• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کامپیوتر کم مصرف و کارآمد

m.hamid

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان
من میخوام یه کیس جمع کنم که خیلی کم مصرف (برق) باشه و تا حد امکان کارایی خوبی داشته باشه . داغ هم نکنه چون بلند مدت میخوام استفاده کنم . مدل های all in one و مینی پیسی ها مصرف خوبی دارند اما بنظرم به قیمت بالاتر از قطعاتی که دارند فروخته میشن. گفتم شاید بشه همان قطعات را خودم جمع کنم با همان مصرف برق ولی ارزان تر برام تموم بشه ، اگر امکانش هست تا حد امکان راهنمایی کنید .
مثلا در all in one ها گشتم مناسب ترین قیمت و قدرت را (نیاز خودم) پیدا کنم یکیش ASUS ET2011AUKB None touch بود با قیمت 930 ، (شاید قیمتش درست نباشه)
Display
20.0"(HD+ (1600x900) LED backlight Screen
CPU
AMD Fusion E-350 CPU Dual-Core 1.6GHZ
Memory
DDR3 1066MHz 4GB
Storage
3.5" 500GB ,SATA2 7200rpm
Optical Drive
Super-Multi DVD
Graphic
AMD Integrated Radeon HD 6310
65 W Power Adapter
جزییات بیشتری داره که مهم ترینهاش همین بود . الان اینو میشه بدم یکی برام جمع کنه ، هزینه اش چقدر میشه و مصرفش همین قدر میشه . من میخوام قیمتش از این دویست تومنی پایین تر باشه
یا مدلهای مک مینی که قدرت بیشتری دارند چند در میاد
کلا هر نظری که دارید بفرمایید، من خودم اطلاعات خیلی کمی از سخت افزار دارم

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام دوستان
من میخوام یه کیس جمع کنم که خیلی کم مصرف (برق) باشه و تا حد امکان کارایی خوبی داشته باشه . داغ هم نکنه چون بلند مدت میخوام استفاده کنم . مدل های all in one و مینی پیسی ها مصرف خوبی دارند اما بنظرم به قیمت بالاتر از قطعاتی که دارند فروخته میشن. گفتم شاید بشه همان قطعات را خودم جمع کنم با همان مصرف برق ولی ارزان تر برام تموم بشه ، اگر امکانش هست تا حد امکان راهنمایی کنید .
مثلا در all in one ها گشتم مناسب ترین قیمت و قدرت را (نیاز خودم) پیدا کنم یکیش ASUS ET2011AUKB None touch بود با قیمت 930 ، (شاید قیمتش درست نباشه)
Display
20.0"(HD+ (1600x900) LED backlight Screen
CPU
AMD Fusion E-350 CPU Dual-Core 1.6GHZ
Memory
DDR3 1066MHz 4GB
Storage
3.5" 500GB ,SATA2 7200rpm
Optical Drive
Super-Multi DVD
Graphic
AMD Integrated Radeon HD 6310
65 W Power Adapter
جزییات بیشتری داره که مهم ترینهاش همین بود . الان اینو میشه بدم یکی برام جمع کنه ، هزینه اش چقدر میشه و مصرفش همین قدر میشه . من میخوام قیمتش از این دویست تومنی پایین تر باشه
یا مدلهای مک مینی که قدرت بیشتری دارند چند در میاد
کلا هر نظری که دارید بفرمایید، من خودم اطلاعات خیلی کمی از سخت افزار دارم
سلام
دوست عزيز اين دستگاه all in one از لحاظ اقتصادي به درد نميخوره و به طور پيشفرض حدودا نصف قيمت اصلي ارزش خريد دارن يعني اگه اين سيستم 950 بتونيد بخريد حدودا 500 تومن ارزش قطعات دارن.
قيمت دستگاهي هم كه فرموديد اگه 930 بود ميگفتم بريد همين امروز بخريد ولي متاسفانه بالاي 1.5 هست.
اون دستگاها با آمپر بالا كار ميكنن و توان مصرفي خيلي خيلي بيشتر از 65 وات ميشه كه از لحاظ منطقي هم 65 وات غير ممكن هست.
از لحاظ مصرف برق هم كامپيوترها دستگاه پر مصرفي نيستن كه بخواهيد اين قدر حساسيت روش داشته باشيد/
براي جمع كردن سيستم حدودا 700 تومني هم به
http://forum.persiantools.com/t216537-page43.html
به پست #636 مراجعه كنيد.

m.hamid

Registered User
لایک‌ها
20
سلام عرفان جان ممنون برادر
عرض کنم که اگر اشکالی نداره این لینک فروشش هست به همون قیمتی که گفتم ، اگر خلاف قوانین هست پاک کنید
Takrayan.ir
شاید لینک بالا قیمتش قدیمی باشه ولی در فروشگاههای دیگه با حدود 1 و 400 میشه اسوس خیلی بهتر از این خرید ،من خودم با فروشنده صحبت کردم
اینو ببین
All In One MSI AP2000 Touch سیستم یکپارچه آم اس آی
به هر حال
1. آیا میشه، من دقیقا همین قطعات را از بازار تهیه کنم و یه کیس جمع کنم ؟
2 . مصرف برقش چقدر میشه و چقدر هزینه قطعاش مشه؟

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام عرفان جان ممنون برادر
عرض کنم که اگر اشکالی نداره این لینک فروشش هست به همون قیمتی که گفتم ، اگر خلاف قوانین هست پاک کنید
Takrayan.ir
شاید لینک بالا قیمتش قدیمی باشه ولی در فروشگاههای دیگه با حدود 1 و 400 میشه اسوس خیلی بهتر از این خرید ،من خودم با فروشنده صحبت کردم
اینو ببین
All In One MSI AP2000 Touch سیستم یکپارچه آم اس آی
به هر حال
1. آیا میشه، من دقیقا همین قطعات را از بازار تهیه کنم و یه کیس جمع کنم ؟
2 . مصرف برقش چقدر میشه و چقدر هزینه قطعاش مشه؟
از قيمت و كيفيت اين msi ها اطلاعي ندارم ولي اسوس رو اخرين قيمت هايي كه داشتم cor i 3 هاش صد در صد بالاي 1.5 بود يعني حتي بالاي 2 تومن ولي بازم به نظرم اين دستگاها قيمت خيلي بالايي دارن !
سيستم هاي cor i 3 رو حدودا تا 1 تومن ميشه راحت جمع كرد كه از لحاظ قدرت از all in one ها قوي تر و بهتره.
مصرف برق هم بستگي داره خونه شما تو چه رده اي مصرف برق داره چون به صورت پلكاني هزينه برق محاسبه ميشه و اگه شما حدودا روزي 12 ساعت سيستم رو روشن بزاريد آخر ماه حدودا نهايت 70-80 كيلو وات برق مصرف ميشه كه با رده پلكاني اول حدودا 3000-2500 تومن ميشه تا به بالا

بالا