• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کامل ترین سایت بیت کوین و لایت کوین به زبان فارسی Persian Bitcoin Talk با ارایه کلیه خدمات

pouria.hector

Registered User
لایک‌ها
86
کامل ترین سایت بیت کوین و لایت کوین به زبان فارسی
Persian Bitcoin Talk
دوستان میتونن با مراجعه به این سایت جواب تمامی سوالات خودشون رو بگیرن و تمامی خدمات بیتکوین ارایه میشه بنده هم مدیر سایت هستم

Persian Bitcoin Talk

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
ممنون دوست عزیز

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کامل ترین سایت بیت کوین و لایت کوین به زبان فارسی
Persian Bitcoin Talk
دوستان میتونن با مراجعه به این سایت جواب تمامی سوالات خودشون رو بگیرن و تمامی خدمات بیتکوین ارایه میشه بنده هم مدیر سایت هستم

Persian Bitcoin Talk

ای بابا این سایت که مال یه دوست دیگمون بیت کوین تالک بود؟

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
از دوستان کسی هست که اطلاعات کاملی از این نوع کسب درآمد داشته باشه؟
بچه‌های سایت به من دو سایت معرفی کردن که یکی برای پیدا کردن مدل کارت گرافیکم بود و اون یکی برای تخمین درآمد روزانه که برای من میشد روزی 5 سنت !!!
اگه اینجوری باشه که خب اصلا نمی‌صرفه چون ما توی نئوباکس با نیم ساعت تا یه ساعت کار نزدیک یک دلار یا حتی بیشتر می‌گیریم.
اگه کسی هست که درباره این قضیه توضیح بده ممنون میشم چون توی سایت جوابمو ندادن :blink:

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
از دوستان کسی هست که اطلاعات کاملی از این نوع کسب درآمد داشته باشه؟
بچه‌های سایت به من دو سایت معرفی کردن که یکی برای پیدا کردن مدل کارت گرافیکم بود و اون یکی برای تخمین درآمد روزانه که برای من میشد روزی 5 سنت !!!
اگه اینجوری باشه که خب اصلا نمی‌صرفه چون ما توی نئوباکس با نیم ساعت تا یه ساعت کار نزدیک یک دلار یا حتی بیشتر می‌گیریم.
اگه کسی هست که درباره این قضیه توضیح بده ممنون میشم چون توی سایت جوابمو ندادن :blink:

برای استخراج بیت کوین شما باید کارت گرافیک پر قدرتی داشته باشی مثلا کارت گرافیک 7950 خوبه .. با در نظر گرفتن هزینه مصرف برق و قیمت گرون کارت گرافیک حداقل 6 تا 9 ماه طول می کشه که شما هزینه اولیه رو در بیارید ... یا می تونید به جای pc از دستگاه های ویژه استخراج بیت کوین که معمولا بالای 1000 دلار قیمت دارند استفاده کنید..

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
برای استخراج بیت کوین شما باید کارت گرافیک پر قدرتی داشته باشی مثلا کارت گرافیک 7950 خوبه .. با در نظر گرفتن هزینه مصرف برق و قیمت گرون کارت گرافیک حداقل 6 تا 9 ماه طول می کشه که شما هزینه اولیه رو در بیارید ... یا می تونید به جای pc از دستگاه های ویژه استخراج بیت کوین که معمولا بالای 1000 دلار قیمت دارند استفاده کنید..

ممنون
درباره این دستگاه که می‌گید و حدود درآمدی که میشه با اون داشت توضیح میدین؟ و ضمنا می‌خوام بدونم توی ایران هم این دستگاه‌ها هست یا نه؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
ممنون
درباره این دستگاه که می‌گید و حدود درآمدی که میشه با اون داشت توضیح میدین؟ و ضمنا می‌خوام بدونم توی ایران هم این دستگاه‌ها هست یا نه؟

من اطلاعی از مقدار درآمد این دستگاه ها ندارم اما مقدار درآمد رو میشه از روی میزان قدرت یا همون نرخ گیگا هاش دستگاه تخمین زد.
دسترسی به این نوع دستگاه ها در ایران تقریبا خیلی سخته . افرادی هستند که درخواست خرید این دستگاه ها رو از کمپانی های تولید کننده دادند اما هنوز بعد از ماه ها انتظار بدستشون نرسیده..

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
ممنون
این دستگاهها asic هستن که تو ایران نیستن و تو خارج هم باید پیشخرید کنید و معمولا مشخص نیست چه زمانی بتونید تحویل بگیرید چون متقاضی خیلی زیادی داره.اگر هم از کارت گراقیک استفاده میکنید به نظرم بهترینش 5970 هست .بخاطر قیمت و قدرت.البته اگه بتونید پیدا کنید .چون خیلی کمه.ولی اگه خواستین احتمالا مدیر سایت بتونه کمکتون کنه.

بالا