• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کامپیوترم خاموش نمیشه

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
سلام
بچه ها من جمعه یه مادر بورد وین فست و سی پی یو ی سمپرون 2.6 خریدم اما از یکشنبه تا حالا وقتی از منوی استارت گزینه ی شات داون رو میزنم سیستم هنک می کنه و باید Explorer.exe رو End Process کنم و دوباره نیو تسک کنم. (اگه رو دسکتاپ Alt+F4 هم کنم همینطور میشه) برا خاموش کردن از Task Manager و منوی شات داون استفاده می کنم که بازم بعد از لاگ آف شدن در مرحله ی Windows is Shutting Down گیر میکنه و باید با دست خاموشش کنم.

به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟
مرسی

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
بچه ها من جمعه یه مادر بورد وین فست و سی پی یو ی سمپرون 2.6 خریدم اما از یکشنبه تا حالا وقتی از منوی استارت گزینه ی شات داون رو میزنم سیستم هنک می کنه و باید Explorer.exe رو End Process کنم و دوباره نیو تسک کنم. (اگه رو دسکتاپ Alt+F4 هم کنم همینطور میشه) برا خاموش کردن از Task Manager و منوی شات داون استفاده می کنم که بازم بعد از لاگ آف شدن در مرحله ی Windows is Shutting Down گیر میکنه و باید با دست خاموشش کنم.

به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟
مرسی

شما از چه انتي ويروسي استفاده مي كني؟ :eek:

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
norton 2005 که البته قبلاً هم از ورژن قبلی نورتون استفاده می کردم تقریباً سه ساله از نورتون استفاده می کنم.

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اگر قبلا چنین مشکلی را نداشتی پس از مادر بوردی است که خریدی
شاید خوب مچ نشده و شاید با هم جور در نمی یاد
از جائی که خریدی بپرس آنها راهنائیت می کنند

بالا