• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاملترین بسته ی نرم افزاری اپل آیپد 130 گیگابایت

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بسم الله رحمان الرحيم

پکيج آپديت شد و حجمش به 135 گيگابايت رسيد!

تعداد 1065 نرم افزار به حجم 34 گیگ و 914 بازی به حجم 85 گیگابایت

30 دی وی دی
دوستان تمام اين پکيج توسط بنده تک تک دانلود شده و از هيچ جايي کپي نشده.اين بسته اولين بسته ي ايپد بوده و به مرور زمان بزرگ شده و به اينجا رسيده و هيچ جاي اينترنت نه مثل اين بسته،بلکه حتي با نصف اطلاعات اين بسته هم براي ايپد وجود نـــداره.
تمام برنامه و بازی های این بسته اختصاصی برای ایپد دانلود شده و همه ی برنامه ها توی ایپد فول اسکرین هستن.

تو قسمت برنامه ها.تمام برنامه ها توی کتگوری هایی شبیه به APPSTORE قرار گرفته اند و

اگه شما اگه نـــرم افـــزار يا بازي خاصي مدنظرتون هست ميتونيد بهم پيغام بديد تا چک کنم و حتي در صورت نبود،دانلود و به پکيج اضافه کنم.

تمام برنامه و بازي هايي که در پيکج وجود دارند شامل چند اسکرين شات از محيط بازي يا نـــرم افـــزار و يک پوشه براي اطلاعات نـــرم افـــزار یا بازی به زبان انگليسي هست.مثلا شما وارد پوشه ي بازي BackStab ميشيد.با صحنه ي زير رو به رو ميشيد:
zlvwaktk75onz0bwzcs1.png

پکیج نباید فقط در مورد بازی و نرم افزار باشه.کارهایی جدیدی که انجام دادم:

نقشه:
همونطور که مستحضرید ایپد 3 جی، GPS داخلی داره.تا حالا برای افرادی که توی ایران بودن این چیپست ناکارامد بود و نمیتونستن از نقشه ها استفاده کنن ولی از این به بعد میتونن.نقشه ی شهرهای ایران برای استفاده از GPS رو توی بسته قرار دادم.نقشه ی 36 شهر داخل کشور و 5 شهر خارجی.نکته اینه که بین این نقشه ها فقط 2-3 تاش رو خودم ساختم ولی تمام نقشه ها رو تک تک مجبور شدم واسم ایپد اپتیماز کنم.نقشه ها روی ایپد جیلبریک شده ورزن 4.2.1 به بالا کار میکنه.حالا شاید بپرسید نصب این نقشه ها سخته و نمیشه نصبشون کرد و من هم جواب میدم" آموزش کامل و تصویری نصب این نقشه ها روی ایپد و نرم افزار مورد نیاز جداگانه هم توی بسته قرار دادم.

Comic Books

طبق درخواست هایی که بعضی از دوستان موقع خرید بسته داشتن تصمیم گرفتم که به اپدیت جدید کمیک بوک هم اضافه کنم .فعلا 120 کمیک بوک با حجم کلی 1.9 گیگابایت به بسته اضافه کردم.اموزش کامل و تصویری و نرم افزارهای مورد نیاز برای دیدن کمیک بوک هم قرار دادم

E-BOOKS (کتاب الکترونیکی)

کتاب های الکترونیکی به فرمت EPUB که میتونید با برنامه ی IBOOK توی ایپد بخونید.تعداد کتاب با این فرمت به زبان فارسی بسیار کمه اما من موفق شدم که 200 کتاب فارسی به این فرمت رو یکجا برای شما عزیزان جمع کنم.همچنین 800 کتاب از برترین کتاب ها به زبان انگلیسی هم در بسته قرار داده شده.
اموزش کاملا تصویری استفاده از این کتاب ها در ایپد در بسته قرار داده شده.

IPAD Wallpapers (تصاویر پس زمینه)
حدود 1300 والپیپر مخصوص ایپد به اندازه ی 1024 در 1024 در 24 کتگوری مختلف برای راحتی شما عزیزان چیده شده و شما به راحتی میتونید به بخش مورد علاقه ی خودتون برید و برای دستگاهتون والپیپر انتخاب کنید.

