسین اذز

دوستان اگه راهی روشی راهنمائی چیزی دارند دریغ نفرمایند. باتشکر

توصیه من استفاده هم زمان از دو مدل سیستمه . چون گاهی کلیک ها منجر به خرید میشه و خیلی اوقات هم نمیشه . اینجوری شما شانس این رو داری که گاهی جنسی بفروشین و پورسانتشو بگیرید . در کنارش روزانه چند کلیک هم بگیرید که درآمد ثابتی داشته باشید

آخه کلیکی هم کلیکی قدیم زر کلیک با بازدید 3000 روزی 30 تا می زد ادز سنتر هم همینطور الان اخه روزی 2 :blink: فقط

مگه میشه دو کلیک برای 3000 بازدید روزانه ؟ :blink:

ایدیتون رو بدین ( نام کاربری تو ادزسنتر ) تا برم چک کنم ببینم ماجرای سایت شما چیه . یکی از چیزایی که توی ادزسنتر بهش افتخار می کنیم اینه که دزدی و کم شماری انجام نمیدیم بهیچ وجه و حتی اگر یه کلیک هم بشه براتون ثبت میشه . البته قاعدتا می دونید که مثل همه ی سیستم ها کلیک های تکراری یک آیپی ( تا 24 ساعت ) و کلیک های آیپی های خارج از کشور محاسبه نمیشه .

اما دیگه 3000 بازدید سایت شما یعنی مثلا اگر 3بنر هم گذاشته باشید باید 9000 نمایش بنر داده بشه . و دو کلیک یعنی یک کلیک در ازای هر 4500 نمایش !!!!!!!! حق دارید تعجب کنید . واقعا برای خود من هم قابل قبول نیست .

مثلا الان سایت های پربازدید خوبی داریم . اما دو تا که بهترن و هر روز باهم رقابت دارن روزی 250 تا 350 کلیک میگیرن . حداقل یکی از این دو سایت رو خبر دارم که وب مسترش مال همین بچه های پرشین تولزه .

با معیار کلیک شما ، هر کدوم از این دو ستایت باید روزانه 1/200/000 تا 1/600/000 نمایش بنر داشته باشند !! که مطمئنم اینجوری نیست چون کل سیستم با دو هزار تا عضو ، روزانه دو ونیم تا سه میلیون نمایش داره فعلا . ;)

حالا آیدیتون رو اگه بدین شخصا میرم بررسی کنم ببینم ماجرای این سایت شما چیه .

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
همکاری در فروش که فایده نداره :) با 5000 تا بازدید ip روزانه حدود 300 تا 400 تا کلیک ثبت میشه ولی دریغ از یک خرید !!

باید با فروشگاهی کار کنی که محصولات پرفروش داشته باشه. مگه میشه با 300-400 کلیک هیچی خرید نشه؟

دقیقا 300 تا 400 کلیک باید ( با آمار یک درصد خرید ) 3 یا 4 فروش داشته باشید .

البته برای محصولات خوب و پرفروش و خوش قیمت ف خود ما سابقه تا 8 درصد فروش هم داشتیم که برای این آمار شما میشه 28 تا 32 فروش روزانه . البته همون آمار اول بهتره ، آمار دوم شرایط خیلی خاصه اونم مال دو سال پیش که امار فروش عالی بود . رقیب تبلیغ تو گوگل هم نداشتیم . دی:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دقیقا 300 تا 400 کلیک باید ( با آمار یک درصد خرید ) 3 یا 4 فروش داشته باشید .

البته برای محصولات خوب و پرفروش و خوش قیمت ف خود ما سابقه تا 8 درصد فروش هم داشتیم که برای این آمار شما میشه 28 تا 32 فروش روزانه . البته همون آمار اول بهتره ، آمار دوم شرایط خیلی خاصه اونم مال دو سال پیش که امار فروش عالی بود . رقیب تبلیغ تو گوگل هم نداشتیم . دی:
این امار سیستم همکاری در فروش:

طی 15 روز هیچ خریدی ثبت نشده ! البته این امار برای 15 روز گذشته هست و قبل از این کلیک های بیشتری هم چون بنر های بیشتر فعال بودن ثبت میشده ولی من بنر های را کم کم از سایتم برداشتم با این حال امار نزدیک 300 کلیک هیچ خریدی می بینید ثبت نشده !!! و در سایت همکاری در فروش دیگری هم وضعیت همین هست یعنی ماهی نهایت 50 تا 70 تومن که ارزش نداره ....

