• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش بازدید سایتم !

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان چند روزی هست که ورودی گوگل سایتم کم شده ( برای دیدن ورودی گوگل از قسمت کلمات جستجو شده در گوگل وبمستر اقدام میکنم ) قبلا از 2000 پایین نمیومد ولی 2 روز شد 1600 و 1 روز هم 1300 سایت هم مرتبط داره بروزرسانی میشه و وقتی مطالبی رو که تازه گزاشتم تو گوگل سرچ میکنم در کمتر از 2 دقیقه مطالبم ایندکس شده و جایگاه خوبی داره ( معمولا صفحه اول هستم ) مطالبم هم همه ترجمه هستن بجز اخبار که اونم هفته ای چند تا بیشتر نیست والله دیگه چی بگم دوستان اگه مطلبی به دهنشون میرسه مارو هم بی نصیب نزارن .
موفق باشید

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
:D نترس هیچی نشده ..

به خاطر محرم هست منم سایت هام افت بازدید داشته .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان چند روزی هست که ورودی گوگل سایتم کم شده ( برای دیدن ورودی گوگل از قسمت کلمات جستجو شده در گوگل وبمستر اقدام میکنم ) قبلا از 2000 پایین نمیومد ولی 2 روز شد 1600 و 1 روز هم 1300 سایت هم مرتبط داره بروزرسانی میشه و وقتی مطالبی رو که تازه گزاشتم تو گوگل سرچ میکنم در کمتر از 2 دقیقه مطالبم ایندکس شده و جایگاه خوبی داره ( معمولا صفحه اول هستم ) مطالبم هم همه ترجمه هستن بجز اخبار که اونم هفته ای چند تا بیشتر نیست والله دیگه چی بگم دوستان اگه مطلبی به دهنشون میرسه مارو هم بی نصیب نزارن .
موفق باشید

همه رفتن عزاداری کسی پای نت نیست !

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
نترس هیچی نشده ..

به خاطر محرم هست منم سایت هام افت بازدید داشته .

همه رفتن عزاداری کسی پای نت نیست !

اره مثل اینکه حرف جفت تون درسته فقط ما گناهکارا نشستیم پای این نت لعنتی :( دارم البوم 6 گوشه پویا بیاتی رو گوش میدم ، کم کم داره گریم میگیره

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
اره مثل اینکه حرف جفت تون درسته فقط ما گناهکارا نشستیم پای این نت لعنتی :( دارم البوم 6 گوشه پویا بیاتی رو گوش میدم ، کم کم داره گریم میگیره

رضا سایت فیلم دارم بازدیدش نصف شده توقع داری مال تو :دی

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
بله
روزهای تعطیل و آخر هفته معمولا کم میشه

بالا