Audio Books ( کتاب صوتی)
بیش از 100 کتاب صوتی به زبان شیرینی فارسی در بسته قرار داده شده تا شما از شنیدن کتاب ها به زبان مادری لذت ببرید.

(پخش کننده ها)Player

این کار برای اولین بار انجام شده: همانطور که میدونید دستگاه های IOS که شما ایپد هم هست فقط قادر به پخش فرمت MP4 هست و درحالت عادی فرمت های رایج موجود رو پخش نمیکن.حالا برای رفع این مشکل یه سری پلیرهایی ساخته شده که میتونن تمام فرمت های موجود.AVI،MKV و... رو به راحتی فول اچ دی روی ایپد تماشا کنید.من 26 نرم افزار رو برای این کار جداگانه گزاشتم.
همچنین اموزش تصویری کامل استفاده از این پلیرها

توضیحات:
1-تمام نسخه های ایتونز موجوده و دو نسخه ی اخر برای سیستم عامل مکینتاش هم موجوده
2-تمام فیرم ورها رسمی ایپد1 و 2 موجوده.موقع خرید بگید براتون کدوم ها رو بریزم.توی دی وی دی ها 3تا فیرم ور جا میشه.اگه بیشتر میخواید که باید روی دی وی دی جدا بزنم.
لیست فیرم ور های موجود
برای ایپد1:
ورژن های 3.2 ، 4.2.1 ، 4.3 ، 4.3.3 ،4.3.4 و4.3.5 و 5
برای ایپد2 (WIFI)
ورژن های ، 4.3 ، 4.3.3 ،4.3.4 و 4.3.5 و 5
برای ایپد2 (WIFI+3G)
ورژن های ، 4.3 ، 4.3.3 ،4.3.4 و 4.3.5 و 5

دوستان هر ورژنی بیاد بعد از 1 روز به بسته اضافه میشه پس اگه یه ورژن جدیدی اومد و اینجا اپدیت نشد بدونید که تو بسته هست.

قیمت بسته 30 تومن+5 تومن هزینه ی پستی جمعا 35 تومن
قیمت بسته کاملا منصفانست.هر دی وی دی حدود هزار تومن
برای دریافت شماره حساب پیغام خصوصی بدید

این هم ایمیلم اگه کسی خواست میتونه با ایمیل هم مکاتبه کنه

[email protected]

دستگاهتون حتما بابد جیلبریک شده باشه

Last edited:

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
توی نسخه ی اخرین یه دی وی دی بازی دیگه اضافه کردم که شامل فیفا 12 هم میشه

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان قیمت بسته خیلی مناسبه.هر دی وی دی هزار تومن.الان بعد از بسته ی بنده یه بسته ی 40 گیگ رو هر دی وی دی حداقل 1500 تا 2 تومن میفروشن.
بعد تعداد دی وی دی زیاده وزن بسته بالایه واسه همین هزینه پستی هم حدود 5 تومن میشه (پیشتاز)

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
سلام دوست من شما کجایی؟؟؟ نمیشه حضوری بگیرم ازت؟؟؟ حاضرم 5 تومانو به خودت بدم ولی پول پست ندم

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوست من شما کجایی؟؟؟ نمیشه حضوری بگیرم ازت؟؟؟ حاضرم 5 تومانو به خودت بدم ولی پول پست ندم

سلام
بنده شهر رشت هستم اگه رشت هستی بیا حضوری بگیر.

حالا مشکل با اداره پست داری یا مشکل اعتماد داری؟
اگه اعتماده که مشکلی نیست من قبل از این بیشتر از 200 تا از این بسته فروختم.اکثر فروشم هم توی سایت موبایلستان بوده.توی این تاپیک
کاملترین پکیج نرم افزار بازی اپل آیپد(130گیگ اپدیت جدید) - سايت تخصصي موبايل
بعضی از افرادی رو که خرید کردن توی تاپیک نظر دادن میتونی بهشون پیغام بدی و سوال کنی
خودم هم مدیر سابق موبایلستان هستم و میتونی از مدیرهای اونجا در مورد من سوال کنی
اینجا هم جنس فروختم.یه نوت بوک سونی به جناب ssasan و یه ps2 به live barsa فروختم.یه سری چیزای جزیی دیگه هم بود

کار دیگه ای میتونم انجام بدم بهم اطلاع بده

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
بنده شهر رشت هستم اگه رشت هستی بیا حضوری بگیر.

