• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاشت فلفل

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526

عکس پایان کار
i127165_2.jpg
خو اول دونه لازم داریم :ی خو از کجا بیاریم کاری نداره از تو یه فلفل دیگه :ی
i127164_1.jpg
خو خو دونه ها رو خارج کردیم باید حالا کاشتشون تو خاک :D خو یه نکته توجه کنید این دونه ها تو عمق 2 سانتی باشه
i127166_3.jpg
حالا بعد چند وقت که بگزر گلدونتو ایجوری میشه
i127167_4.jpg
دیگه اینا با هم نمیسازم :( دوا میشه همش :( باید جداشون کنیم از هم :ی بندازیمشون تو گلدون های جدا جدا ایجوری
i127168_5.jpg
بعدش دیه باید بشون اب بدی وایسی گند شن هفته یه وعده اب بدی بشون :ی
بعدش نشانه های اولی که خیلی خوشکل هم هستن نمایان میشه
i127169_6.jpg
i127170_7.jpg
بعد
i127171_8.jpg
بعد تر
i127165_2.jpg

همین :ی

پ.ن1: دسته دسته من نیست :ی
پ.ن2:جنبه زیبایی مهم نه تامین غذایی :ی

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
آقا دمای هوا برا نگهداری حدودا چند درجه باشه؟شهر ما کوهستانی و سرده

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چه فصلی باید بکاریم؟ الان میشه؟
من یوخورده فلفل خریدم یک هفته ست تو یخچالن. میشه الان دونه هاشو خارج کنم و بکارم؟ (از بابت سرمای یخچال عرض میکنم که دوشواری برا بذرهاش پیش میاد یا نه)
بعد از اینکه دونه ها رو خارج کردیم باید فوری بکاریم یا باید اول بذاریم خشک بشه؟ آخه بذر کارخونه ایش خشکه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
منم پایم بکارم
لطف کنین به سوالات دوستان پاسخ بدین در خصوص شرایط نگهداری تا دست به کار شیم
بعد اینکه میگین با هم نمیسازن ماجراش چیه ؟؟

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چه فصلی باید بکاریم؟ الان میشه؟
من یوخورده فلفل خریدم یک هفته ست تو یخچالن. میشه الان دونه هاشو خارج کنم و بکارم؟ (از بابت سرمای یخچال عرض میکنم که دوشواری برا بذرهاش پیش میاد یا نه)
بعد از اینکه دونه ها رو خارج کردیم باید فوری بکاریم یا باید اول بذاریم خشک بشه؟ آخه بذر کارخونه ایش خشکه

برای بذر گیری اول باید بگذارید فلفل کامل خشک بشه بعد دانه ها را خارج کنید وبکارید.

من تابستان کاشتم رشد خوبی داشت همچنین محصول بسیار عالی هفته ای یک بار برداشت میکردن و تا هفته بعد محصول رشد کرده بود و آماذه برداشت بود.
محل کشت آفتابگیر بود از ساعت 8 صبح تا 5 بعدازظهر آفتاب داشت و من هفته ای 2 بار آب می دادم.

eole

Registered User
لایک‌ها
132
یه فصل دیگه ی مناسب کاشت هم اردیبهشت هست
البته بسته به نوع فلفلتون که تزیینی (فلفل نقلی خپل کوتوله های قرمز و زرد) باشه یا خوراکی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
برای بذر گیری اول باید بگذارید فلفل کامل خشک بشه بعد دانه ها را خارج کنید وبکارید.

من تابستان کاشتم رشد خوبی داشت همچنین محصول بسیار عالی هفته ای یک بار برداشت میکردن و تا هفته بعد محصول رشد کرده بود و آماذه برداشت بود.
محل کشت آفتابگیر بود از ساعت 8 صبح تا 5 بعدازظهر آفتاب داشت و من هفته ای 2 بار آب می دادم.
ممنون
من همون موقع که سئوالمو پرسیدم (یکی دو ماه پیش) گذاشتم خشک شد، خود فلفل رو پودرش کردم حالشو بردم :D ، دونه هاشو کاشتم ولی سبز نشد. پس دلیلش همین نامناسب بودنِ فصل بوده. اوکی. توی فصل گرم دوباره میکارم
فقط یه سئوال. مگه پودر فلفل سیاه که از مغازه ها میخریم، از خشک کردن و پودر کردن همین فلفلهای سبز
collapse_40b_collapsed.png
بدست نمیاد؟ من که خشک و پودرش کردم رنگش همچنان سبز باقی موند و سیاه نشد. آیا اونا از نوع دیگه ای از فلفل استفاده میکنن؟

attachment-85257d1321638166-i127171_8.jpg

یه فصل دیگه ی مناسب کاشت هم اردیبهشت هست
البته بسته به نوع فلفلتون که تزیینی (فلفل نقلی خپل کوتوله های قرمز و زرد) باشه یا خوراکی
مرسی. پس کلاً باید توی فصل نسبتاً گرم کاشته بشه. اواسط بهار ، تا تابستون. اوکی

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
من عاشق کشاورزی هستم و هرسال میکارم ولی محصول خوبی برداشت نمی کنم نمی دونم علتش کجاست دوست عزیز اگه منو راهنمایی کنی امسال یه محصول خوب تولید کنم ممنون میشم منتظرم که جوابم رو بدی مرسی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من عاشق کشاورزی هستم و هرسال میکارم ولی محصول خوبی برداشت نمی کنم نمی دونم علتش کجاست دوست عزیز اگه منو راهنمایی کنی امسال یه محصول خوب تولید کنم ممنون میشم منتظرم که جوابم رو بدی مرسی
اگر مشکلی نیس تا ایشون میاد من یه سری چیزایی که به ذهنم میرسه بگم

شاید آفتاب زیاد به خاکِ اون قسمتی که کشت میکنی نمیتابه. اونجور که از صحبتای ahora_us فمیدم فلفل نیاز به نورِ زیاد داره

شاید خاکتون از نظر مواد معدنی غنی نیس. هر کودی دم دستت بود بزن قاتی خاک :D کود آهن مثلاً. بعضی وقتا هم که شهرداری توی پارکا کود حیوونی میریزه واسه گلها و درختا، میتونی شبش بری یخورده جمع کنی ببری بریزی توی باغچه تون
5yjbztv.gif

یا اصن میتونی از این خاکهای آماده که توی گلفروشیها میفروشن استفاده کنی. فک کنم اونا بهتر باشه
47b20s0.gif

ببینیم نظر ahora_us عزیز و بقیه ی دوستان چیه

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
ممنون

فقط یه سئوال. مگه پودر فلفل سیاه که از مغازه ها میخریم، از خشک کردن و پودر کردن همین فلفلهای سبز
collapse_40b_collapsed.png
بدست نمیاد؟ من که خشک و پودرش کردم رنگش همچنان سبز باقی موند و سیاه نشد. آیا اونا از نوع دیگه ای از فلفل استفاده میکنن؟
نه پودر فلفل سیاه از گیاه دیگه ای بدست میاد.:)

بالا