• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کالری و طرز تهیه زولبیا بامیه با تصویر به روش قنادی بازاری بدون نشاسته و ماست رژیمی

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه زولبیا


طرز تهیه زولبیا و بامیه که محبوب‌ترین شیرینی ماه رمضان در ایران هستند . با درست کردن زولبیا بامیه خانگی می توانید میزان قند و شیرینی آن را بسته به ذائقه‌ خودتان کم یا زیاد کنید. زولبیا نوعی شیرینی است که معمولاً همراه با بامیه و گوش‌فیل به فروش می‌رسد. از مواد اولیه اینگونه شیرینی می‌توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که پس از ترش شدن و به اصطلاح ورآمدن آن را به آرد اضافه می‌کنند. معمولاً در ماه رمضان مصرف زولبیا و بامیه نسبت به دیگر ماه‌های سال بیشتر می‌شود. تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.

مواد لازم برای طرز تهیه زولبیا
نشاسته گل : ۵۰۰ گرم

خامه صبحانه : ۱ قاشق سوپ خوری

ماست ترش : ۵۰۰ گرم

آرد : ۱ قاشق سوپ خوری

زعفران : به مقدار لازم

طرز تهیه زولبیا
ابتدا نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط نمایید.خامه، آرد و زعفران را بیفزایید و مواد را از صافی رد کنید.مواد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید.واد را درون قیف بریزید و در روغن سرخ کنید و در شربت غوطه ور نمایید.



نکاتی که در هنگام درست کردن زولبیا باید بدانید : اگر رشته های زولبیا نازک باشند، نشانه نرسیدن زولبیا است.اگر رشته های زولبیا دارای پف مناسب نبود می‌توانید از یک پینچ جوش شیرین استفاده نمایید.اگر شربت زولبیا داغ باشد باعث خمیر شدن آن می‌شود.اگر رشته های زولبیا از هم جدا شوند، نشانه زیاد ماندن خمیر و یا شل بودن بیش از حد آن است.توجه: اگرچه این خوراکی بسیار طعم خوشایند و شیرینی دارد اما بهتر است به دلیل داشتن شکر در خوردن آن زیاده‌روی نکنیم و دچار مشکلات چاقی بعد از ماه رمضان نشویم. علاوه بر این باید بدانید مصرف این خوراکی به هنگام سحر شما را در طول روز بسیار تشنه خواهد کرد. بنابراین بهتر است زولبیا و بامیه را تنها به هنگام افطار میل کنید.

مواد لازم برای شهد زولبیا
آب : ۱ پیمانه

شکر : ۵۰۰ گرم

جوهر‌لیمو : ۱/۸ قاشق چای‌خوری

زعفران : به مقدار لازم

بادکا : ۱ قاشق سوپ‌خوری



«زولبیا» در اصل «زلیبی یا زلبی» تغییر یافته واژه «صلیبی» می‌باشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره می‌کشیده‌اند ساخته می‌شده. این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته می‌شود.زولبیا’ (در فارسی و عربی) یا جلبی (در فارسی دری و هندی)
 
بالا