• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش تدریجی تعداد ایندکس های گوگل

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام .
این داستان از یه ماه پیش شروع شده که اون موقع تعداد ایندکس 15700 تا بود . از اون موقع تا الان هر روز پست های خوب و با کیفیت در سایت زده شده . و همه پست ها و تگ هاشون هم ایندکس شده و رتبشون هم خوبه . ولی روز به روز تعداد ایندکس ها کمتر شده به صورتی که الان 14300 تا هست .
سایت هم به هیچ عنوان اسپم نیست ...

به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه این موقع شب ؟ :دی

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
اگه مایل بودی آدرس سایتتو واسم بفرست تا یه نگاه بکنم ..
برای من هم پارسال همین مشکل پیش اومد ، ظرف سه ماه ایندکس های سایتم از 10000 تا 1500 تا رسید :eek: ولی درستش کردم .

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
اگه مایل بودی آدرس سایتتو واسم بفرست تا یه نگاه بکنم ..
برای من هم پارسال همین مشکل پیش اومد ، ظرف سه ماه ایندکس های سایتم از 10000 تا 1500 تا رسید :eek: ولی درستش کردم .
نمیشه بدون آدرس سایت بگی چیکار کردی درست شد ؟ و مشکل از کجا بود ؟

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
نمیشه بدون آدرس سایت بگی چیکار کردی درست شد ؟ و مشکل از کجا بود ؟
یه لینک canonical بود که به طور اتفاقی توی تمام صفحات سایتم به صورت یکسان درج شده بود و این کار اشتباه بود .
به فرض شما دو تا صفحه داری که محتواش یکسانه ، توی یکی از اون صفحات این لینک رو قرار میدی و آدرس صفحه ی مشابه رو بش میدی ، با این کار به گوگل میگی که فقط یکی از این دو تا رو ایندکس کن .
حالا فرض کن که من توی کل صفحات این لینکو قرار دادم با آدرس صفحه ی اصلی :angrybirds8: ببین چه افتضاهی ( افتضاحی :D) درست میشه ...

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
یه لینک canonical بود که به طور اتفاقی توی تمام صفحات سایتم به صورت یکسان درج شده بود و این کار اشتباه بود .
به فرض شما دو تا صفحه داری که محتواش یکسانه ، توی یکی از اون صفحات این لینک رو قرار میدی و آدرس صفحه ی مشابه رو بش میدی ، با این کار به گوگل میگی که فقط یکی از این دو تا رو ایندکس کن .
حالا فرض کن که من توی کل صفحات این لینکو قرار دادم با آدرس صفحه ی اصلی :angrybirds8: ببین چه افتضاهی ( افتضاحی :D) درست میشه ...
پ.خ کردم آدرس رو ...

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوستان همچنان نیازمند راهنمایی هستم ...

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
سلام .
این داستان از یه ماه پیش شروع شده که اون موقع تعداد ایندکس 15700 تا بود . از اون موقع تا الان هر روز پست های خوب و با کیفیت در سایت زده شده . و همه پست ها و تگ هاشون هم ایندکس شده و رتبشون هم خوبه . ولی روز به روز تعداد ایندکس ها کمتر شده به صورتی که الان 14300 تا هست .
سایت هم به هیچ عنوان اسپم نیست ...

به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه این موقع شب ؟ :دی

ببین برادر من به این حالت می گم اعتبار زیادی :rolleyes: یعنی گوگل سایت شما رو معتبر ارزیابی کرده ولی نمی تونه بنا به دلایلی ورودی
بیشتری براتون در نظر بگیره !

مثلا ممکنه در تست هایی که از ظرفیت هاستتون گرفته هاست شما محدود باشه بنابراین گوگل میاد بعضی از ایندکس ها رو بطور موقت برمیداره

البته دلایل زیادی وجود داره ولی شما ظرفیت هاستت رو زیاد کن + بک لینک بیشتر:general406:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
ببین برادر من به این حالت می گم اعتبار زیادی :rolleyes: یعنی گوگل سایت شما رو معتبر ارزیابی کرده ولی نمی تونه بنا به دلایلی ورودی

مثلا ممکنه در تست هایی که از ظرفیت هاستتون گرفته هاست شما محدود باشه بنابراین گوگل میاد بعضی از ایندکس ها رو بطور موقت برمیداره

