• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کانکت شدن دیتابیس در وب

benjamin_mrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من تا حالا با asp.net کار نکرده بودم ولی vb6 رو تقریبا واردم
یه برنامه نوشتم و روی کامپیوتر خودم کار میکنه ولی رو وب نمیدونم آدرس دیتابیس رو چطور و کجا وارد کنم.
پرمیشن ها رو هم درست کردم . دیتابیسم اکسسه. اگه یه مثال حتی با یه فیلد برام بزارید یا راهشو بگید ممنونتونمیشم

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام خدمت دوستان
من تا حالا با asp.net کار نکرده بودم ولی vb6 رو تقریبا واردم
یه برنامه نوشتم و روی کامپیوتر خودم کار میکنه ولی رو وب نمیدونم آدرس دیتابیس رو چطور و کجا وارد کنم.
پرمیشن ها رو هم درست کردم . دیتابیسم اکسسه. اگه یه مثال حتی با یه فیلد برام بزارید یا راهشو بگید ممنونتونمیشم
شما کدتون رو اگر بیارید اینجا، بهتر میشه کمک کرد

benjamin_mrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدرس دیتابیسم الان رو درایو c هستش)connection string( . جدولها رو رو کامپیوترم نشون میده ولی رو وب نمیدونم connection string رو چه آدرسی بدم .
اگه یه خط مثال برای connection string برای کانکت شدن دیتابیس اکسس روی یه آدرس فرضی وب بدید ممنون میشم

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز اگر مشکلتون رو درست متوجه شده باشم شما میخواید ببینید چجوری آدرس بنویسید که در وب هم کار کنه
خب من بهتون پیشنهاد میکنم از روت درایو سی آدرس بدید و خود درایو سی رو ننویسید البته این در صورتیه که برنامه هم تو همون درایو باشه که برای وب همینطوره
ینی مثلا بجای : C:\Database\db.mdb بنویسید a\Databse\db.mdb
البته در ادرس دوم اون a رو در نظر نگیرید فقط گذاشتم که بک اسلش ها سرجاشون قرار بگیرند و پشت بک اسلش اول هیچی نیست
بقیشه کانکش استرینگ هم عین روی پیسی هست و فرقی نداره

benjamin_mrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر مشکلتون رو درست متوجه شده باشم شما میخواید ببینید چجوری آدرس بنویسید که در وب هم کار کنه
خب من بهتون پیشنهاد میکنم از روت درایو سی آدرس بدید و خود درایو سی رو ننویسید البته این در صورتیه که برنامه هم تو همون درایو باشه که برای وب همینطوره
ینی مثلا بجای : C:\Database\db.mdb بنویسید a\Databse\db.mdb
البته در ادرس دوم اون a رو در نظر نگیرید فقط گذاشتم که بک اسلش ها سرجاشون قرار بگیرند و پشت بک اسلش اول هیچی نیست
بقیشه کانکش استرینگ هم عین روی پیسی هست و فرقی نداره

با تشکر از شما. مشکل من دقیقا همینه. وقتی آدرس کانکشن رو میذارم روی آدرس وب سایتم کار نمیکنه و فقط یه صفحه سفید میاد و datagrid رو که گداشتم رو نشون نمیده

benjamin_mrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی ما رو کمک کنه
یه کانکش روی آدرس مثلا amlak.ir با دیتابیس tbl با دو فیلد a,b برام بذارید ممنون

benjamin_mrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
data source چه آدرسی بذارم تا کار کنه؟ تو درایو c: کار میکنه ولی رو وب کار نمیکنه
کد:
Imports Microsoft.VisualBasic
Imports System.Data
Imports System.data.OleDb
Public Class WebForm1
    Inherits System.Web.UI.Page
    Dim Da As New OleDbDataAdapter
    Dim Con As New OleDbConnection
    Dim Dt As New DataTable
    Protected WithEvents DataGrid1 As System.Web.UI.WebControls.DataGrid
    Protected WithEvents Button1 As System.Web.UI.WebControls.Button
    Protected WithEvents TextBox1 As System.Web.UI.WebControls.TextBox
    ' **************************ADRESE DATA Source vase website www.exm.ir chejoori bezarm*******
    Public Const Constr As String = ("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:/tbl/tbl.mdb;Persist Security Info=True")
    '                                                                  ****************************
    Public Function gDt() As DataTable
        Con.ConnectionString = Constr
        Da.SelectCommand = New OleDbCommand
        Da.SelectCommand.Connection = Con
        Da.SelectCommand.CommandText = "select * from tbl"
        Con.Open()
        Da.Fill(Dt)
        Con.Close()
        Return Dt
    End Function

Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        DataGrid1.DataSource = gDt()
        DataGrid1.DataBind()
    End Sub
End Class

Last edited:
بالا