• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کانال بوتیوب

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
میشه یه کانال یوتیوب زد و ویدیوهای یکی دیگه رو روش آپلود کرد ؟؟ یعنی طرف هم راضی باشه یا فاکتور خرید ارائه بشه ... چمیدونم کلا یعنی یکی ویدیوهایی از یکی دیگه رو بزاره بعد از گوگل پول دربیاره، چون شنیدم گوگل درباره کپی رایت می پرسه
ممکنه بگن آقا شما این ویدیو رو نساختی اصلا اینکاره نیستی، مال تو نیست پس خوش اومدی ؟
من میخوام داییم که اروپاس برام کانال بسازه من ویدیو بزارم این پولشو بگیره ولی نمی دونم مشکلی ایجاد میشه یا نه، نمی خوام خدایی نکرده توو دردسر بیفته
لطفا اگر مطلعید راهنمایی بفرمایید
ممنونم از توجهتون

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
سیستم کپی رایت حتی تو آهنگ های پس زمینه هم به صورت اتوماتیک فعاله روی ویدئو های یوتیوب.
ینی اگه شما صرفاً ویدئو مال خودت باشه و آهنگ پس زمینه ای واسه کس دیگه، به راحتی در عرض 1 ساعت ویدئوی شما حذف میشه و دلیلش هم نقض کپی رایت اعلام میشه.
دیگه چه برسه به ویدئو و اینا ....

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
باید در مورد کپی رایت در یوتیوب مطالعه کنی تا ببینی چطور میشه باهاش کنار اومد

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
سیستم کپی رایت حتی تو آهنگ های پس زمینه هم به صورت اتوماتیک فعاله روی ویدئو های یوتیوب.
ینی اگه شما صرفاً ویدئو مال خودت باشه و آهنگ پس زمینه ای واسه کس دیگه، به راحتی در عرض 1 ساعت ویدئوی شما حذف میشه و دلیلش هم نقض کپی رایت اعلام میشه.
دیگه چه برسه به ویدئو و اینا ....
بگه خریدم ازش نمیشه ؟
ملاک اسم صاحب حساب هست ؟
اگر نشه ویدیو با پاورپوینت درست شده، اسم من و سایت روشه میتونم بردارم، اسمی از خودمم نیارم یا اسم داییه رو بزارم
برای پاور پوینت که دیگه لازم نیست فاکتور خرید آفیس بدم ؟؟؟؟؟؟ درسته ؟؟؟؟ !!!!!

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
در گام اول فقط به طوراتومات چک میشه. ایمیل میاد، بعدش توی ایمیل روند درخواست مدارک یا اعتراضی اگه دارید هست. باید ببینید چی ازتون میخواد اونو براشون اوکی کنید.
باید بخونید قوانین کپی رایت رو توی سایت.

موفق باشید :)

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
در گام اول فقط به طوراتومات چک میشه. ایمیل میاد، بعدش توی ایمیل روند درخواست مدارک یا اعتراضی اگه دارید هست. باید ببینید چی ازتون میخواد اونو براشون اوکی کنید.
باید بخونید قوانین کپی رایت رو توی سایت.

موفق باشید :)

البته بعضا دیدم اطلاعات صاحب اثر رو اخر کار توی تیتراژ میزارن

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یوتیوب فقط پول رو به کسایی که میده که خودشون فیلم برداری کرده باشن و کاملا اختصاصی باشه و کپی برداری از جایی نباشه و مال خودشون باشه . به همین علت هم هست که یه عده میبرن ده تا گوشی ایفون رو می ترکونن یا میندازن تو مذاب . چون برای اونا یک گوشی هزینه داره ولی با بازدید کننده که میاد میلیونی درامد حاصل میشه .

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
ارزش وقت گذاشتن رو نداره به یک چیزایی گیر میدن که به فکر هیچ کسی نمیرسه درضمن همه چیز اوکی باشه بازدید گرفتن و کسب درامدش هم جای خود داره که بگیره یا نه!

