• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کامپیوتر با بودجه 5 تا 6 تومن

sajjad127

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان با بودجه 5 تا 6 تومن یه کامپیوتر میخوام مخصوص گیم بتونم گیم ها نسل جدید رو به راحتی بازی کنم اجزا فرعی هم مثل موس واسپیکر رو هم دارم فقط اجزا اصلی مثل گرافیک .... پیشنهاد بدین

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
پیشنهاد من، سیستم زیر هست:
در آینده هم یک عدد کارت گرافیک 770 4 گیگ دیگه هم می خرید و SLI می کنید! دیگه تانک هم تکونش نمیده!!
اون موقع از GTX 780 Ti هم قدرتمندتر خواهد بود!
تمامی این قطعات زیر هم در بازار موجوده. هر کدوم رو پیدا نکردید، بهم خبر بدید براتون بفرستم قطعه ی مورد نظر رو. ;)

موفق باشید./

3858573823.png

Last edited:

sajjad127

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد من، سیستم زیر هست:
در آینده هم یک عدد کارت گرافیک 770 4 گیگ دیگه هم می خرید و SLI می کنید! دیگه تانک هم تکونش نمیده!!
اون موقع از GTX 780 Ti هم قدرتمندتر خواهد بود!
تمامی این قطعات زیر هم در بازار موجوده. هر کدوم رو پیدا نکردید، بهم خبر بدید براتون بفرستم قطعه ی مورد نظر رو. ;)

موفق باشید./

3858573823.png

ممنون سیستم خوبی با پولم هم در میاد فقط اگه کارت گرافیک به جای 2 تا 770 یه دونه 780ti بخرم بهتر نیس

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
ممنون سیستم خوبی با پولم هم در میاد فقط اگه کارت گرافیک به جای 2 تا 770 یه دونه 780ti بخرم بهتر نیس

نه دو تا 770 به مراتب قدرتمند تره! حافظه اش هم بیشتره!
تازه غیررفرنس هم هست و خنک تر و اورکلاک شده!

780 تی آی فقط رفرنس موجوده که خریدش منطقی نیست.
قدرت پردازشیش اگر کمتر نباشه، قطعاً بیشتر هم نخواهد بود!

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_770_sli_review,1.html

sajjad127

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو 3تا قطعات اش شک دارم بخرم یکی کارت گرافیک اگه کارن گرافیکم رو هم تغییر بدم باید مادربرد رو هم عوض کنم یکی هم رم 4تا 4 میخوام بخرم

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
تو 3تا قطعات اش شک دارم بخرم یکی کارت گرافیک اگه کارن گرافیکم رو هم تغییر بدم باید مادربرد رو هم عوض کنم یکی هم رم 4تا 4 میخوام بخرم

نه نیازی نیست! مادربرد نوشته شده، از تمامی کارت های گرافیک روز دنیا پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی نداره!

GIGABYTE 8 Series Ultra Durable Motherboards

اما این کارت گرافیک مشکلش چی هست که قصد دارید عوض کنید؟!
رم هم مشکلی نیست. 4 تا 4 گیگ می کنم براتون. اما قیمت سیستم تا 7 میلیون تومان می رسه. اگر مشکلی نیست، جایگزین می کنم براتون در لیست پیشنهادی.

sajjad127

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه چیز اوکی فقط رم رو 12 کن

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
همه چیز اوکی فقط رم رو 12 کن

12 نمیشه!
یا 4 یا 8 یا 16 یا 32 یا 64 یا 128 گیگ!

چینش رم ها بر روی مادربرد به صورت زوج ماژول، منطقی، اصولی و رایج هست.

از طرفی رم 6 گیگ هم در دنیا نداریم که شما دو تا 6 گیگ 12 گیگ خریداری کنید!!

برای بازی های امروزی، 8 گیگ کفایت می کنه. اما برای آینده نگر بودن، می تونید 16 گیگ خریداری کنید. (که در اینصورت جمع کلش اون موقع تا مرز 7 میلیون می رسه!)

مادربرد و پاور کمی فراتر از حد نیاز شما پیشنهاد شده که این دو قطعه به عنوان بیس سیستم، قابلیت ارتقا و آینده نگری خوبی داشته باشن.

راستی، ظاهر کیس نوشته شده در لیست رو می پسندین؟

Last edited:

sajjad127

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
12 نمیشه!
یا 4 یا 8 یا 16 یا 32 یا 64 یا 128 گیگ!

چینش رم ها بر روی مادربرد به صورت زوج ماژول، منطقی، اصولی و رایج هست.

از طرفی رم 6 گیگ هم در دنیا نداریم که شما دو تا 6 گیگ 12 گیگ خریداری کنید!!

برای بازی های امروزی، 8 گیگ کفایت می کنه. اما برای آینده نگر بودن، می تونید 16 گیگ خریداری کنید. (که در اینصورت جمع کلش اون موقع تا مرز 7 میلیون می رسه!)

مادربرد و پاور کمی فراتر از حد نیاز شما پیشنهاد شده که این دو قطعه به عنوان بیس سیستم، قابلیت ارتقا و آینده نگری خوبی داشته باشن.

