سلام
من مشکل داشتم و الان حل شده
من این کار ها رو کردم شما هم بکنید شاید حل شد
اول اینکه باید برید تو وب مستر خودتون و توی featch as google و بعد آدرس پست هاتون رو بدید و اونموقع میبینید که گوگل چطور به اون پست شما نگاه میکنه !
آدرس رو میدید و فچ میکنید. یا Unrechable میشه که از پرمیشن هاتونه و تنظیمات httccess هست
یا موفق میشه فچ کنه و مشکلی نداره. اگر موفق شد و سبز شد اونموق روی seccesfuly کلیک کنید و از چشم گوگل ببینید
یا کل محتوا رو میاره و دیسکرپشن (توضیحات) کیوورد ها و کل متن اون پست رو نشون میده به صورت تکست
یا مینویسه طول محتوا = 0
در اینگونه موارد گوگل فقط میتونه عنوان های پست ها رو بخونه و محتوا ندارن و کلا شاید سایتتون پنالتی بشه یا شده باشه
اگر اینجوری بود متن صفحه ایندکس نمیشه که افزونه های سئو گاهی گزینه های Noindex دارند که مواظب باشید تیک نخورده باشند ( مال من اینجور بود )
یا کلا خود وردپرس و یا افزونه ی خاصی جلوی دسترسی گوگل به سایت شما رو میگیره که باید پیداش کنید
ضمنا اگر آدرس سایت شما بدون www باشه و تو وب مستر با www ثبت کرده باشید ممکنه گوگل نتونه محتوا رو بخونه. البته روی 10% هاست ها اینجوریه. من که هاست ام رو نتونستم درست کنم و از اول بدون www توی وب مستر ثبت کردم و الان دوباره وروودی ها داره میره بالا و خیلی راحت ایندکس میشه. فچ میشه و کیوورد ها رو پیدا میکنه
امیدوارم که مطلب به دردتون خورده باشه