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
ارزش وقت گذاشتن رو نداره به یک چیزایی گیر میدن که به فکر هیچ کسی نمیرسه درضمن همه چیز اوکی باشه بازدید گرفتن و کسب درامدش هم جای خود داره که بگیره یا نه!
یعنی چی ؟؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چیزی که دنبالشی حق انتشار ویدیوهای لایسنس دار هستش که به نوعی تو میتونی تو کانالت اونههارو share کنی و فقط میمونه بحث رنک دادن کانالت و درآمد زای.(https://support.google.com/youtube/answer/2797468?hl=en)
نکته ای که هست خود خارجیها تو فروم ها هم که میگن از روشهای افزایش بازدید به صورت مقطعی ویدیوهایی رو که میدونن بن میشه میارن بالا تا زمانی که تویتر بن کنه یه 24-48 ساعت فکر کنم زمان میبره ولی درآمدشون رو کسب میکنن. من خودم به شخصه خیل دلم میخواد روش کارشون رو یاد بگیرم. چون هم زود بازده هستش هم مشکلات ساخت سایت رو نداره

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من همچین بازدیدایی دارم

60 ثانیه از ویدئو دیده میشه و سورس ها هم مختلف هست

ولی در این مواقع ممکنه گوگل کل اکانت رو بن کنه اگر ان اتفاق بیافته

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من همچین بازدیدایی دارم

60 ثانیه از ویدئو دیده میشه و سورس ها هم مختلف هست

ولی در این مواقع ممکنه گوگل کل اکانت رو بن کنه اگر ان اتفاق بیافته
نرم افزارت چیه؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نرم افزار نیستش

سرور بازدید و تبادل بازدید هستش

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
چیزی که دنبالشی حق انتشار ویدیوهای لایسنس دار هستش که به نوعی تو میتونی تو کانالت اونههارو share کنی و فقط میمونه بحث رنک دادن کانالت و درآمد زای.(https://support.google.com/youtube/answer/2797468?hl=en)
نکته ای که هست خود خارجیها تو فروم ها هم که میگن از روشهای افزایش بازدید به صورت مقطعی ویدیوهایی رو که میدونن بن میشه میارن بالا تا زمانی که تویتر بن کنه یه 24-48 ساعت فکر کنم زمان میبره ولی درآمدشون رو کسب میکنن. من خودم به شخصه خیل دلم میخواد روش کارشون رو یاد بگیرم. چون هم زود بازده هستش هم مشکلات ساخت سایت رو نداره

خیلی ممنونم
ببخشید من زبانم خوب نیست
لایسنس یعنی چی، همین که روو ویدیو بنویسم مثلا از آقای فلانی درست میشه ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
می تونید از محتوای تحت لیسانس cc در کانالتون استفاده کنید این لیسانس تحت حق نشر ازاد یه کمپانی غیرانتفاعی امریکایی و در حال حاضر بین المللی منتشر می شه که معتقده برای گسترش یه فضای خلاقانه باید کار کرد تو خود یوتیوب برای جستجوی این ویدئو ها امکان سرچ هستش منتها این ویدئو ها معمولا خیلی سخت توش چیز دندون گیری پیدا میشه باید وقت بذارید دائم رصد کنید یه خوبش دربیارید بعد مثلا یه موزیک غیر کپی رایتی روش بذارید یا کمی تعغییرش بدید مثلا میکسش کنید با پارامتر های کپی ازاد! کلا باید خلاقیت به خرج بدید اسم لیسانس روشه محتوا برای نمایش و عرضه خلاقیت شما ویدئو دیدم از دست اول صد دست چرخیده هنوزم داره می چرخه هرکسی یه چیزی بهش اضافه می کنه اتفاقا اگر خلاقیت داشته باشید درامد بالایی هم داره