نکته دیگه اینکه وضعیت پرداخت سفارش ها هم نوعی گروگانگیری :دی در سیستم همکاری در فروش هست ، پورسانت سفارش ها نزدیک یک ماه بعد پرداخت میشه ! و تجربه ای که اخیرا داشتم این بود که امروز مثلا پرداخت پورسانت را میخوان انجام بدهند اگر شما 30 تومان پورسانت دارید امروز پرداخت می کنند ولی مثلا 20 تومن پورسانت ها در وضعیت توزیع شده میزارن تا پورسانتش را این ماه بهتون ندن ! پورسانت این ماه که پرداخت شد فرداش می بینید همه سفارش های توزیع شده به وضعیت وصول شده تغییر پیدا می کنند و شما به امید مثلا 20 تومنی که باید بهت میدادن می مونی توی سیستم تا ماه بعدی ... و این داستان مرتب تکرار میشه :)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
علت اینکه بچه ها فروش نمی کنید چند فاکتور است
1- بنر های شما تصادفی در سایت نمایش داده میشه!!!
2-مرتبط با سایتتان محصول قرار نمیدهید!
3- به گوگل تبلیغ نمیدهید
4- مشاوئره نمیکنید

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
علت اینکه بچه ها فروش نمی کنید چند فاکتور است
1- بنر های شما تصادفی در سایت نمایش داده میشه!!!
2-مرتبط با سایتتان محصول قرار نمیدهید!
3- به گوگل تبلیغ نمیدهید
4- مشاوئره نمیکنید
ببخشید صرفا نظر شخصیم را میگم :) قصد مخالفت با سیستم های همکاری در فروش را ندارم و خودم هم سیستم کلیکی ندارم و ...

کلا موضوع الان این هست:

امار بالا را دیدی شما ؟ (اسم سیستم را ننوشتم چون یکی از کاربران همینجا هست) الان این 4موردی که گفتید مشکل نیستند مشکل خود سیستم همکاری در فروش هست که نه سفارشی توش ثبت میشه نه درامد 50 یا 70 تومنی که میده قابل قبول هست ... ان قضیه گروگانگیری پورسانت هم که دیگه جای خودش ...

یا مثال سیستم دیگه:

سفارشات معلق : 22,050 ریال
سفارشات ارسالی : 626,900 ریال
سفارشات وصولی : 0 ریال
اولین سفارش ثبت شده که هنوز وصول نشده : 1390/01/30 - 18:31

مثالی از همان مواردی که قبلا بالاتر گفتم ...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ببخشید صرفا نظر شخصیم را میگم :) قصد مخالفت با سیستم های همکاری در فروش را ندارم و خودم هم سیستم کلیکی ندارم و ...

امار بالا را دیدی شما ؟ (اسم سیستم را ننوشتم چون یکی از کاربران همینجا هست) الان این 4موردی که گفتید مشکل نیستند مشکل خود سیستم همکاری در فروش هست که نه سفارشی توش ثبت میشه نه درامد 50 یا 70 تومنی که میده قابل قبول هست ... ان قضیه گروگانگیری پورسانت هم که دیگه جای خودش ...

مثالی از همان مواردی که قبلا بالاتر گفتم ...