راستی، ظاهر کیس نوشته شده در لیست رو می پسندین؟
همه چیز اوکی فقط اگه رم این برند رو که پیشنهاد دادین پیدا نکردم مال کدوم برند رو بگیرم بهتر؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
همه چیز اوکی فقط اگه رم این برند رو که پیشنهاد دادین پیدا نکردم مال کدوم برند رو بگیرم بهتر؟

من موجود دارم این رم رو. :)
اما دو تا 8 یا دو تا 4 گیگ 2133 کرسیر بخرید. سری ونجنس.

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
با احترام به نظر دوستمون حسام

- درمورد main بنده Asus Maximus VI Hero یا Extreme رو ارجح میدونم

- بخش HDD و SSD کانفیگ ذکر شده خیلی زیاد میلنگه ! ببینید وقتی 5 6 تومن دارید هزینه می کنید Barcuda گذاشتن توجیهی نداره ... لااقل یه wd black 1tb باید گذاشت به علاوه در مورد ssd گزینه های بهتری مثل 256 یا 512 سری 840pro یا evo سامسونگ انتخاب های حرفه ای تری هستن

- در مورد vga و cooler cpu الان آپدیت نیستم کامل ولی به نظر بی مشکل میان ، هرچند به نظرم کولر cpu جای تحقیق داره ...

- و در مورد پاور هم باید بگم Green یه برند متوسطه. مقلا اگر cooler master سری silent pro گیر بیاد به مراتب از Green بهتره ...

الان کانفیگ کامل نمیدم ولی اگر مایل بودید و من فرصت داشتم یه جمع بندی می کنم براتون می نویسم
موفق باشید

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
با احترام به نظر دوستمون حسام

- درمورد main بنده Asus Maximus VI Hero یا Extreme رو ارجح میدونم

- بخش HDD و SSD کانفیگ ذکر شده خیلی زیاد میلنگه ! ببینید وقتی 5 6 تومن دارید هزینه می کنید Barcuda گذاشتن توجیهی نداره ... لااقل یه wd black 1tb باید گذاشت به علاوه در مورد ssd گزینه های بهتری مثل 256 یا 512 سری 840pro یا evo سامسونگ انتخاب های حرفه ای تری هستن

- در مورد vga و cooler cpu الان آپدیت نیستم کامل ولی به نظر بی مشکل میان ، هرچند به نظرم کولر cpu جای تحقیق داره ...

- و در مورد پاور هم باید بگم Green یه برند متوسطه. مقلا اگر cooler master سری silent pro گیر بیاد به مراتب از Green بهتره ...

در مورد مادربرد هدف این بوده که با کارت گرافیک تعامل و سازگاری بیشتری از نظر هم برند بودن داشته باشه. (هر چند از نظر علمی چیزی این حیث اثبات نشده.)
اما از اینکه VI Hero گیمینگ تر هست، قبول دارم که خب برتریش بسیار ناچیزه.

در بنچمارک ها تفاوت زیادی بین بارکودا و بلک مشاهده نشد و در برخی موارد بارکودا برتری داشت!!!! لذا با اینکه موافق هستم، اما اصلاً قیمت بسیار بالای هارد بلک، توجیحه مناسبی جهت خرید نداره!
هارد بلک، اسماً خیلی بزرگ و سنگینه از نظر مقام و محبوبیت و از نظر شهرت و افتخار نسبت به سیگیت!
اما خب در بنچمارک ها یا بلک خیلی بد ظاهر شد و یا بارکودا پیشرفت چشم گیری داشت و بلک رو پشت سر گذاشت!

در کل با اس اس دی هم موافقم، اما از اونجایی که این اس اس دی سامسونگ موجود نیست و اگر هم باشه بدون گارانتی و یا گارانتی متفرقه اس و برای اس اس دی ها، بعد کارایی، گارانتی خوب حرف اول و آخر رو میزنه، لذا 5 سال گارانتی اس اس دی ایدیتا + سرعت بسیار مناسبش، کاملاً نسبت به سامسونگ ناموجود، ارجعیت در انتخاب داره!

بهترین کارت گرافیک 770 موجود در ایران الان 770 4 گیگ گیگابایت هست. عوضش اطلاعات ما آپدیت هست. ;)
کولر هم طبق نقد و بررسی ها و بنچمارک های انجام شده، بهترین کولر خوابیده ی دنیاست! به نظر نمی رسه بیش از این، نیاز کاربر باشه و کولرهای بسیار حجیم و سنگین، خریداری کنه! چرا که پردازش سنگینی بر روی پردازنده اعمال نمیشه و نیازی هم به کولر بهتر و هزینه ی بیشتر نیست! بهتره رو سایر قطعات مهم تر سرمایه گذاری کرد.

در مورد پاور هم قیمت بالای سایر برند ها نسبت به این پاور که سرتیفیکیت گلد رو هم به یدک می کشه، توجیحه خرید خوبی نداره و اگر اینطور بخوایم حساب کنیم، جناب خریدار خیلی بیشتر می بایست افزایش بودجه بدن و راحت براشون 7/5 آب می خوره!
وگرنه شخصاً انرمکس رو به پاور گرین، ترجیح میدم!

اما وقتی نباشه دریا، باید به قطره اکتفا کرد. ;)

Last edited:
بالا