m.hamid
Registered User
- نوشتهها
- 196
- لایکها
- 20
سلام دوستان
من میخوام یه کیس جمع کنم که خیلی کم مصرف (برق) باشه و تا حد امکان کارایی خوبی داشته باشه . داغ هم نکنه چون بلند مدت میخوام استفاده کنم . مدل های all in one و مینی پیسی ها مصرف خوبی دارند اما بنظرم به قیمت بالاتر از قطعاتی که دارند فروخته میشن. گفتم شاید بشه همان قطعات را خودم جمع کنم با همان مصرف برق ولی ارزان تر برام تموم بشه ، اگر امکانش هست تا حد امکان راهنمایی کنید .
مثلا در all in one ها گشتم مناسب ترین قیمت و قدرت را (نیاز خودم) پیدا کنم یکیش ASUS ET2011AUKB None touch بود با قیمت 930 ، (شاید قیمتش درست نباشه)
Display
20.0"(HD+ (1600x900) LED backlight Screen
CPU
AMD Fusion E-350 CPU Dual-Core 1.6GHZ
Memory
DDR3 1066MHz 4GB
Storage
3.5" 500GB ,SATA2 7200rpm
Optical Drive
Super-Multi DVD
Graphic
AMD Integrated Radeon HD 6310
65 W Power Adapter
جزییات بیشتری داره که مهم ترینهاش همین بود . الان اینو میشه بدم یکی برام جمع کنه ، هزینه اش چقدر میشه و مصرفش همین قدر میشه . من میخوام قیمتش از این دویست تومنی پایین تر باشه
یا مدلهای مک مینی که قدرت بیشتری دارند چند در میاد
کلا هر نظری که دارید بفرمایید، من خودم اطلاعات خیلی کمی از سخت افزار دارم
من میخوام یه کیس جمع کنم که خیلی کم مصرف (برق) باشه و تا حد امکان کارایی خوبی داشته باشه . داغ هم نکنه چون بلند مدت میخوام استفاده کنم . مدل های all in one و مینی پیسی ها مصرف خوبی دارند اما بنظرم به قیمت بالاتر از قطعاتی که دارند فروخته میشن. گفتم شاید بشه همان قطعات را خودم جمع کنم با همان مصرف برق ولی ارزان تر برام تموم بشه ، اگر امکانش هست تا حد امکان راهنمایی کنید .
مثلا در all in one ها گشتم مناسب ترین قیمت و قدرت را (نیاز خودم) پیدا کنم یکیش ASUS ET2011AUKB None touch بود با قیمت 930 ، (شاید قیمتش درست نباشه)
Display
20.0"(HD+ (1600x900) LED backlight Screen
CPU
AMD Fusion E-350 CPU Dual-Core 1.6GHZ
Memory
DDR3 1066MHz 4GB
Storage
3.5" 500GB ,SATA2 7200rpm
Optical Drive
Super-Multi DVD
Graphic
AMD Integrated Radeon HD 6310
65 W Power Adapter
جزییات بیشتری داره که مهم ترینهاش همین بود . الان اینو میشه بدم یکی برام جمع کنه ، هزینه اش چقدر میشه و مصرفش همین قدر میشه . من میخوام قیمتش از این دویست تومنی پایین تر باشه
یا مدلهای مک مینی که قدرت بیشتری دارند چند در میاد
کلا هر نظری که دارید بفرمایید، من خودم اطلاعات خیلی کمی از سخت افزار دارم
Last edited: