• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کامپایل اکسپلویت

pouyan_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان من هیچ اطلاعی از c ندارم ولی VB را کامل بلدم می خواستم ببینم موقعی که می خواهیم یه اکسپلویت را با C++ کامپایل کنیم چکار باید بکنیم. در ضمن همان طور که حتما می دانید اکسپلوتها بر اساس سیستم object oriented نوشته نمی شوند. من همین طور کد را در صفحه اول VC وارد کردم و کامپایل کردم ارر داد
متشکرم

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اينطور كه شما توضيح دادي مخ منم Error داد. ميشه بگي چي ميخواي؟ دست كم بگو خطا چي بوده! حالا بگذريم از اين كه برنامه چي بوده....

pouyan_afshin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سال من اینه که وقتی یه کد به زبان c برای اکسپلویت نوشتند و ما می خواهیم اونو کامپایل کنیم بعد از وارد شدن به C++ باید چه مراحلی را طی کنیم مثلا باید کد را کجا وارد کنیم. لطفا مرحله به مرحله توضیح دهید

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
1- اگه فقط يك فايل باشه و EntryPoint يا همون Main تو همون يك فايل باشه كافيه بري از منوي Build گزينه Build رو بزني . چون تول بار ها همه غير فعالن ميپرسه ميخوايد يه WorkSpace بسازم اونوقت بايد قبول كنيد.
2- اگه پرو.ه بيشتر از يه فايله و براي خود ويژوال سي هست فايل dsp رو بز كن( ايني كه ميگي نت نيست كه؟؟)
3- اگر نه يه پروژه حالي ايجاد كن همه فايلها رو بهش اضافه كن.

با اين توضيحي كه دادي از اين بهتر نميتونم جواب بدم.

m@fi@

Guest
لایک‌ها
0
چه جوري كام كنيم؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از littlerabbit :
ميشه بگي يعني چي؟؟؟

فكر كنم منظورش اينه كه بجاي پسوند exe پسوند com داشته باشه -
قديما توي محيط dos برنامه هاي كوچيك رو كه لازم نيود relocateable باشه (هميشه از آدرس 100H شروع ميشه و حجمش هم بايد كمتر از يك سگمنت =64 كيلوبايت باشه) رو اينطوري مينوشتن كه يك مقدار سريعتر هم load ميشد - بدليل همون نداشتن header فايلهاي exe .
اگر مدل حافظه رو tiny تعريف ميكردي كامپايلر بجاي exe خروجي com ميداد.

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به نقل از mazoolagh :
فكر كنم منظورش اينه كه بجاي پسوند exe پسوند com داشته باشه -
قديما توي محيط dos برنامه هاي كوچيك رو كه لازم نيود relocateable باشه (هميشه از آدرس 100H شروع ميشه و حجمش هم بايد كمتر از يك سگمنت =64 كيلوبايت باشه) رو اينطوري مينوشتن كه يك مقدار سريعتر هم load ميشد - بدليل همون نداشتن header فايلهاي exe .
اگر مدل حافظه رو tiny تعريف ميكردي كامپايلر بجاي exe خروجي com ميداد.
يعني چي!! ويندوز كه كام نداره! اون مال داس بود. گذشته از همه اينها لازم هم نيست.
باور نميكنيد يه فايل پسوند كام رو نگاه كنيد : MS-DOS Application

موفق باشيد.

بالا