حالا مشکل با اداره پست داری یا مشکل اعتماد داری؟
اگه اعتماده که مشکلی نیست من قبل از این بیشتر از 200 تا از این بسته فروختم.اکثر فروشم هم توی سایت موبایلستان بوده.توی این تاپیک
کاملترین پکیج نرم افزار بازی اپل آیپد(130گیگ اپدیت جدید) - سايت تخصصي موبايل
بعضی از افرادی رو که خرید کردن توی تاپیک نظر دادن میتونی بهشون پیغام بدی و سوال کنی
خودم هم مدیر سابق موبایلستان هستم و میتونی از مدیرهای اونجا در مورد من سوال کنی
اینجا هم جنس فروختم.یه نوت بوک سونی به جناب ssasan و یه ps2 به live barsa فروختم.یه سری چیزای جزیی دیگه هم بود

کار دیگه ای میتونم انجام بدم بهم اطلاع بده
نه دوست من جسارت نکردم شما رو چشم ما جا داری و ما کوچیکتیم اول اینکه تنها زندگی می کنم و اگر خونه نباشم باید برم تا اداره پست و با کلی بدبختی بسترو بگیرم دوم اینکه کلآ زورم میاد به دولت پول بدم:دی

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
نه دوست من جسارت نکردم شما رو چشم ما جا داری و ما کوچیکتیم اول اینکه تنها زندگی می کنم و اگر خونه نباشم باید برم تا اداره پست و با کلی بدبختی بسترو بگیرم دوم اینکه کلآ زورم میاد به دولت پول بدم:دی

اگه امکانش بود میگفت با هواپیما شخصی بسته رو بیارن:p
بهرحال اگه ره حلی پیدا کردی من همینجا هستم
موفق باشی

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
اگه امکانش بود میگفت با هواپیما شخصی بسته رو بیارن:p
بهرحال اگه ره حلی پیدا کردی من همینجا هستم
موفق باشی
رو چشم دوست من می خوام یه موقع باشه که بیکار باشم که بسته میاد بدستم برسه

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بسته ی سری اول دوستان امروز ارسال خواهد شد.دوستانی که شماره حساب گرفتن و میخوان بستشون رو امروز بفرستم سریعتر اقدام کنن

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بسته سری دوم دوستان هم بعد از ظهر ارسال کردم

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
این نرم افزار و بازی ها به آیفون هم میخوره ؟

سلام
این پکیج اختصاصی برای ایپد دریافت شده.البته یه سری نرم افزار ها و بازی ها مشترک هست ولی اگه میخواید فقط برای ایفون/ایپاد تاچ بگیرید بهتره از بسته های دیگه استفاده کنید

این بسته مخصوص ایپده

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بسته های دوستان در حال اماده سازی هست

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
افا شرایط و واسم پخ می کنی؟؟؟ بالاخره ایپد و خریدم.

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
بسته ی جناب hsh988 از این سایت ارسال شد

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
ایتونز نسخه 10.5 برای سیستم عاملی های مکینتاش+ویندوز32بیتی+64 بیتی
سیستم عامل ios5 برای ایپد1+ایپد2 وایفای+ایپد2 وایفای 3جی
به بسته اضافه شدند

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
یک دی وی دی فوق العاده به مجموعه بازی ها اضافه کردم.بازی های توی این دی وی دی واقعا فوق العاده هستن.نصفشون بازیهای گرافیکی و نصفشون هم سرگرم کننده و عالی.

اون دو تا بازی هم که بولد کردم با موتور آنریل ساخته شده

Dark Meadow
Fruit Ninja - Puss in Boots HD
Gyro13 – Steam Copter Arcade HD
iBlast Moki 2 HD
Modern Combat 3 - Fallen Nation
NBA 2K12 for iPad
Nick Chase & The Deadly Diamond HD (Full)
PES 2012 - Pro Evolution Soccer
Ricky Carmichael's Motocross Matchup Pro
Riptide GP
Rope Rescue HD
Siegecraft
The Adventures of Tintin - The Secret of the Unicorn - The Game
Warm Gun

بالا