البته دلایل زیادی وجود داره ولی شما ظرفیت هاستت رو زیاد کن + بک لینک بیشتر:general406:
ممنون بابت توضیحات
فقط منظورتون از ظرفیت هاست چیه ؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
خیلی نگران این قضیه نباشید ... به احتمال قوی داره تگ ها و صفحات ارزش پایینتون رو از ایندکس خارج میکنه و بجاش صفحات با ارزش بالا رو جایگزین میکنه به مرور
در کل داشتن ایندکس زیاد نه تنها خوب نیست که در مواردی خیلی هم میتونه بد باشه
ایتکه صفحات بی ارزش شما ایندکس شوند باعث کاهش ارزش صفحات اصلی شما خواهد شد
بهر روی سایت هایی داشتم که بعد از نو ایندکس کردن تگ ها و کتگوری ها صفحات اصلی به شدت توی گوگل پیشرفت کردند
شما فقط چک کن ببین اگر آخرین مطالبت ایندکس میشن دیگه جای نگرانی نیست

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
خیلی نگران این قضیه نباشید ... به احتمال قوی داره تگ ها و صفحات ارزش پایینتون رو از ایندکس خارج میکنه و بجاش صفحات با ارزش بالا رو جایگزین میکنه به مرور
در کل داشتن ایندکس زیاد نه تنها خوب نیست که در مواردی خیلی هم میتونه بد باشه
ایتکه صفحات بی ارزش شما ایندکس شوند باعث کاهش ارزش صفحات اصلی شما خواهد شد
بهر روی سایت هایی داشتم که بعد از نو ایندکس کردن تگ ها و کتگوری ها صفحات اصلی به شدت توی گوگل پیشرفت کردند
شما فقط چک کن ببین اگر آخرین مطالبت ایندکس میشن دیگه جای نگرانی نیست

بله این قضیه بیشتر واسه سایت هایی پیش میاد که تگ ها و موضوعات رو نو ایندکس نکردن چون اونجوری خود مطالب ارزش بیشتری پیدا می کنن بخوبی ایندکس می شن

منظور از ظرفیت هاست هم مقدار بازدیدی هست که هاست شما تحمل می کنه که گوگل هر چند وقت یکبار اینو تست می کنه (اکثرا آخر شب ها یهو تعداد آنلاین زیاد میشه )

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481

تست ظرفیت هاست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منبعی واسه این حرف هستش؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
امروز دیدم شده 14000 تا ...
مشکلات ما رو میبینید تو رو خدا :دی

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
ممنون . تا آخر گوش کردم :)
ولی مخاطبش سایت من نبود . اگه پست اول رو خونده باشید گفتم که ایندکس ها تدریجی کم شدن نه یهویی , به علاوه بازدید همچنان مثل قبله , و پست ها هم هنوز رتبه خودشون رو دارن .
فقط نمیدونم چرا الکی به مرور زمان 100 تا 100 تا داره از تعداد ایندکس ها کم میشه ! من پست های قدیمیم رو هم چک کردم همه همچنان تو گوگل هستن و رتبشون هم خوبه ! نمیدونم اصن از کجا داره کم میکنه اینا رو :D

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
اگر هیچ تغییری در فایل robots.txt یا سایت مپ سایت ایجاد نکردید یا ارورهای وبمستر شما زیاد نشده (یعنی فرض میکنیم اینارو چک کردید قبلا)
ممکنه از تکراری بودن محتوای صفحات یا بی ارزش بودن اونها از نظر گوگل باشه! این 15700 صفحه چجوری ایجاد شدن؟ یعنی شما این تعداد مطلب دارید یا با گذاشتن هر مطلب جدید 10 تا برچسب هم میزنید و در نتیجه 11 صفحه جدید ایجاد شده؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
از توی گوگل وبمستر کم میشه یا با دستور ؟ site:
با دستور site:

اگر هیچ تغییری در فایل robots.txt یا سایت مپ سایت ایجاد نکردید یا ارورهای وبمستر شما زیاد نشده (یعنی فرض میکنیم اینارو چک کردید قبلا)
ممکنه از تکراری بودن محتوای صفحات یا بی ارزش بودن اونها از نظر گوگل باشه! این 15700 صفحه چجوری ایجاد شدن؟ یعنی شما این تعداد مطلب دارید یا با گذاشتن هر مطلب جدید 10 تا برچسب هم میزنید و در نتیجه 11 صفحه جدید ایجاد شده؟
تغییری که ندادم ... ارور یا پیامی هم نداده
15700 همونطوری که گفتید مثلا حدود 1800 تاش مطلب هست بقیه هم برچسب + موضوعات و ...

بالا