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
درود
می تونید از محتوای تحت لیسانس cc در کانالتون استفاده کنید این لیسانس تحت حق نشر ازاد یه کمپانی غیرانتفاعی امریکایی و در حال حاضر بین المللی منتشر می شه که معتقده برای گسترش یه فضای خلاقانه باید کار کرد تو خود یوتیوب برای جستجوی این ویدئو ها امکان سرچ هستش منتها این ویدئو ها معمولا خیلی سخت توش چیز دندون گیری پیدا میشه باید وقت بذارید دائم رصد کنید یه خوبش دربیارید بعد مثلا یه موزیک غیر کپی رایتی روش بذارید یا کمی تعغییرش بدید مثلا میکسش کنید با پارامتر های کپی ازاد! کلا باید خلاقیت به خرج بدید اسم لیسانس روشه محتوا برای نمایش و عرضه خلاقیت شما ویدئو دیدم از دست اول صد دست چرخیده هنوزم داره می چرخه هرکسی یه چیزی بهش اضافه می کنه اتفاقا اگر خلاقیت داشته باشید درامد بالایی هم داره
خیلی ممنونم
اینجا هم نوشته یه چیزایی : https://fa.wikipedia.org/wiki/مجوز_کرییتیو_کامنز
ولی من متوجه نمیشم الان تکلیف من چیه ؟
من توی ویدیوم چی باید بنویسم که مشکلی پیش نیاد ؟
ویدیوها رو با پاورپوینت ساختم چنتا عکس و آیکن PNG هست یادم نیست از کجا گرفتم، برای اونا هم باید لایسنس داشته باشم ؟؟!!!!!!!

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ببینید بطور کلی هر محتوایی که خریدنیه یا دارای کپی رایته رو شما رایگان دانلود کنی و یا بدون اجازه کتبی صاحبش استفاده کنی در ویدئو یوتیوب سریعا متوجه میشه و کانال رو میبنده و گاهیم شکایت و دادگاه و... ایکن و پی ان جی اگر عمومیت داشته باشه یعنی صاحبینش برای فروش گسترده گذاشته باشن نمی شه ولی اگر گوشه کنار بوده شما گرفتی شانسیه بگیر نگیر داره شما ریسک 70 درصد براش بزار کلا همون محتوای سی سی هم بعضا شکایت میشه چون ماهیتش از اساس تحت سی سی نبوده و بعدا داستانش درومده بیشتر از روش های درامدزایی دیگه به غیر از گوگل و یوتیوب استفاده می کنند اگر بسته شد یه کانال دیگه!هرچند کانال زدن هم بسیار سخت شده الان! در مجموع توصیه می کنم خودتون ویدئو بسازید الان دیگه راحتر شده یه مقدار ذوق و خلاقیت بکار ببرید می تونید به درامد زایی برسید

lem.fan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینید بطور کلی هر محتوایی که خریدنیه یا دارای کپی رایته رو شما رایگان دانلود کنی و یا بدون اجازه کتبی صاحبش استفاده کنی در ویدئو یوتیوب سریعا متوجه میشه و کانال رو میبنده و گاهیم شکایت و دادگاه و... ایکن و پی ان جی اگر عمومیت داشته باشه یعنی صاحبینش برای فروش گسترده گذاشته باشن نمی شه ولی اگر گوشه کنار بوده شما گرفتی شانسیه بگیر نگیر داره شما ریسک 70 درصد براش بزار کلا همون محتوای سی سی هم بعضا شکایت میشه چون ماهیتش از اساس تحت سی سی نبوده و بعدا داستانش درومده بیشتر از روش های درامدزایی دیگه به غیر از گوگل و یوتیوب استفاده می کنند اگر بسته شد یه کانال دیگه!هرچند کانال زدن هم بسیار سخت شده الان! در مجموع توصیه می کنم خودتون ویدئو بسازید الان دیگه راحتر شده یه مقدار ذوق و خلاقیت بکار ببرید می تونید به درامد زایی برسید

آقا خیلی شما درست فرمودید.
:general601::general601::general601:

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنونم از لطفتون
زدن کانال رو بخاطر سخت گیری ها و تحریم های مالی میفرمایید سخت شده ؟ درسته ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
نه از اون نظر بهتر شده بلاخره دارن ما رو هم وارد بازی می کنند! بطور کلی می گم برای همه جهان سخت تر شده نظارت بیشتر بر محتوا و ... سخت شده درامد ازش اما شدنیه

بالا