می خوام به صورت سرمایه گذاری یا راه اندازی کسب و کار و گذاشتن شخصی برای مدیریت باشهتوانایی ها و علایق تون رو بفرمایید.
با توجه به اونها پیشنهاد بشه.
اگه خودتون امکان انجامشو داشتید براتون پیشنهاد خوبی داشتممی خوام به صورت سرمایه گذاری یا راه اندازی کسب و کار و گذاشتن شخصی برای مدیریت باشه
بنده خودم فرصت انجام فعالیت ندارم
با این مبلغ بهترین کار پیشنهادی چی هست که پیگیری کنم...
مرسی داداش گلمسرمایه گذاری روی ارز هایی مثل بیت کوین شایدم یورو یا دلار
ایجاد یک وبسایت تبلیغاتی مثلا پاپ آپ و هزینه برای معروف شدن و جا افتادن اون
خرید و فروش ماشین (از پراید میتونید شروع کنید و سرمایه تون رو افزایش بدید)
پیشنهاد میکنم روش کار با بورس رو اگر نمیدونید، یاد بگیرید. چون سود زیادی میتونید ازش بدست بیارید.
البته ناگفته نماند تغییرات بورس ایران مثل بازارهای جهانی نیست و قیمت سهام ها اکثرا توسط یه عده کله گنده و سودجو بالا و پایین میشه.
اما نسبتا خوبه.
پیشنهادتون چیه دوست من؟اگه خودتون امکان انجامشو داشتید براتون پیشنهاد خوبی داشتم
در شرکتای تازه تاسیس که بنیه خوبی برای پیشرفت دارن سرمایه گذاری کنید و سهام بخرید که از اعضای هیئت مدیره بشیدمی خوام به صورت سرمایه گذاری یا راه اندازی کسب و کار و گذاشتن شخصی برای مدیریت باشه
بنده خودم فرصت انجام فعالیت ندارم
با این مبلغ بهترین کار پیشنهادی چی هست که پیگیری کنم...
شرکتهای تازه تاسیسی که البته خواهان جذب سرمایه و شریک باشن را کجا میشه پیدا کرد؟!در شرکتای تازه تاسیس که بنیه خوبی برای پیشرفت دارن سرمایه گذاری کنید و سهام بخرید که از اعضای هیئت مدیره بشید
این شرکتا معمولا وقتی تازه شروع میکنن با 30-40 میلیون حدااقل بهتون 10 و حداکثر 20 درصد سهام میدن و چون اینا تازه تاسیس هستن و بنیه خوبی دارن کمتر از چند ماه سرمایه شما میره رو به افزایش بنظر من که عالیه ب شخصه راضیم
پیدا کردنشون سخت نیستشرکتهای تازه تاسیسی که البته خواهان جذب سرمایه و شریک باشن را کجا میشه پیدا کرد؟!
گزینه خوبی به نظر میرسه پیشنهاد شما ولی عملی کردنش راحت به نظر نمیاد!
از جمله اینکه بعد از پیدا کردن شرکت چطور میشه از شراکت سالم و سود دهی و ... مطمئن شد؟
شما تجربه ای داری تو این زمینه؟
اولا اسم شما سهام داره پس شریک واژه خوبی نیستلطفا بگید چطور پیدا کنم؟! من راستش راهش را نمیدونم!
بعد هم اینکه میگید ماه به ماه سود را برداشت کنم، توی شراکت واقعی و شرکت داری لزوما ماه به ماه که سود در کار نیست، بانک که نیست! شاید اصلا شرکت ضرر بده یا اصلا سود را معمولا سالانه حساب میکنند!
شما اگه منظورت واقعا شراکته که باید بری توی دل کار و با سود و ضرر و فعالیت شرکت همراه بشی!
اره حسابی بررسی کنیدممنونم، باید بیشتر بررسی کنم.
ولی باز هم نگفتید چطوری پیدا کنم؟!
تناژ بالا صحیح میباشددوستان گرانقدر 2 تا موقعیت برای کسب درآمد پیدا شده
دوستانی که تو هر کدوم میتونن فعال باشن و مشتری پیدا کنن درصد خیلی خوبی براشون داره
1- فروش معدن طلا
فقط لازمه مشتری پیدا کنید مشتری شما میره پا قرار داد و کار تموم شد یه پول خیلی زیادی سود شما میشه
2- فروش سنگ ها معدنی , برش نخورده
این سنگ ها به صورت توناژ بالا و کوپ هستن
سنگ ها تراورتن , مرمر و مرمریت , گرانیت هستن
فروش در توناژ ها بسیار بالا سود خیلی خیلی زیادی برای شما داره
برای اطلاعات بیشتر درباره هر کدوم از این موقعیت ها شغلی
عکس ها هر کدوم و صحبت سر قیمت هر کدوم و سود شما , لطفا شماره تماس و آیدی تلگرام خودتونو برام پخ کنید
هیچ هزینه ای هم نداره