الان سایت اسکار 24 روزانه یک میلیون تومان از طرف ما پورسانت دارند. پس ایشان چه طوری اینکارو میکنند؟ اگر مشکل باشه پس برای همه این مشکل است. مشکل اینکه در امد کسب نمیکنید بالا گفتم. اگر سه مورد بالا رو رعایت کنید اگر ماهانه یک میلیون تومان دریافتی نداشتید اون وقت حق با شماست.
میزان تاثیر پذیری
1- بازدید بالا 10 درصد
2-بنر مرتبط با سایت 40 درصد
3- تبلیغ در گوگل 99 درصد
4-مشاوره 50 درصد میتونه بازدهی داشته باشه

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
نوشته ای از iranamir
الان سایت اسکار 24 روزانه یک میلیون تومان از طرف ما پورسانت دارند.
سایت اسکار 24 رو لطف می کنید آدرسش رو بدید؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
الان سایت اسکار 24 روزانه یک میلیون تومان از طرف ما پورسانت دارند. پس ایشان چه طوری اینکارو میکنند؟ اگر مشکل باشه پس برای همه این مشکل است. مشکل اینکه در امد کسب نمیکنید بالا گفتم. اگر سه مورد بالا رو رعایت کنید اگر ماهانه یک میلیون تومان دریافتی نداشتید اون وقت حق با شماست.
میزان تاثیر پذیری
1- بازدید بالا 10 درصد
3- تبلیغ در گوگل 99 درصد
ولا چی بگم :) بارها با دلیل و آمار گلایه کردم که چرا هیچ سفارشی ثبت نمیشه همین حرف را زدید و یک اسم سایت گفتید که 500 تومن درامد داره امروز یکی دیگه را میگید یک میلیون :) عزیزم این فقط من نیستم که بقیه هم اگر بالاتر بخوانی همین حرف را زدند ...

یک سئوالی هم برام پیش امده :) کلا از تجربه شما استفاده کنم اگر ما در گوگل هزینه کنیم برای تبلیغ نقش سایت های پربازدیدمون چی هست ؟ خب هرکسی میتونه بدون داشتن سایت یه دامنه روی سیستم شما پارک کنه و تو گوگل هزینه کنه ...

- بازدید بالا 10 درصد
3- تبلیغ در گوگل 99 درصد

از مشاوره شما هم استفاده کردم تعداد کلیک ها بیشتر شدند ولی از سفارش خبری نبود :)

در کل ممنون از توضیحاتتان.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
لینک سایت رو لطف میکنید؟
تا بررسی کنیم
:blush:

بله بفرمایید
(ادیت شد) به شما پ.خ میکنم
البته ایشان چندین سایت پر بازدید دیگر هم دارند که به من نگفتند و اینکه سایت پیام سرا فقط تبلیغات ایشان را میگذارند
البته این اسکار 24 همش محصولات ما نیست طبیعتا همین فروش را ایشان از سایتهای دیگر دارند.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ولا چی بگم :) بارها با دلیل و آمار گلایه کردم که چرا هیچ سفارشی ثبت نمیشه همین حرف را زدید و یک اسم سایت گفتید که 500 تومن درامد داره امروز یکی دیگه را میگید یک میلیون :) عزیزم این فقط من نیستم که بقیه هم اگر بالاتر بخوانی همین حرف را زدند ...

یک سئوالی هم برام پیش امده :) کلا از تجربه شما استفاده کنم اگر ما در گوگل هزینه کنیم برای تبلیغ نقش سایت های پربازدیدمون چی هست ؟ خب هرکسی میتونه بدون داشتن سایت یه دامنه روی سیستم شما پارک کنه و تو گوگل هزینه کنه ...

از مشاوره شما هم استفاده کردم تعداد کلیک ها بیشتر شدند ولی از سفارش خبری نبود :)

از یکی از یوزرهای ما که تبلیغات گوگل دادند به نام
mohsen_khan
شما پنلشان را قبل از تبلیغ و بعد از تبلیغ را نگاه کنید(از او بخواهید به شما بده) موقعی که ادز ایشان شروع شد فقط در دو روز اول 250 هزار تومان فروختند و میزان شارژ کم شده گوگلی آن فقط 10 هزار تومان بود.
1100درهم شارژ شده و از این مقدار 100 درهم رفته 1000 درهم دیگر دارند.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ولا چی بگم :)

سایتت را به من بده دوباره نگاه کنم

1000 امین پست من در پرشین تولز:دی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
لینک اسکار 24 رو میدی؟

بالا